Dagens budskap 20/11-2021

DIN MORGON 

Idag när du vaknar eller vaknade så kanske du kan känna inom dig att det är dags att ta ett steg i en särskild riktning. Att göra något. Det kan finnas ett hav av känslor inom dig.. för en grupp pirr av känslor som får magen att bubbla av värme, man kanske svävar lite på moln, och tiden där du just nu befinner dig kan kräva lite planering och genomtänkta beslut. Kring vilka steg du ska ta för att få bra resultat. Nattens drömmar kan ha kommit med vägledning till dig i hur och att du har allt du behöver för att kunna strukturera, planera, forma ditt liv till det bättre så som du vill. Kanske känner du dig just nu extra självsäker, med en starkare självkänsla för att något eller någon har gett dig lite egoboost som du också behövde – man kan säga som en hjälp och knuff i rätt riktning.

En annan grupp kan ha och kämpa med ett hav av destruktiva känslor som hållt en nere på botten en längre stund men att en särskild händelse eller liknande just nu har fått dig att vilja försöka förändra något. De i sig får dig att må gott. Det skulle kunna vara en komplimang eller fler ur det yttre, kanske någon ur ens förflutna som har återkommit in i ens liv och där man helt trodde att man hade bränt alla broar och här visade det sig att fallet inte alls var så. Känner du dig mer levande idag, känner mer glädje, har klivit upp och mött din dag gjort det du behövt men inte mer än så, allt liksom har gått på rutin dag ut och dag in. Frågan är om du har levt från djupet av ditt hjärta, och lever du?  Har du varit sann mot dig själv? Är du sann mot dig själv? Du behöver förstå och höra detta mer än någonsin nu, att ditt liv är så otroligt värdefullt. Hela världen väntar på dig, kanske en särskild person också som Väntar på dig! Det är dags att skapa bra stunder av varje minut, samtidigt lära dig att uppskatta när de kommer.

 

Du kan komma hamna i ett vägskäl här. Vilket inte är något konstigt. Värdesätt dig själv, du är bra nog, och förtjänar alltid det bästa. Nöj dig inte med det näst bästa och det gäller oavsett det handlar om arbete, hälsa, vänskap, relationer, boende, kärlek osv. Det du vet inom dig är din sanning och de ska du inte känna någon skuld över. Ibland är det vanligt att man vill fly sina liv för att slippa möta sånt som är obekvämt. I form av musik, tv, tv-spel, träning, alkohol mm för att våra liv kan bli så stressiga. Men genom att fly för mycket kan bli ett slag åt andra hållet i stället. Och en mindre ohälsosamt för dig. Det bästa är att du försöker sortera och möta var bit som behövs så de successivt kan falla på plats där de hör hemma genom att lyssna inåt. I slutänden blir detta det bästa och enda rätta för alla inblandade parter. Kanske måste saker bara få ta lite tid, låt det få vara så., men stressa och försök inte forcera något som inte är för det blir inte bra. allt kommer att ske som det är menat. Livet är fullt av förändringar hela tiden och du kan ha funderat länge av och an om och hur du ska kunna förändra eller inte förändra en situation. Oavsett så har du nu fått olika tecken till dig som säger att du behöver ha tillit till dina instinkter och sedan ta steget. Vad du än tänker som att klippa håret, flytta, lämna en relation, konfrontera en partner, sätta ner foten till en vän eller vad som helst så behöver du agera. Det är bara göra och köra, samtidigt gör du det med stark trofasthet. Då blir det supert!

 

🦋

 

Lämna ett svar