21/1-2022


DAGENS BUDSKAP för 21/1

Den generella förbestämda energin enligt numerologin – i stora arkanan tarot är:

LYCKANS HJUL ~ 10

som står för gör god Karma, lycka, förändringar, framsteg. Men även dålig karma, bakslag. Detta beror alldeles på hur du har agerat själv i både ditt liv, tidigare liv, mm.
Men oftast så är lyckans hjul mestadels positiv. Att allt som har stått still på så många plan som ekonomi, arbete, hälsa, relationer etc äntligen börjar få ett flöde. Kan bli lite som ketchup effekten. Man kan säga att du har en massa skyddsänglar från alla möjliga håll och kanter (världen över) från ovan som hjälper dig att skapa framgång för det du verkligen är värld.

Magikern ~ nr 1 som underliggande energi och återkommer till dig som ett bevis på att du kan, du har allt du behöver, du är en magiker, trollpacka, häxa, trolleri trollera du kan uppnå precis du vet vad! Alla de gånger du stått där med ”kniven mot strupen” , skägget i brevlådan, näsan i blöt, osv osv.. så lyckas du rädda upp situationen med dina fantastiska talanger och förmågor på ett eller annat sätt. Även om ingen trodde det! Och det slutar med att Solen ~ 19 tittar fram där du uppnår succé. TACK för det!

 

Idag är dessa här för att påminna dig om lika samma igen, oavsett vilken situation du än befinner dig i. D o c k får jag in en annan grupp också och här handlar det om att städa upp, betala tillbaka karma för tidigare beslut, ageranden, mm. Som kan ligga tillbaka så långt som i tidigare liv men även i detta jordeliv. Hur som helst är det en turbulent situation. Där konflikt uppstår eller redan har uppstått. Du kan ha fått ta emot snabb information som kan vara tuff att ta emot. Vilken rubbar hela din grund som du står på. Där du tidigare har lagt ner tid, energi, investerat kan man säga., kan nu vara på tok galet. Då två individer i en relation mellan två parter bråkar om vem som har rätt. INGEN respekterar den andre. Speciellt inte den ena får jag till mig. Utan man kan inte tänka alls ur fler perspektiv, det kan här vara tal och diskussioner om separation, skilsmässa, mm. Kommunikation är nyckeln.. du har hjälp av kristaller också får jag till mig.

TURKOS. KRYSOKOLLA, Rosenkvarts, granat. 

Någon kan ha kommit till en punkt av olika anledningar. Följ hjärtat och ha mod. Ignorera inte det som kroppen försökt säga till dig så länge.

 

❤️‍🩹

Lämna ett svar