5/2-2022

VAD BÖR DU TITTA NÄRMARE PÅ IDAG?

Idag kan vara en jobbig tung dag av olika orsaker. Du kan fylla år, någon annan fyller år, det är en speciell årsdag, dödsdag, bröllopsdag eller liknande som gör sig påmind. Det kan finnas en enorm saknad efter någon eller något specifikt men du vet inte vad. Barndomsminnen kan triggas igång, du kan ha vaknat idag där du fått till dig en del saker i drömmar som kan vara känslomässigt jobbiga. Och du funderar över varför du ska utsättas för smärta när du inte behöver? Men budskapet är just att du behöver möta någon sorg / och eller smärta som du i ditt undermedvetna tampas med och inte kommer vidare från. Och varför drömmarna uppstår för de som har mycket sådant är av den anledningen att när du sover är troligen ända tillfället som andevärlden/hjälpare/guider etc kan hjälpa dig. Därför är det av yttersta vikt att verkligen ta till dig, skriva ned de du minns i form av ledord.

Jag upplever att du behöver eller just nu är mitt uppe i en form av läkning av något. Och att detta kan vara på flera olika vis såsom fysiskt, emotionellt, andligt, materiellt, relationer, din själ i sig eller att du rentav har gjort tagit fel livsval som fått en del konsekvenser. Vilka kan även de visa sig på olika vis. Du har ärkeängeln Rafael med dig som hjälper dig att läka den sorg, smärta, besvikelse som du just känner över något som skett. Finns de relationer i ditt liv som gör dig besviken på olika vis? Även om det är en extra grå dag idag av någon anledning så är det bra att försöka le. På det viset hjälper du till att locka fram de inre ljuset inom dig själv men även speglar ut till andra. Ett leende – DITT leende kan vara det vackraste leendet och öppna många stängda dörrar än om du går runt och puttrar. Här bara gör du ett framsteg i så fall. Och du kommer närmare ditt mål. Om du tänder gnistan och låter din själ få glöda av framåtanda och drivkraft. Låt drömmar bli till verklighet och inspiration leda dig till din högsta potential o h personliga gåva att dela med dig av. Följ passionen i ditt hjärta! Sen är det din tur att få ta emot och få göra något. Lita på det!!

VAD BÖR DU SLÄPPA TAGET OM?

Något typ av firande? Som du inte tycker har blivit av, eller blivit så som du vill.. kanske tittar du också tillbaka i barndomen hur det sett ut på olika sätt. Känns som att några grupper kan vara bittra i den här frågan. Bitterheten är viktig att släppa verkligen. För att när du gör det och ser till dels din inre rikedom så kommer ett yttre flöde på automatik, likväl som att se till det du har, vårda det du har, uppskatta det du har. Var tacksam för det helt enkelt. Inte att du ska göra det motsatta. Då skapas än mer blockeringar. ”Som du sår får du skörda”, och så är det verkligen. Vill du ha kärlek så måste du ge kärlek. Vill du ha komplimanger behöver du ge det, vill du ha vänner behöver du vara en själv.. så det är dags att njuta av det du har kära vän. Bryta gamla invanda tankemönster och hitta nya sätt där du kan skörda och vara tacksam så det i stället skapar ett fint överflöd på allt plan. Då kan du även vänta dig att du inom väldigt kort har något att fira som kommer ge dig enorm känslomässig uppskattning som du sent även kommer att glömma.

VAR SKA DU LÄGGA DITT FOKUS IDAG?

Du kan känna dig ledsen idag., och livet kan göra ont där man inte alltid vet hur smärtsam ska kunna övergå till något mer positivt. Och du vet att skymningstiden byts mot gryning med dess glimmande sol och att en sommarvind torkar din kind. Ge dig ut i friska luften på promenad, det kommer att ge dig fridfullare tankar  i sinnet samt motverkar stress. Gör någonting som är kreativt för dig, där du känner att du växer i din självkänsla för den verkar även fått sig en och två Törner. Du är en människa som är väldigt duktig också troligen på att ge men är du lika duktig på att ta emot? Tillåt alla typer av välsignelser och healing så att de kan nå fram till dig utan att du på något sätt ska känna dåligt samvete över hur du ska kunna återgälda något. SLÄPP! Du får detta därför att universum säger att du är värd det. Du har gjort dig förtjänt det! Och tids nog snart igen får du sträcka ut en hand igen till någon som behöver. Fokus behöver få fylla dig med kraft. Där du ger dig själv den harmoni som din själ behöver för att nå sin fulla potential. om du ber ängeln Shekinah så hjälper hon dig att minska press & stress för du är så värd att få må bra.

Och kom ihåg att KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT! när du handlar kärleksfullt så är det fina energier som  hjälper dig framåt i livet. Äkta kärlek och sunda relationer ska komma från båda parter i respekt och omtanke, det är du värd. Våga älska och våga ta emot kärlek. Riv muren & ha en fin dag!

 

❤️

Lämna ett svar