Dagens budskap 10/2-2022

GENERELLA ENERGIN FÖR DAGEN

Idag kan det finnas en del oro för någon i din omgivning som du håller varmt om hjärtat. Kan vara en förälder, ett barn, ett syskon, en partner, eller liknande. En oro för att förlora den i något avseende. För någon så kan det här handla om att man känner inom sig att det är ”något” som har gått sönder och att det verkligen är trasigt. Förut i livet så vet man att man brukar kunna ordna till saker, att man brukar kunna laga, fixa till det, att allt kommer bli bra, men att nu är det som att något i dig denna gång försöker säga att det inte går att laga nu. Det är något som är knas. Det här kan innebära slutet på en relation, slutet på ett arbete, projekt, slutet på något helt enkelt. Oas ett vad det är så måste det tas itu med omgående – vilket skulle kunna likna ett dödsfall som är något man inte kan vänta med. Nu är inte frågan om praktiska saker utan de handlar om känslomässig bearbetning, hur du hanterar det som sker. Låt all din sorg få komma. De som kanske försöker muntra upp dig har kanske inte riktigt insikt i allt kom bara ihåg att de menar väl. I grund och botten så handlar det här om karma. De du har gett ut kommer tillbaka. Har du varit dum får du tillbaka. Som du bäddat får du ligga. Som du sått får du skörda. Eller minns du någon felaktig handling du gjorde i de förflutna? Som inte alls blev bra? Kanske hoppades du på att du skulle klara sig undan något. Men ack så fel du hade.. och nu står du här med ”skägget i brevlådan”.  Kanske har du känt dig skyldig för en särskild händelse? Eller också har du lyckats skjuta allt framför dig en längre tid. Fram till nu. Och nu är det inte längre Möjligt att undvika det. Det positiva i allt är att du har chans att rensa ditt samvete och ”göra rätt för dig”.

VAD BÖR DU LÄKA IDAG

Ett barn, ungdom alt en person med en ungdomlig energi. Kan ha något av sitt sol, mån el ascendent tecken i oxe, jungfru, Stenbock. Vattuman, tvilling eller våg. Det kan handla om en turbulent situation där saker är väldigt oklara och man inte vet vad som är vad, vad som komma skall, vad som ska ske, och det känns som att det här handlar om hälsan. Dels kan de handla om en mamma, en kvinna, men även en tjej eller kille 0-18 års åldern. Båda två kan kämpa med hälsan på olika vis. Det kan hänga en del oro över båda två här. Man behöver finna balans i sin tillvaro för att må bättre. Och de kan även vara mellan dessa två parter som de behöver läkas relationsmässigt. För en annan grupp kan det röra sig om en kärleksrelation som når eller nått sitt slut. Läkarvården. Instanser kan behöva kliva in här på olika vis.

VAD BEHÖVER DU SLÄPPA TAGET OM

Dels huruvida du ska nå mållinjen, när du ska göra det och OM. Tyvärr kan det finnas en del saker utmaningar, hinder som man behöver ta sig genom och förbi innan man kommer ut som en vinnare. Och det här kan även innebära en del sorg, taggtråd, ilska, frustration, mörker som kommer som besked. Av en myndighet. Ett besked som kan sticka till lite.. kan betyda att du får kämpa extra för att kunna genomföra ett projekt, få i genom ett banklån, kanske något som motarbetar dig, saker vill sig inte riktigt som du tänkt dig . Troligen har du under en längre tid arbetat för hårt utan att lyssna på kroppen. Och då är kanske den vägen du valt väljer inte rätt för dig, just nu. Så tanken är att du ska stanna upp lyssna inåt kring vad som egentligen blir rätt och bäst för dig. ”Tänk om gör om och gör rätt”. För någon kan det även handla om en kort tids sjukskrivning”. Covid test som är positivt och man hamnar i karantän helt enkelt. Men snart är du i mål, håll ut.

VAD BÖR DU LÄGGA FOKUS PÅ

Det som du upplever som motgångar, titta närmre här. Vad beror det på, hur kan du göra för att förändra förbättra situationen? Vad gör du respektive inte gör för att saker kanske återkommer och gör att du hamnar i det du gör? Vad klamrar du dig fast i, är det något du håller fast vid? Eller är det någon som håller hårt i dig? Vad behöver du bryta sig loss från? Troligen något på hemmafronten, arbetet, skolan, ekonomin.. din grund som rör till det för dig.. och skapar en otrygghet för dig. Något suger energi. Din kärleksrelation antingen du har eller lever i , eller någon i din familj som du verkligen behöver se över då det påverkar din hälsa oerhört mycket. Och det kan påverka dig (blodsband) får jag till mig. Dvs något kopplat till blod. Se över detta.

 🔮

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: