15 januari/2022

VAD KAN DU TA MED DIG IDAG?

Livet som helhet ska vara roligt, det är tanken. Åtminstone till den större delen. Det är så viktigt att du vågar plocka fram barnet inom dig – riva ner alla måsten, den pretto sidan, vågar vara barnslig, tillåter dig skratta, njuta, leva! Du behöver verkligen ha med roligt i ditt liv, vem ska ta ansvar för att det blir så? Jo DU! Och det gör du genom att alltid prioritera tid med dina vänner. Upplever du att du inte har några riktiga vänner så är det dags att djupdyka här och ta dig tid att skaffa nya sådana våga vara öppen för ny vänskap. Och vad det än gäller, vad för situation du än må ställas inför eller står inför där du kan tänkas behöva finna balans, ta beslut, veta om något är bra eller dåligt etc – du ska aldrig lyssna på någon annans åsikten och dra slutsatser därifrån. Utan du skall praktisera din egen visdom få tillbaka det som du har gett världen. För att få den kärlek som du längtar efter så behöver du älska dig själv och andra, för att få den uppskattning du behöver – uppskatta dig själv och andra likaså osv. Släpp alla kraven du har på dig själv. Din värld är en fri värld.

SLÄPP TAGET OM 

Allt de du inte känner att du lyckats åstadkommit och lägg fokus på det du faktiskt h a r lyckats åstadkomma. Stärk och Jobba på relationen med dig själv lär dig att älska dig själv. Avsätt tid varje dag till att vara med dig själv. Gör saker du tycker om, avsätt tid för ditt eget välbefinnande. Se till att du har det bra. Ge dig själv den kärlek och omvårdnad som du behöver. Du är den som ska bestämma hur du vill ha det, känna att du styr över ditt liv. Över din situation vilken den än är. Försök inte heller ändra på dig själv för att bara andra till lags, utan det är du som ska känna dig tillfreds. Låt dig inte luras av andra människors vanföreställningar. Försök med allt du kan ta bort de negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft så att du verkligen kan vara kraftfull. Kanske ta en titt på ditt eget sätt att tänka, för ett ”rätt tänkande” ger en lättare väg framåt. Saker kommer att gå framåt och du kommer att uppnå resultat. Försök känna dig optimistisk. Så småningom kommer du se resultat. Men genom att ta de som erbjuds på vägen och med andra ord aldrig rata det som du blir erbjuden öppnar upp för kreativa lösningar. Lita på dig själv för du har allt som krävs att klara av din nuvarande motgång du kan befinna dig i. Tänk att här och nu har du allt – var nöjd med det du har och när du är det så först då kan din situation också förbättras framåt.

FÖRÄNDRINGAR 

Bäst resultat får du genom att vara samarbetsvillig med andra. Var öppen för alla former av samarbete som kommer i din väg Mao. För samarbetar du så kan du erhålla stöd av andra och du även stötta dem. Tro gott om dig själv, inspirera andra och skapa storslagna saker och var framförallt alltid snäll mot dig själv. Det är viktigt att du stöttar dig om du hamnar i något jobbigt, aldrig döma dig för tidigare val du har gjort. Hamnar du i något med din eventuella andra hälft eller en kärlek på något sett, en relation som står dig varmt om hjärtat… så se till att alltid skapa utrymme åt kärleken det ger luft under vingarna. De ger även dig själv tid att älska. Men inte minst låt inte ditt arbete, fritidsintressen, mm få ta överhanden i ditt liv så de andra känner sig bortglömda. Kanske har du dock hamnat eller kommer att hamna i ett läge där kroppen/psyket säger stopp och det är återigen så viktigt att lyssna på den vad den säger. Vänta in dig själv så du får känna dig hel, för springer du ifrån dig själv och glömmer bort dig så blir allt bara kaos. Påminn dig om att när du är i balans så mår du alltid bättre och allt är bättre. Ta hjälp av vänner, som finns överallt. Se därför till att ha goda relationer med omvärlden och finna nya vänner Om du känner att dessa fattas dig. Kan vara så att en ny vänskap är på väg in i ditt liv. Kanske en vovve. Kanske en katt, eller en människa. Livets höjdpunkt är nu – känn glädje det är viktigt. Sök reda och gör sådant som får dig att känna denna känsla så allt får en mening. Lev din dröm kära du – du ska göra det du drömt om. Det är aldrig för sent. Det gäller verkligen att du vågar göra verklighet av just din egen dröm som kan vara precis vad som helst för vad individ. Kärleken är till för alla.

❤️‍🩹

Lämna ett svar