Fantastiska du… 11/2-2022

VAD BEHÖVER DU VETA IDAG..

Du är fantastisk vet du det? Om du inte känner så då ska du påminna dig själv om det. Och för er som känner er fantastiska passa på att verkligen kliva ut extra mycket idag. Uppskatta dig själv för vad du åstadkommit och eller åstadkommer såhär långt! För när du gör det så visar du din själ att du INTE nedvärderar dig själv. Du värderar dig  och älskar dig själv. När du gör det så blir du starkare både mentalt och emotionellt med det blir du svårare att knäcka – både för dig själv och inte minst för andra.
Kanske känner du dig extra stark, glad, tillfreds idag av någon särskild anledning? För någon kan man ha uppnått ett delmål, mål, eller att man ser ljuset i tunneln. Eller kanske att solen får dig att känna dig mer glad bara.

Och det ljuvliga ögonblick när allting känns och är fullständigt underbart av olika anledningar och du får dansa i glitter så kan du själv skapa med din rena viljekraft och kreativitet. Du ger och du får, och nu är det faktiskt dags för dig att få ta emot för att stjärnor som du glittrar – vet du det? Njut! Idag kan vara en dag då du får bli belönad för något bra du har gjort, kanske en gåva, en extra slant insatt på kontot, en blomma av en vän, ett brev eller vykort, vänlig gest. Och din melodi kan spelas där du kan känna att du med stadiga steg också kan dansa till den. För tonerna är anpassade för just din smak och är just vad du behöver för att du ska ta dig fram så stabilt och tryggt som möjligt, när det gäller egentligen vad som helst! För du kan!

Vad är det du funderar kring? En flytt? Ett köp? En satsning av något slag? En konfrontation? Lämna något? Närma dig något? Oavsett vad det är så, varför ska du tveka? Ibland behöver du bara slå till och våga satsa på det du funderar kring. Tänk så att det värsta som kan hända är att du får en ny lärdom. Och det bästa som kan hända är att allt blir fullständigt supert! Låt ditt liv få bjuda på äventyr, ellerhur? Prövar du inte så kommer du aldrig få veta?! Satsa för tusan gubbar!

Du kan inte gå runt och suga på karamellen i all evighet, tåget kanske hinner gå då. Någon annan kanske hinner få tjänsten, eller kärleken kanske rinner ut i sanden, eller priserna kanske stiger, eller ja vad som. Du behöver liksom stanna upp och fundera ordentligt nu. Att tänka efter kan ge dig nya synvinklar eller insikter som hjälper dig fram på rätt väg. Men att göra något i långsamt tempo kanske gör att du missar en chans. Medan för någon annan behöver du skynda långsamt bara du agerar i huvudsak! Kör så det ryker!

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: