Dagens budskap 14/11-2021


AGERA / HANDLA 

Idag så är det dags att agera i någon form utan att du ska ha ångest. Fundera över vad exakt det är som håller dig tillbaka eller fast i vilken situation du än må befinna dig i och så kapar du band från det: personen, situationen, relationen, platsen, beteendet, osv. Du kommer att se omedelbara resultat genom att vara stark & beslutsam i ditt beslut, dvs inga kanske. På det viset säkrar du också upp överallt och gör dig redo för den strid som du kan komma behöva möta. Varför ska du stanna kvar i något som längst ner i en brunn, djupt mörker och du faktiskt har ett rep i din hand att kunna ta dig upp? Som jag nämnde igår så kan man alltså hålla fast vid materiella ting & ekonomiskt överflöd som en falsk trygghet för att man tror att det kan vara kärlek och att allt det där ska fylla ett tomrum i ens hjärta som man bär. Och att denna trygghet ska få en att transformeras. Dock är det inte pengarna som får en att utvecklas på personligt plan utan snarare om du följer din inre vägledning. Att våga bygga en stabil trygg grund på egna ben? Och att faktiskt lämna det du lever/är i. Ett sätt att leva på, ett beteende. Någonstans VET du det här, ditt sinne vet. Men du är och kan ha en bild om hur du vill att ditt liv ska bli och se ut i framtiden. Lojalitet får jag till mig också där man vill hålla sitt ord och försöka vara den här trygga ”familjefadern” eller ”familjemodern” och drömpartnern. Oavsett så är du ständig i förbindelse med Universum och lever efter attraktionslagen även om du vill eller inte. Dvs är du negativ så får du det tillbaka in i ditt liv. Och tvärtom. Alltså har allt effekt, allt du tänker och allt du gör har en enorm effekt i övriga världen och i ditt eget liv, på övriga människor. Nå ut och skapa en förbindelse mellan dig och övriga världen men med enbart kärlek som utgångsläge. Försök om du är den auktoritära människan som präglats av din egen uppväxt och ska styra och ställa hela tiden att du verkligen försöker finna en balans… så det inte påverkar ditt liv på ett negativt sätt. Och är du tvärtom att du inte är handlingskraftig och för mjäkig så behöver du införa mer auktoritet.

 

Kanske påverkas du så mycket av ditt arbete, kanske har du flera arbeten, att försöka hålla status quo, kärleksliv, barn ja du vet allt.
Där du kämpar för Att finna en balans.. där du tvivlar så på dig själv. Och du helt enkelt inte vet h u r du ska orka hålla ihop för att få dig och din hälsa, arbete, familjeliv, kärleksliv och gud vet allt ska fungera! du kanske har problem med något av följande: mage, tarmar, lever, njurar, mjälte, bukspottkörteln, självkänslan.

Oavsett då är det högtid att boka tid för en hälsokontroll. Du kan inte vara den som hela tiden ska försöka vara andra till lags, eller din partner. Det är så viktigt att du värdesätter dig själv och även ditt hjärta skriker efter tid för dig själv, att du ska lyssna på din kropp. Den ber dig att skapa med hela din själ, där du får göra något som du tycker är kul. Även om ditt mål hela tiden är att få vara med dem du älskar. M e n det får inte hela tiden enbart vara på bekostnad av din egen hälsa där du hela tiden ska göra allt och ta hand om alla. Kanske sällan får något i gengäld.

Får också till mig att man kan ha problem med återkommande urinvägsinfektioner, svampinfektioner, ischias problem, problem i fortplantningsorgan, prostataproblem, livmodern, könsjukdomar, testiklarna mm. 

Skogen kallar på dig. Träden, barren, löven, kottarna, grenarna, stenarna, älvorna, vättarna.. Sätt dig där och bara glo. Lukta och andas djupa långa andetag.. lyssna på vindarna. Titta efter djur, småkryp, rådjur, harar. Lukta på träden, jorda dig och helst barfota om du kan. Lukta på träden.. klappa på alla träd du passerar.. din kropp är så slut så slut. Själen är slut och den försöker att säga detta till dig. Hör du det? Du har kämpat länge med många och mycket saker, och framför allt för något som kanske inte har nått sitt mål ÄN.

Och det kan även vara såhär att det är skogen som är din bästa läkningskälla i en lång eller längre läkningsprocess framöver från någonting som du befinner dig i. Och som du än kanske inte heller är helt medveten om. Och även att skogen ä r det du behöver för att bli bättre och eller frisk/friskare. Likadant om man kämpar med en kronisk sjukdom. T ex Om man är deprimerad, ledsen eller liknande så hjälper skogen dig mer än du någonsin kan föreställa., och det har du mitt ord på. Men då pratar jag dagligen 15-20 min. Det kommer göra dig gott älskade vän. Kroppen, sinnet, hjärtat, och själen kommer att tacka dig så mycket och du kommer att få både kvitto på det och inte minst få tillbaka för det, mångfaldigat. Vad du än kämpar för., ge inte upp!

Kärlek Zäta 

Önskar alla en fin farsdag

 

Lämna ett svar