Återhämtning 18/2-2022

ÅTERHÄMTNING..

Det är vad du behöver. Du behöver få vila, koppla av, koppla ur, komma ut på upplyftande aktiviteter med upplyftande människor, positiva energier så att du verkligen får den återhämtning som du behöver. Du behöver få ha roligt, ha det skönt i alla dess former så ditt väsen fylls av ny energi, där du ges möjlighet att ordentligt kunna ladda batterierna igen. Men nu kommer det stora MEN et. Det är tyvärr något som gnager inom dig, och någon i din omgivning som gnager av dig, runt dig, gnager slut på dina batterier hela hela tiden så pass att du inte får chans att ladda dem fullt. De hinner ta slut innan de ens hinner bli fulladdade. Lite Som att de läcker ut någonstans och inte kan hålla tätt skulle man kunna likna det som. För du möts av motgångar på motgångar, negativa energier, negativitet, pessimism, trots att du kan vara någon som är positivt och har uppsatta mål samt En vilja medan den andre liksom drar ner dig. Även att den andre får dig även att tvivla på dig själv var du är påväg, dina förmågor, orken, mm. Kanske är den här personen inte alls medveten om det här utan är bara väldigt bitter över sin egen livssituation och sig själv och då blir det istället projiceringar från eget håll.

Det kan även vara du själv stunder som inte riktigt kan se något ljus i tunneln ut ur en situation och väljer därför att förbli kvar i något som du inte vill. Exempelvis då en relation av olika slag som dränerar dig. Kan vara så att du hela tiden får ”slåss” och kämpa emot för allt det du tror på, kämpa i motvind utan att du kan känna att du har någon som står bakom dig eller upp för dig vilket de i sig bara blir ett svek. Och det här spelar ju ingen roll om det handlar om arbetskamrater, kärlek, vänskap eller familj, för oavsett blir det ett svek att behöva vara den som hela tiden måste få kämpa i motvind ensam. För någon annan kan det även vara så att man som sagt kämpar med sin hälsa fysiskt som psykiskt eller något av detta pga ovan situation då man är oförmögen att sätta gränser men även att älska sig själv och tro sig vara värd något bättre. 

Innerst inne kan själen försöka vägleda en till de ena och de andra men hela tiden faller man tillbaka till ens dåliga självkänsla och självvärde. För någon vill man byta bostad, men får ingen, kanske inte kan få bostad, inte har råd, blir motarbetad, kanske inte hittar bostad, de är många pusselbitar som ska falla på plats. Och man är kanske även den som hela tiden försöker vara andra till lags och har i värsta fall hela livet satt sig själv och sina egna behov åt sidan vilket nu också har fått sitt pris. Någon annan kan tycka ”synd om sig själv”, vilket de såklart är till viss del, men i grund och botten är det du som m å s t e sätta stopp för alla runt omkring dig och sätta dig själv i första rummet. 

Och först du gör det DÅ kan ett nytt liv börja, där du äntligen kan hitta tillbaka till det liv du vill leva och skapa en passion för något du verkligen verkligen brinner för. Det här behöver inte betyda passion i kärlek och det är inte det jag får till mig, utan det här handlar om passion för livet, en livsgnista, passion för något kreativt, passion för ett intresse. Som kan innebära/vara dansa, sjunga, skriva brev, Virka, sticka, scrapbooka, skriva dikter, plantera i trädgården osv. Men för att komma hit så behöver du göra vissa viktiga vägval som du just nu bara stoppar huvudet i sanden kring. Då en eller flera personer stoppar käppar i hjulet av olika anledningar. Vilket inte behöver vara med flit. 

Den som det här berör kan vara en oxe, jungfru eller stenbock. Man eller kvinna. Antingen är det du eller en person som behöver väljas bort. Alternativt att man behöver finna vägar där man möts på mitten. Någon kan behöva ta hjälp av en myndighet, instans, rättsväsen, bank, sjukvård, men kan även tyvärr betyda att man ska komma gå skilda vägar. Vilket inte alltid går att påverka. Skitsnack, oärlighet, lögner, svek kan det här även stå för men behöver inte vara så att det är i nutid. Utan att det ligger kvar sen gammalt och att de inte går att läka hur mycket man än vill. Att man liksom hela tiden återkommer i det här. Att den ena blir misstrodd, ifrågasatt osv. Och att de kanske tyvärr förstör mer än de ger. Då är det dags att fråga sig om det är värt det oavsett om man kanske (i fall de rör sig om en kärleksrelation) är värt konflikter mm att kämpa vidare, är det värt till vilket pris som helst på bekostad av? 

För det är ju inte meningen att man till slut ska bryta ner varandra. Och de är inte heller meningen att man inte ska kunna slappna av.. men för en annan grupp k a n det även vara så att det tyvärr är människor i ens omgivning som är avundsjuka och vill förstöra och därav så snackar man skit av den anledningen. Och här behöver man då som vänner, familj, kollegor mm komma överens om att man måste lita på varandra för att situationen är ohållbar om man låter yttre omständigheter förstöra mellan en. T ex så kommer de till mig att en grupp kan vara med om att det sker något form av medd, sms, Mail, eller brev som inkommer till dig eller en vänskap, partner eller annan anhörig till dig. Där det då skulle framkomma något gällande dig för att just förstöra. För några är detta även kopplat till arbete. Kan vara ditt eget företag, eller ett företag du arbetar på att man vill smutsa ner dig för att du behöver vara sjukskriven vilket leder till besvikelser och svek. För en sista grupp kan de också finnas tredje part situation och behöver inte nödvändigtvis vara kärlek men att personer försöker med allt att få saker att se ut som detta för att förstöra pga av avundsjuka. Vissa fall svartsjuka. Så var lyhörda och försiktiga. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: