11 januari/2022


VAD SKA DU TÄNKA PÅ IDAG?

Dumheter! Gällande en situation, relation, beteende, resonemang, beslut. Här gäller det att prata vett med personen eller någon i fråga som det går att nå fram till. OM det överhuvdtaget finns någon att göra det med? Det skulle kunna vara du själv i ett sammanhang där du kanske inte tar saker på allvar, eller där du kanske inte förstår ordentligt vad något handlar om? kan också vara så att du har någon vid din sida som det behöver talas vett med. Hur som helst kan en kvinna född i fisk, kräftan eller skorpionens tecken vara viktig idag. Det kan vara en lärare, en mor, någon inom rättsväsendet, inom sjukvården, ett barn, en syster, upplever att du någon behöver tala vett allvar med någon gällande en situation som är väldigt viktig i alla fall. Känns lite som att det är ”kniven mot strupen läget”. Ta mig inte på orden nu och tro att någon ska bli mördad eller liknande. Utan mer förstå att situationen som en person befinner sig i är ohållbar. Får till mig också att både denna vuxna individ har något av sina tecken i fisk/kräfta/skorpion. Men även den andre individen dvs den som allt detta handlar om också är fisk. Kräfta eller skorpion. För någon annan k a n de även vara så att en person blir förtryckt av en äldre kvinna 30-60 års åldern som rentav kan vara verbalt elak. Men även emotionellt. Det skulle även kunna vara en man i sin feminina energi i enstaka fall som utger sig för att vara varm och snäll men att detta enbart är ett spel för galleriet. Individen själv har troligen ingen egen sjukdomsbild/självinsikt i frågan så här bör man ta ett stort kliv bakåt för att kunna rädda sitt eget skinn. Och finns det fler individer involverade ex mor/farfäder behöver dessa kliva in och skydda sina barn, särskilt om barnen inte är myndiga. Så som det ser ut just nu riskerar allt att eskalera än mera än vad det är just nu, så om ett barn är sjukt t ex eller det är en konflikt etc så kommer det bara bli tio reser värre gällande vad det än gäller. situationen måste alltså få ett slut, man måste hitta en lösning, få ett svar.

VAD BEHÖVER DU SLÄPPA TAGET OM?

Självuppfyllande profetior! Bums på en gång! Tro att saker är omöjliga! Du, eller Någon annan arbetar för fullt genom misstro. Noll tillit till samhället, människor. Det du m å s t e ha är tillit i den här situationen trots att det kan vara en enorm uppförsbacke, eller nog så tufft, eller nog så jobbigt där du är. Är man i ett läge och tänker att man ska lösa allt HÄR & NU och vägrar lämna det också fören allt är löst. Så skapar du bara blockeringar istället. För på det viset kan du inte heller vara öppen för att ta emot vägledning vare sig från andevärlden, eller någon annan. Flödet blir blockerat överlag då du inte låter saker få ta den tid det tar, att pusselbitar får ramla på plats.. utan du skulle behöva ungefär control alt delete dig, situationen. Alt stänga av hårddisken nolla liksom. Börja om. Gå därifrån. Sov på saken vänta in den andre och få fler perspektiv. Du kan inte påskynda någonting och du kan inte heller påtvinga en annan individ dina åsikter, tankar, Känslor etc. Du kan bara slänga över bollen på ett ödmjukt sätt och sen ha tillit. Men samtidigt vara tydlig rak i ditt sätt i vad du tänker. Sen måste du släppa. Som när du bakar bullar., de minuter de gräddas i ugnen. De blir ju inte snabbare klarare för att du gapar åt dem. Du får bara ha tillit till att ugnen för sitt jobb… eller hur! Tillit till att allt har en mening.

FÖRÄNDRINGAR SOM KAN KOMMA?

Att Naturen börjar kommunicera med dig om den inte redan har gjort detta.. Blommor också, feer, fåglar framför allt. Ja Elementära meddelanden. Något viktigt budskap behöver komma fram till dig. Och har du inte varit mottaglig så kommer de att vara extra pockande. Likadant gällande naturandar överlag. Har du kämpat länge med någonting? För något utan att du känt att du får något för det? Snarare en enorm hopplöshet? Du kan känna dig väldigt blockerad känslomässigt. Krämpa med ångest, oro, stress, och för en del kan det vara väldigt oroligt stressigt på hemmaplan. Vilket är en tydlig orsak till mycket i ditt liv. Här kommer naturen in och vill prata med dig.. det är viktigt att du försöker lyssna på deras budskap. Det berör viktiga livsval för att sakta se ljuset i tunneln. Du behöver kanske vara återhållsam på olika sätt men med rätt saker.

Kärlek Zäta 

Lämna ett svar

%d