Helga & Olga ~ 21/11-2021


HELGA & OLGA

• Element ~ Vatten
• Lyckosten ~ Topas
• Lyckoblomma ~ Krysantemum
• Lyckofärg ~ Mörkröd
• Lyckotal ~ 2, 4 & 6
• Stjärntecken ~ Skorpionen
• Härskande planet ~ Mars
• Egenskaper: Kämpande, problematisk, förförare & våldsmänniska ♏️

STORT GRATTIS 💐

Du har intuition, stor människokännedom och läser ofta andras tankar och genomskådar deras planer. Det är kanske anledningen till att du själv så hemlighetsfull? Du har många intressen, är ivrig att lära dig saker och gör bättre insatser samt når längre än väntat. På det hela taget arbetar du alltid. Du kunde förmodligen behöva lite mer humor och måste de upp så du inte verkar spydig och sårande. Ofta är det bättre att få människor att skratta än att göra dem sura. Du är lidelsefull och älskar lika intensivt som du arbetar! 🦋

Lämna ett svar