Luftelementet ~ v.51

VATTUMAN ~ TVILLING ~ VÅG 

VAD KAN DU TA MED DIG FÖR VECKAN?

Denna vecka verkar de kunna komma ske en del. Oavsett vad som än komma skall, så ska du vattuman, tvilling eller vågen lyssna till ditt inre för att saker ska bli rätt och riktigt. Om något inte känns bra så är det inte rätt, likadant om det känns bra så är det så! Du har bandet inom dig, lokaliserat till de vi alla kallar för ”magkänsla”. Om du lyssnar till den och följer dessa inre påminnelser så kommer de att dra dig närmare himlen. Ditt sjätte sinne har rätt till hundra procent. Om och när du verkar vara på väg bort från den rätta vägen som du ”ska gå”, kom då ihåg att det bara är en tillfällig avvikelse och inte någon förlorad sak eftersom intuition aldrig kan undgå att fungera, den kan enbart undgå att höras. Till och med då är din magkänsla lika träffsäker som vanligt. Följ alltså din inre vägledning och lita på de budskap som du får till dig. Det du upplever som motgångar, skapar oro, stress, sorg, frustration, missförstånd osv.. är kanske sådant som egentligen inte är i linje med den du är. För du är en strålande juvel varpå ditt ljus lyser så klart mitt bland alla människor.

Änglarna vakar över dig med en beundran, respekt och stor kärlek ska du veta. Och det är naturligt för dem att vilja ditt allra bästa. Men emellanåt kan de se hur du väljer att göra val i form av kompromisser för din egen del i tron om att du inte förtjänar bättre kanske? Kan Du vara rädd att du tar något från en annan människa, eller från dig själv? Skulle kunna vara så att du inte tycker att du ska ha det bra eller få något bra rentav. Men kära du, tro på änglarna då när de vill tala om för dig att medan du ger åt dig själv så ger du även åt andra. Du och hela mänskligheten är en del av samma väsen, samma andedräkt, samma sanning. Det är omöjligt att skilja det som du gör för dig själv från det som du gör för andra – det är som att försöka ge näring åt bara vissa lövträd. Vilket inte är möjligt såklart, men det är exakt vad du försöker göra när du anstränger dig för att sätta dig själv i sista rummet.

Du måste vara rädd om dig själv som ett sätt att visa din familj, dina vänner och hela jorden omtanke. Värdera dig själv som ett sätt att håll av andra på jorden. Håll dig själv högt för att hedra alla andra. Ju mer du ger dig själv, desto oftare känner du stor kärlek vilken är den känsla som utgör nyckeln till lycka och frid. Det betyder inte att du tänker: Jag är bättre än andrasnarare innebär det: Jag älskar det som jag ser i mig själv och andra. Din egenvård av dig själv sprider skapelsens glädjefulla gnista till glädje för alla. Det här i sin tur kan bli ett gör om gör rätt!

Börja att tala till dig själv på ett kärleksfullt sätt. För de ord du använder för att beskriva dig själv har en djup inverkan på din självkärlek och ditt egenvärde. Och här ingår likaså de ord som du använder då du tänker, talar, skriver sättet som och om du t o m skämtar om dig själv. Du har liksom en roll som vårdnadshavare av dig själv. Som en mamma eller pappa som uppfostrar sitt barn.. ja du har förpliktelse gentemot dig själv.

Bland dina plikter som egenuppfostrare ingår också att tala kärleksfullt och vänligt till dig själv, som om du talade till ditt lilla barn. I veckan ska du bara använda vackra uttryck för att beskriva dig själv. Det innebär inte att du är skrytsam utan du avspeglar bara din egentliga natur. När du använder vackra ord talar du sanning. Det lyfter dig till sin högsta tänkbara energi, där mirakler och ögonblickliga uppenbaranden förekommer. 

💚

 

Lämna ett svar