12 januari/2022

VAD BÖR DU TÄNKA PÅ IDAG?

Att ha tro. Energin idag är just det TRO. Att tro gott om andra, att tro och våga lita på någon annan, tro på en situation, tro på att ett resultat är tillförlitligt, tro att livet vill en gott trots att det inte alltid kan verka så, tro att andra vill en gott, tro att du själv är kapabel att klara det du företar dig eller behöver möta. Att i varje motgång finns det en tanke att du ska titta närmare på varför den sker. Tro helt enkelt på att det kommer något gott ur något något dåligt som sker. Kanske möter du märkliga människor i ditt liv som du inte alls kan förstå dig på? Eller kanske är det så att du helt enkelt kommer fram till att de du tidigare hade något fint och gemensamt med inte alls längre är de du en gång lärde känna. Allt kan bara kännas märkligt! Något fattas..

För att ta reda på vad det är som fattas så behöver du vara ledare här. Ledaren av ditt eget liv, ledaren av din väg, vara en ledare, vara din egen ledare för din skull för din hälsa för ditt eget högsta bästa. På ditt arbete? I din skola? I din vänskapskrets? I din familj? Varsomhelst det spelar ingen roll. Men led själv och följ inte strömmen mer utan det har du gjort länge nog och tillräckligt. Det är dags att sätta ner foten och visa andra hur saker ska vara, hur saker ska bli gjort, hur det blir bäst för dig på ditt vis, vad du mår bäst av. Visa helt enkelt andra hur det ska gå till! Du kanske har funderat under lång tid – många år? Där du tänkt att – såhär skulle jag aldrig göra! vad beror det på? Dålig självkänsla, dåligt självvärde? Destruktiva relationer? Kontroll? Rädd att misslyckas? Förtryck? Skam? Skuld? Ja de finns massor att skriva på en lista. Och massor för alla olika individer. Och du borde inte längre för din egen skull låta ditt ego vinna mer. Du borde istället bestämma dig för att du en gång om dagen ska säga två bra saker till dig själv (trots att du inte kanske känner eller tycker så!) bestäm dig för att det är/ska vara saker du önskade/vill att du ska vara bra på. Och så kör du. Varje dag. Ta ledningen här. Precis som ditt ego vinner över dig varje dag genom att intyga dig i att du inte är bra. Inte kan osv. Precis ska du göra åt andra hållet. Och på det viset kommer du också att hjälpa andra!

Du har även som på bilden många kraftdjur med dig – vilka har många olika budskap till dig. Dels kan du kämpa med magproblem, ångest, oro, stress, huvudvärk, depression, mm och alla dessa djur har även olika örter som tips/hjälpmedel att använda dig av. Ex lavendel för/stress & sömnsvårigheter- kamomill för magproblem/menstruationsbesvär – basilika för cirkulationsproblem/huvudvärk osv.

VAD BEHÖVER DU SLÄPPA TAGET OM?

Att tillgodose andras behov, vara andra till lags, behaga andra osv. Utan du ska tillhöra dig själv, tillhöra din egen dröm, tillhöra det som är du. Sluta upp att dansa efter någon annans pipa helt enkelt du kommer aldrig bli lyckligare för det eller ha någon som tackar dig för det. Vad vill DU bli? VAD vill DU skapa? HUR vill DU att ditt liv ska se ut?   Du är bara den som kan skapa det Som du vill ha ingen annan kan skapa det åt dig. Upplever att någon känner en enorm sorg, besvikelse, oro, stress. Kan vara gentemot en person, Händelse, situation. Du har all rätt till dina känslor stå på dig.

FÖRÄNDRINGAR SOM KAN SKE

Någonting är oklart, osäkert. Man vet inte vad som komma skall, vet inte vilken fot man ska stå på, vad som är vad, vad som är sant. Hela ens värld kan vändas ut och in/bak och fram. Fullständigt. Men du är huvudkaraktären i ditt eget liv, du är mitt punkten. Troligen också den som allting handlar om gällande det här också och budskapet är att du är den som själv måste besluta dig för hur du vill återigen att ditt liv ska bli. Se ut. Hur vägen framåt ska banas. Vem du vill vara och vem du vill bli. Lever du ditt liv på ett sätt idag och är missnöjd så betyder det att du måste förändra sin situation. Kanske har du ställts inför ett läge där du inte alls vet h u r du ska klara av. Men du gör det. Även om det krävs arbete av dig. Ha en plan där du sätter en rak kurs mot ditt mål och var fullt medveten om vad det är som du ska uppnå.

❤️‍🩹

Lämna ett svar