Dagens budskap 21/11-21

Den generella överhängande energin för dagen idag handlar om..

En elak orättvis ”drottning”, lite av en dramaqueen.. som ser till att göra livet lite eller mycket surt för dig. För en grupp är det befogat, och en annan grupp är det inte riktigt så kanske. Den här personen har en fruktansvärt dålig självkänsla och påminner troligen mycket om din mor, eller någon annan kvinnlig förebild som du har vuxit upp med. Någon form av relation är det kopplat till i alla fall. Det skulle kunna vara en mamma, syster, svägerska, svärmor, mormor, sambo, hustru, flickvän, chef, väninna osv.. hon har också väldigt dåligt självförtroende och inte minst självvärde. Du förtjänar socker och inte salt  det är förhoppningsvis något som du innerst inne vet men som du pga av din egen dåliga självkänsla och självvärdet gör att ni attraherar och ”matchar” så bra. Men ändå inte. Du tror dig inte vara värd bättre..

Hela du kan skrika inombords att du inte vill vara kvar i en situation, leva i någonting, vara vän med någon, leva med en partner, vara på en arbetsplats, kämpa med en ständig känsla av misslyckande. Den andre personen kan få dig att hela tiden känna dig fullkomligt i botten hur du än gör, vad du än säger, hur du än vänder rumpan så är det inte bra. Som är viktigt att komma ihåg att detta ligger hos den andre parterna! Och som fullkomligt kan driva dig till vansinne inombords inte minst bryta ner dig. För att denne liksom projicerar över allt hela tiden genom få saker till att du är skurken, du är den dåliga, att du hela tiden är det stora problemet. Men kom ihåg då att du är INTE är skurken!

Även om du kanske har fått höra sådant som detta hela din uppväxt så pass att du till slut har förlikat dig med detta så kan du alltid börja om, ja skriva om hela din livs historia även om det krävs hårt arbete av dig. Men det GÅR. Jag lovar! Och någonstans vet du detta, du vet kanske inte bara hur! Våga rasera de du är i, våga säga upp dig, våga säga vad du känner, tycker och tänker, våga lämna en relation, våga gå, våga för du KAN. Hela du kommer att blomma.

Din inre röst försöker vägleda dig till att göra detta därför att där du befinner dig just nu är inte rätt väg. Du mår inte bra. Hade de varit bra och du hade lyssnat på din inre röst ja då hade inte hjärtat pockat på din uppmärksamhet heller. Men det du ger ut kommer du att få tillbaka, ALLTID.. är du lycklig och mår bra ja då är det lycka och överflöd som du får in i ditt liv. Men om det är det motsatta så kan du räkna med det med. 

Hjärtat vill inget annat än att du ska omge dig med kärleksfulla energier som människor som genuint bryr sig om dig, och att du själv ska ta hand om dig. Göra sådant som får dig att må bra. Det stärker dig, din hälsa, ditt inre. Har du människor som klankar ner på dig så kommer de även att dra ner dig i alla dess former både fysiskt och psykiskt.

Att själen känner en känsla av förlåtelse gentemot dig själv, någon annan, en situation är ingenting konstigt. Låt det får vara så. Men du kan inte kämpa förgäves för att någon annan vill det, eller  med en evig känsla av skuld. Detta kommer att ”förpesta” dig, sorgen förgiftar hela människan, atmosfären, kroppen, psyket, allt till slut. Det finns inget syre kvar. En måste få använda sina vingar att flyga.

Det kan finnas en man eller en kvinna i ditt liv eller som har funnits i ditt liv och som kan finnas kvar i dina tankar och som Nu är något du går och känner ånger över gentemot dig själv över att du aldrig tog chansen.. där du kanske funderar över vad du faktiskt gick miste om. Men du ska veta att oavsett om du är en man eller en kvinna och de berör en annan man eller kvinna så kan du bli din egen riddare om du bara vill. Du kan kriga dig genom det Du vill, skapa det du vill, O m du vill.

Då gäller det att ta kontroll över dig, dina känslor, tankar, ta tillbaka makten. Men Där du är nu verkar det som att många kan leva som någon annans ”nickedocka”., kanske omedvetet. Se över det här.. Vet man inte hur man ska gå till väga så är det bra att boka tid hos en samtalsterapeut, köpa bra böcker, boka kurser. Det finns hjälp Att få. Och det är det ett stort första steg – bara genom att bestämma dig – då är du på väg.

 

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: