Slipa de som finns i dina tankar.. 8/3-2022

 

VAR RÄDD OM DE TANKAR SOM DU BÄR INOM DIG

Du ska veta att allt som du företar dig har du ett evigt stöd i. Men ibland kanske det inte känns så, utan du tror att du kämpar inuti ett enda stort tomrum av ensamhet. Du kan uppleva som att himlen, änglarna har övergivit dig och att dina önskningar inte har blivit eller blir bevarade, men ändå ska du veta att ändå håller universums energi dig uppe genom att låta alla dina tankar och känslor på olika sätt att ta gestalt.

För många gånger står änglarna från ovan overksamma medan du gör val som dem inte kan påverka överhuvudtaget och som de inte alls skulle vilja att du gjorde – men eftersom alla har en fri vilja föreskriver att du och varje annan människa ska få välja de som man tänker på. Vilket beror på att du faktiskt själv är en skapare och du kontinuerligt framkallar allt du funderar på. Änglarna finns alltså till hand för att på din begäran leda dig mot ett angenämt mönster av skapande. Och av den anledningen är de meningen att du ska slipa på de ädelstenar du själv döljer i dina tankar och känslor: i varje rädsla eller oro finns kärlekens strålande energi. Änglarna kan leda dig till att medvetet skapa upplevelser som ger stor glädje och många välsignelser. Så idag ska du vara medveten om din egen häpnadsväckande förmåga till uppenbarande. Ha med dig att i allt du tänker och känner så har du universums fulla stöd. Veta att du har Fullt stöd när allt ges dig och när du ber om det. Genom dina tankar och dina känslor frammanar du dina upplevelser och kan fokusera på glädje. 

🔮

Lämna ett svar