Pick a card ~ farsdag

ANDAS & VÄLJ DIN HÖG

FÖR DET FÖRSTA SÅ VILL ÄNGLARNA SÄGA ATT DU IDAG AVSIKTLIGEN SKA VÄLJA GLÄDJE.. Det vore bra om du släppte taget om all typ av kontroll. Alla måsten, alla tänk om, alla men, allt ditt & datt. Släpp bara loss och våga vara människa, våga vara du! 

 

1. Rosenkvarts

Idag ska du ha den inställningen att du ska ha en helt fantastisk dag och samtidigt vara den personen som du själv skulle vilja möta om du var den andre. Ja helt fantastiskt helt enkelt. Försök vara här och nu i ditt hjärta, där du fyller dig själv med luuugn & rooo. Andas! Andas in ljus, ren luft och sen andas du ut sånt skräp som du inte längre behöver. Och det är egentligen allt. Allt som inte är ditt eget. Och även om du bryr dig om de dina, vill lägga dig i, vill tycka och tänka, och visa att du bryr dig så är det viktigt att du ger dem du älskar vingar att flyga, likadant att det finns rötter så att de kan komma tillbaka men framför allt anledning att stanna. Så du inte begränsar på något sätt för då kan det bli helt motsatt effekt. Du är guld värd ska du veta. Trots dina brister som alla har. Men du är älskad ändå. Och du ska lyssna och följa ditt hjärta och gå dit de leder dig för det är rätt för dig. ✨

 

2. Agat 

Du ska idag försöka välja glädje trots att du kan både känna dig ensam och vara ensam. Men tanken att ändå välja glädjen är viktigt. Passa på att unna dig en lugn & skön stund där du gör absolut ingenting, utan bara njuter egentligen för troligen är det precis vad du behöver. Känns som att du kan vara arg eller ledsen på dig själv över någonting som du har eller upplever att du har gjort/orsakat. Frågan är om det är befogat. Utan mer att det är dina egna tankar.. tänker att du ska nog försöka se människan/medmänniskan som om det vore du för då vet du vad du behöver göra i vilken situation det än handlar om. Och när du även blir vän med dig själv så kommer du så småningom sluta att känna dig ensam. Allt som du önskar kan du faktiskt få men då måste du också önska. Pröva att våga ge utan att komma ihåg.. men även ta emot utan att glömma. För allt är precis som det ska just nu min vän. ✨

 

3. Grön jade 

Du behöver försöka välja glädjen så mycket du bara kan även om det inte är så himla kul alltid. Och även ha tålamod och förstå att allt sker precis när det ska. Tänk på att dina tankar formar ditt liv så du behöver tänka dig för hela tiden. Om du bjuder på dig själv blir livet så mycket roligare. Ta in ljus i din själ och kärlek i ditt hjärta. Lär dig älska dig så som du är, för du är vacker & duger precis som du är. Njut av dig själv och din kropp – förstå att du är helt fantastisk! Livet är magiskt, se det stora i det lilla min vän. ✨

 

Lämna ett svar