Ett budskap från en skyddsängel 27/10-2021


SKYDDSÄNGEL ELLER NÅGON KÄR FRÅN ANDRA SIDAN SOM VILL KOMMA MED ETT BUDSKAP

 

Den här personen får jag till mig är en man, ca 60-70 års men kan vara en kvinna också i så fall mer maskulin i sin energi. Och en rättvis sådan som vill ha upprättelse för saker som kan ha skett i det förflutna. Har man gjort den här personen illa så kan man ju tro att man har ryggen fri men det han man inte. Den är inte elak, men den ser till att man man ska få smaka på sin egen medicin. Det kan också vara och finnas lite en ”krigare” inom honom. Men för att balansera samhället, för rätt ska vara rätt. Och behövdes det ges en hurvel så kunde de också komma, även om de kanske skulle mycket till. Han var och är lojal mot sin andra hälft, en romantiker och älskade med heder. Baksidan kunde kanske vara att han var den som bestämde på ett destruktivt sätt. Han var flexibel i mångt och mycket samtidigt som han tyckte om att röra på sig, och trivdes med att spinna iväg med nya olika planer där man byggde en struktur. Han var bra på att skapa bilder så att andra skulle förstå vad han menade. Man kan säga att det troligen bodde en konstnär & framtidsvisionär inom honom. Och han var bra på att hålla rent omkring sig där han ville ha fräscha energier. Som en spindel väver livets väv från början till slut och i allt det så fastnar det som ska fastna för att skapa en balans i livets cykel. Han kan ha tyckt om spindlar eller så avskydde han dem. Men låt säga att du har spindel som kraftdjur eller mycket spindlar omkring dig så handlar det om just detta, samt att du har kunskap inom dig som spindeln ska hjälpa dig finna olika tecken, både genom symboler men också i det skrivna ordet.

 

DIG BUDSKAPET ÄR TILL

Är en person (får till mig två tänkbara alternativ här..) 40-50 år alt hens man eller hustru som är kvar i livet, alt barnbarn eller barn. Du söker balans mellan de mesta i livet som du möter, men i allt detta också utveckling. Och du är väl medveten om att du har dina vingar som bär dig! För du har en förmåga att ”skifta färg- anpassa dig” och visa andra just det som dem vill ha, men du får inte glömma bort vad du själv vill ha. Du är nämligen en mästare/mästarinna på att skapa illusioner, ja ibland så bra att du själv faller på eget grepp. Men med din förmåga att kunna få allt falla på plats så har du alla möjligheterna att njuta av det som finns och det som kan bli, om du bara tar dig i vingarna! Du skapar magi i andras ögon! 

 

BUDSKAPET TILL DIG

Är att han/hon denna skyddsängel är med dig vid din sida för att hjälpa dig i din nuvarande situation, oavsett vilken den är, som kan vara helt olika för alla. Men som handlar om att hjälpa dig att tänka klart, tänka ”rätt” att inte agera i affekt, andas en och två gånger, och att den vill tala om att han står alldeles bredvid dig i denna stund när du läser detta. Kanske kan du känna doft av något som påminner om hen. En parfym, en cigarett rök, en matlukt, klädesplagg, kroppsdoft, , bensin/olja kopplat till om hen kanske mekade bil, eller fisk om hen var fiskare, en andedräkt, eller något annat som är kopplat till denna person. För en grupp känns det som att det handlar om en ”rättslig” process där man inte ska ge sig, och lite göra om göra rätt. Samtidigt som hen vill få dig att hela tiden tänka en och tre gånger innan du gör några saker eller tar några beslut. Vilket kan vara alltifrån att lämna en relation, till att besluta sig för att flytta, till att vara i en vårdnadstvist, eller skilsmässa osv. Men hen vill också tala om att vissa saker tar tid för att det behöver få ta tid. Du ska andas in ljus, ren luft samtidigt andas ut det som du inte behöver längre i ditt liv. Men livet är en gåva och därför ska du passa på att ta tillvara på det vilket man glömmer bort när man är mitt uppe i allt.

Det är något som kan skett dels för denne som är på andra sidan att du kanske bär en skuld för att du inte funnits med så som du önskar att du skulle ha gjort innan hen lämnade jordelivet. Eller att du bör skuld för att du inte kunde lösa olika saker så bra som du ”borde”. Saker blev inte som du tänkt. Kan även vara någon annan som lägger skuld på dig. Så här får jag in en till grupp som kan vara uppe i en bodelning av sin förälder och det är syskon som är osams. Här är då budskapet att det inte är ditt fel, att du har gjort allt du kunnat så du måste släppa taget nu för att själv få ro. Lämna även de och dem som skadar dig bakom dig. Kapa band. Jag är inte arg säger hen. Jag mår bra och Jag älskar dig!!!

Du ska hålla ditt hjärta & hålla din själ HÅRT. Försök i den mån du kan att se människan, och medmänniskan se de goda i varje människa trots de inre som gnager i dig, Som om det vore du själv. För då kommer du att veta instinktivt vad du ska göra härnäst. Den storm som har varit och som är, framför allt som du upplever i olika frågor., älskade vän.. får du inte låta rädslorna ta överhanden. Jag är med dig, och jag vägleder dig i form av tankar, känslor, drömmar, låtar, nummerfrekvenser. Lägg detta på minnet. Sen tar du med dig att försöka vara den person du själv vill möta. Dvs fantastiskt helt enkelt!! Våga vara vild, vänlig och vacker för du kommer att komma så mycket längre på detta, jag lovar.

 

KÄRLEK

🕯

Lämna ett svar