Dagens budskap 9/2-2022


VÅR & SOL

Efter regn kommer solsken som man brukar säga. Efter vintern kommer våren. Efter våren kommer sommaren. Sol ute sol i sinnet. Mörka tankar i ditt liv avspeglar mörkret som finns inom dig. Men är det mörkt ute blir det ofta även mörkt i sinnet många gånger, särskilt om du är depressiv som person. Tidigare har du sått frön i det förflutna på olika sätt – i form av att ha hjälp relationer, vårdat dina relationer, rensat, vårdat din kropp, jobbat på tidigare skadade relationer. Sått frön för att kunna bygga upp en stabil grund och stå på, bygga en egen framtid, börja studera, avsluta studier, ja helt enkelt på flera olika vis som du kanske rentav helt har glömt bort och som nu ger flera ringar på vattnet. Du kommer att kunna se hur dina frön börjat och börjar att växa. Allt det tidigare slit som du har lagt ner och även har frågat dig själv många gånger om det har varit värt det – får du nu kvitto på att det har varit och är värt varenda litet strå du kämpat för. Du kan luta dig tillbaka så småningom och bara ta emot. Klappa dig själv på axeln och njuta!

Du kan också vara redo att blåsa liv i alla dina idéer som du länge gått och funderat över. För att det finns möjligheter för dig att kunna växa, utvecklas och skapa kanske på ett sätt som aldrig förr! Passa på varje dag att boosta själen med solens strålar precis som djuren skuttar omkring av vårens ljusa tid. Njut av framgång, glädjerus och glädje som du kan känna i hela själen. Du har troligen varit som en Björn som gått i ide en längre tid för att nu vaknat till liv.
Nya dörrar öppnas för dig där du beslutar dig för att följa upp nya projekt och hjärnan är som en idéspruta och driver dig framåt. Ju mer solljus du får ju mer möjligheter ges du som leder dig till framgång på flera olika vis och som virvlar omkring dig. Relationer kan kännas bättre där du känner dig glad och lycklig. Även om du inte befinner dig fysiskt på en varm och solig plats så får solen dig att må bra ändå och tillför värme och glädje. Den tillför dig vitalitet, livslust, värme som uppmuntrar allt att växa. Har du någon fråga som är ja eller nej, så är svaret definitivt JA, idag!

VAD BÖR LÄKAS IDAG

Skriv ned alla de saker du är rädd för. För dina rädslor är de delar av dig som bara väntar på din kärlek, ditt ljus och ditt accepterande av dig själv. Se dina rädslor i ögonen och älska de ovillkorligt. Och när du inte längre är rädd för rädslan släpper den taget om dig och du får kraft att ändra på det som behövs. Ta emot de upplyftande budskap som dina änglar ger dig och låt dig inspireras till nya uttryck, du är en källa av inspiration. Bli fri från illusioner. Idag ska du även minnas hur din själ lever. Tänk på hur ditt liv skulle vara om det inte fanns fysiska lagar och du vore lika fri som din själ. För utanför illusionerna finns inga fysiska lagar.

VAD BÖR DU SLÄPPA TAGET OM

Stöd. Brukar du ta emot stöd från andra? Eller Ska du vara den som hela tiden är stöd för andra? Här behöver du Våga vara sårbar och låt andra få hjälpa dig när du är i behov av stöd. För att visa dig sårbar och ta emot stöd är ett sätt att visa din styrka. Din själ har förutsett varje situation av ditt liv – när du lyssnar till din själ så finner du kreativa lösningar och den lättaste vägen till meningen med ditt liv. Då kan själen vägleda dig in i ljuset förbi alla hinder.

LÄGG FOKUS PÅ

Acceptans. Fokusera på att bemöta alla som du träffar idag med obegränsad och villkorslös kärlek, och dig själv också. Låt alla vara fria så att ingen medmänniska behöver ändra på sig för att du ska kunna älska honom eller henne. Älska och acceptera dig själv precis som du är och likadant med alla andra. Tänk på att din kraft är evig, vad du än gör kommer den alltid att finnas tillgänglig för dig – närhelst du väljer din änglakraft så finns den där. Din potential är oändlig. Och idag ska du släppa taget om alla som har varit, allt som inte längre är aktuellt i ditt liv och sedan låter du ditt nya liv börja nu. Du lyssnar sedan till din inspiration och väljer nya vägar in i ditt nya liv älskade vän. 

🍄

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: