Eldelementet ~ v.51

VÄDUR ~ LEJON ~ SKYTT

VAD KAN DU TA MED DIG FÖR VECKAN?

Någon form av avslut kan ske under veckan. Alltifrån avslut av något projekt, Avrundande av en långvarig diskussion, ett mål som du kan ha försökt  nå under en längre tid och som du även kan ha uppnått. komma till en insikt., överenskommelse i någon fråga. Hur som haver är du i slutet på en cykel som bör få dig att le, eller som även kan för några vara blandade känslor med men och om du har svårt att självmant le så försök att tänka på det ändå. Därför att vetenskapsmän menar på att det har påvisat de många fysiologiska effekterna som sker i dig/människan av att gå runt och le som i sin tur gör att du mår bra. De andliga belöningar är många många och inte minst oräkneliga, så för resten av din vecka kära skytt, lejon och vädur ska du välja ut ett av dem och fokusera på det, den bumerangeffekt som ditt leende också kommer att ha på människor omkring dig. Oavsett du känner dem eller inte.

När du ler mot andra under veckan som kommer så kommer andra inte kunna låta bli att le tillbaka till dig. Även om du kanske inte ler och visar tänderna till alla du känner eller också gör du det? Men de andra du möter måste inte göra det. Du kommer hur som helst att mötas av glada skratt rynkor som gensvar. Det här kommer under veckan att specifikt vara en gudasänd förmåga som änglarna vill att du ska dra fördel av. Som ett kvitto på: ”ju mer du ger, desto mer du får”.

Så fundera över någon specifik person du tror skulle behöva ett leende från just dig? Sänd iväg det för ditt inre och visualisera hur det tas väl emot för att samtidigt komma tillbaka till dig. Känn dig väl till mods i vetskap om att ditt leende kommer färdas genom många individer och får en helande dominoeffekt när den passerar från person till person. De positiva, glänsande verkningarna kommer alltid tillbaka till dig på oräkneliga sätt.
Le över att det finns så mycket i ditt liv att vara glad för, t o m om du inte kan se det just nu. Ditt eget leende är ett första steg mot ren lycka. Tro det eller ej. Både för din egen del och andras. Och en gåva som du sänder ut i universum till alla.

💚

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: