Universums vindar… 16/2-2022

FÖRÄNDRINGARNAS VINDAR..

Dessa blåser/sker oftast väldigt snabbt, lite som att någon emellanåt drar undan mattan för en. De kan vara ”uppfriskande” men de kan också vara riktigt burriga och för jävliga när de vill sig illa. Kan du dock på något sätt försöka se den högre meningen bakom allt som sker så kan de bli något lättare att omfamna. Gör du de så finns de möjlighet till nya spännande upplevelser. Något kan ha skett i dag eller kommer att ske under dagen som lite ett ”pricken över i:t”, spiken i kistan, där du känner att nä nu är det nog. En förändring av något slag är oundvikligt. Saker kommer till sin spets helt enkelt!

Det kan röra sig om att du ryker ihop med en kollega, en partner, en situation uppstår som du länge funderat kring att du måste ta tag i men du vet kanske inte hur du ska ro något i land. Eller hur saker ska kunna lösa sig. Och vad det än är, så känner du idag att – kosta vad de kosta vill, och du är beredd att kämpa nu ni matter what för att en situation, relation etc är helt enkelt ohållbar. Ställ dig frågan, vad är det du vill förändra?
Något står eller har du uppenbarligen stoppat huvudet i sanden kring i alla fall. Stoppat skygglapparna på. Låtsas om att det inte finns något problem. Men idag kan de bli ett kraftfullt dödläge där du måste agera och du är den som också måste finna din inre som yttre styrka – oavsett du vill eller inte. För flera stycken handlar det här om ett arbete, ekonomi, bostad, relationer. Någonting gällande din grund du står på, som kräver mycket styrka. Av dig för att du ska orka. Och de kräver också känslomässiga investeringar på olika vis samtidigt blir ditt självförtroende även tvunget att växa med lite jävlaranamma.

Kanske har du människor omkring dig som är experter på att manipulera och inte ens tänker på att dem gör det. Medans för andra är det fulla medvetna om vad dem gör. För någon grupp får jag till mig att det här även rör sig om någon myndighet, instans eller liknande som kan manipulera dig. Men det som är fanatiskt är att du på ett ödmjukt sätt kan dela med dig av din styrka till dem som kanske inte är eller vågar vara lika ”tuffa” som du.. och som tillåter sig bli orättvist behandlad. Då behövs verkligen du!

Det kan vara en auktoritär figur. Man eller kvinna. Född i eldelementet. Vädur, lejon eller skytt. Och den här personen kan på något sätt skapa orättvisa omkring dig, eller för någon i din Omgivning.  Som gjort eller gör att saker bara blivit jobbigare eller en längre väg att gå när det gäller olika saker. Tyst mobbning får jag till mig. Och för att inte låta detta fortskrida behöver man ta in kanske någon annan instans för att visa att det är bra. Vilket kan röra sig om t ex, socialtjänsten, försäkringskassa, rättsväsende, sjukvård i olika slag, ja eller där man kanske behöver anmäla någon myndighet snäppet högre.

Det är så viktigt att du är sann och söker i ditt inre. Och är du inte sann såhär långt så börja söka i ditt inre vilket kan leda dig till en sanning. För du behöver vara sann, om inte för dig så är det för någon i din omgivning som har en hälsa som påverkas psykiskt och fysiskt tack vare att man inte lyssnar på det som kommer till en. Rör det sig om något barn eller en ungdom t ex så kan denna sanning hjälpa dig och ges möjlighet att göra val som faktiskt är baserade på sanning. Var därför ärlig och öppen för då blir du välsignad med en väg som ger dig och de dina frihet att få vara dem eller den du är.

Något i ens liv kan vara idag eller blivit fullkomligt upp och ned. Kan även vara en bostad som är upp och ned. Kanske trivs man inte. I hemmet, området, grannarna, jobbet, skolan, etc. Och oavsett Så är det så superviktigt att du lyssnar på allt det som kommer till dig. Ignorera inte!! För en del kan de även handla om att man har problem i relationer överlag, med andra kvinnor, med andra män, att man är väldigt andligt öppen och att det här är ett problem.
Det är dags för dig att få ta emot då du är den som hela tiden ger och ger. Likadant om du har ett barn/ungdom som hela tiden ger. Uppenbarligen är de här också en obalans i givandet och tagandet som gör att man kan bli dränerad på ett negativt sätt.

Kan också vara en person om det inte är du., en person, ett barn, som lever med en massa krav och måsten på ett sätt den inte känner att den mäktar med. Något gör att den känner sig fastbunden och också kan bli sjuk. Känna en enorm känsla av panik. Här behöver man fundera över exakt vad det är man vill behöver frigöra sig från så gott det bara går? Då någon är i stort behov av frihet.. och det här är något som inte får ignoreras. Denna individ, återigen om det inte är du., får till mig att de är blandat. Dvs både kanske du men även någon viktig i din omgivning som är i massor av behov av närhet, kärlek, pussar, kramar, bekräftelse. Och sedan måste man välja ut vad som är viktigast! Absolut viktigast, för någon håller på att krascha fullständigt. Var rädd om dig.

❤️

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: