Vattenelementet ~ v.51

FISK ~ KRÄFTA ~ SKORPION 

VAD KAN DU TA MED DIG FÖR VECKAN?

Det kan komma något form av meddelande till dig, någon behöver kapitulera och någon annan andas. Det gäller att bara ta det lugnt. Därför att ibland anstränger du dig intensivt för att åstadkomma så mycket som möjligt på alla plan att du omedvetet till slut blockerar dig själv. Det är speciellt när du så gärna vill någonting, att du gång på gång försöker få det att ske som du vill ska ske!

Universum reagerar på din energi som präglas av just kanske rädsla. Den underliggande oron för att det som du vill ha inte kommer att materialisera sig reflekteras tillbaka till dig i form av begränsningar, förseningar och otillfredsställande manifestationer. Därav är kapitulation ett omedelbart resultat. Och när du överlämnar din önskan till universum så släpper du ut de rädslor som tidigare blockerade dig. Genom att släppa ut dem är ett meddelande med innebörden ”jag vet att min önskan manifesteras på det bästa tänkbara sätt, även om jag inte är säker på exakt hur det kommer att gå till!”.

Denna tillförsikt är som om du skulle öppna dörren och be din önskan stiga på. Ta det lugnt för resten av veckan och låt universum och änglarna göra jobbet åt dig gällande vad det nu må vara som du vill ska manifestera sig. Du har gjort ditt redan i och med att du uttryckt de du önskar. Svaren kommer att levereras till dig på olika kreativa sätt. Dina behov kommer att tillgodoses på exakt rätt sätt. Andas och öppna din famn så du kan ta emot. 

💚

Lämna ett svar

%d