Dagens budskap 8/2-2022

GENERELLA KOLLEKTIVA TEMAT ~  ÄR ATT DU SKA VÅGA FALLA I NÅGONS FAMN 

Kapitulera, våga leva med motsatser helt enkelt. Så vad du än må ha mött i dagarna som har varit tungt, ledsamt, så är det viktigt att sätta ord på det du känner inombords. Om inte till personen i fråga så skriv ned allt du känner för på det viset får du ut mycket du bär inom dig åtminstone. Troligen kan du inte må sämre än vad du har gjort tidigare och du har med all säkerhet gått i genom alla tänkbara stadier av ilska, sorg, frustration, ovisshet, besvikelse, ja youtube name it. Även om det just nu är svårt att se /tänka på allt som en helhet så kommer du om du inte redan har gjort det få mottaga inspirerande tankar och idéer. Du har plejad energier med dig som jobbar för fullt intill dig och med dig som menar på att du är värd något om mycket bättre än det du hade tänkt dig. Trots att du kan känna dig enormt liten, ensam här på jorden så vill moderjord att du ska veta att hon är med dig enda från början till slut. Du kan troligen tänk att saker går bra eller dåligt att du nu gjort något dåligt eftersom du har gjort något dumt. Men du är här för att utvecklas och därav utsätts du för ”ytterligheter”, av olika slag, att du ska se de alla som dörrar till livet. Moderjord vill att du ska släppa sorg, smärta, ensamhet, rädsla, bekymmer, tvivel osv ta de med dig och lägg de till henne. Fall i hennes famn och förstå att ju fler storslagna ytterligheter som kan vara minst lika påfrestande för dig att erfara och desto lättare är det för dig att genuint känna att du har levt på riktigt!
Plejaderna som är dina kosmiska kusiner vill påminna om att det aldrig är för sent att lära dig nya saker eller att påverka din framtid. Din uppgift är att lämna din gamla bild av världen bakom dig och skapa en ny vision för mänskligheten. Det behövs fler uppfinnare, konstnärer, drömmare, visionärer etc i världen. Kan du fått en idé nyligen som du uppmuntras lansera? Men ignorerat? I så fall har din idé stöd från högre makter. Plejaderna vill även att du ska vara medveten om att alla beslut du tar idag påverkar allas välmående. Du ska vara en framtid ledare, hålla fokus på kommande möjligheter. Att lita på din vision och dagligen leva enligt den samtidigt inte bry dig om vad andra tycker.

VAD BÖR LÄKAS IDAG 

Du verkar vilsen där du inte vet var du ska? Kanske finner du inte den röda tråden i det du gör? Du kan behöva få hjälp och förståelse i saker beteenden som du gör. Där du även får hjälp att finna vägen till det som känns som att du är på rätt ställe i livet. Genom att vara i skogen och jordar dig så mår du avsevärt mycket bättre. du kan även behöva ta hjälp av magi naturens magiska krafter, dina egna oupptäckta gåvor skulle jag vilja säga.

VAD BEHÖVER SLÄPPAS TAGET OM

Huruvida du ska kunna få en ny början eller inte, om du kan få en ny början. Att du ska få chansen till en ny början. Att du behöver vända blad till ett nytt vitt helt oskrivet blad som är avgörande. Där du får hjälp att dels läka relationer ur de förflutna, inse att varje dag och minut är din som du ska göra om och göra rätt på, i din strävan efter ett nytt liv i ljus och harmoni. Så att du successivt kan få lugn och ro. Att du även ska ta kontroll över din vardag, skapa ordning och reda, få kontroll på rutiner. göra din röst hörd din kommunikation med andra. Tala din sanning helt enkelt för att det är så viktigt viktigt. Antingen kanske du har en över balans i halschakrat eller också en under balans. Ignorera inte detta utan verkligen gråt ut , sätt ord på allt du känner. Gör det du behöver göra.

LÄGG FOKUS PÅ

Att du inte behöver hasta framåt i 190. De bästa resultaten kommer när du bearbetat klart allt i din egen takt. Och ber du om hjälp så får du även hjälp från ovan med att sortera tankarna och bringa klarhet i vad som är vad. Tänk på saken, tänk, tänk, tänk! Du kan behöva kompromissa med någon i din omgivning för att nå ett önskar resultat? Någonstans så sker full läkning där du har insikter om vad du behöver för att få en inre och yttre frid. Du vet vad du vet. Det går inte att kringgå. Saker kan komma röra sig i full hastighet framåt. Men du ska veta att du överlever vad som än händer. Och nya lösningar kommer på saker så att du kan börja om på nytt. Det finns lösningar bortom det du ens kan föreställa dig. Förbluffande vågar ut ur knepiga situationer, relationer mm, ja möjligheter som gagnar alla. I slutänden. Och står du inför något som får dig känna dig låst där du inte ser någon lösning på problemet så ska du veta att det gör det. Du kommer att klara detta. Och väljer du att vandra på i samma spår ska du göra något som får din energi att ryckas upp och ändra dina tankebanor. Gör nåt nytt! Inom kort kommer du märka att idéer som inte ens var möjliga innan tar form, där vågar med nya människor korsas, universum hjälper dig väntat och oväntat. Men först måste du göra något som inte är du.. för att ställa in synskärpan så att du kan uppfatta det!

❤️

 

Lämna ett svar