Dagens änglabudskap 25/10-2021


DU BEHÖVER TA PAUSER OFTA

Oro skapar en enorm rastlöshet inom dig som gör det svårt för dig att fokusera och koncentrera dig. Ibland känner du dig lika orolig till kropp och själ som det kokande havet. Det här känslorna har sin grund i ett sökande efter frid, utan att du vet var den finns eller hur du ska bära dig åt för att hitta den. Det är ett ständigt, yttre sökande efter perfektion och en vilja av kontroll, baserad på längtan efter sinnesro. Men eftersom himlen och änglarna är friden, är det egentligen en kontakt med de gudomliga som du har behov av.
Du behöver ett andrum från intensiva situationer. Ironiskt nog har du åstadkommit dessa stressiga omständigheter därför att du trott att de skulle skänka dig lugn eller åtminstone utgöra en distraktion från oron. Allt som du behöver väntar på dig i de stilla stunder då du blundar, andas och blir lugn i kropp och själ. Det är här som himlen  och änglarna finns och frid härskar, det är vad du längtar efter.


Ta en paus, blunda och andas djupt många gånger under dagen (särskilt i svåra situationer eller så snart du känner oro). Och kommer du ihåg att du håller din hand i allt, såväl lugn som kaos. Eftersom du är helt i genom fridfulla kan du förlita dig på änglarna och ”låna” deras sinnesro när du vill. Din sinnesfrid flödar svalkande över lågor som rasar och medför harmoniska lösningar på alla synbara sätt.


Frid är nämligen svaret på alla frågor du har i dag, bara frid. Hela denna dag ska du komma ihåg att andas. Påminna dig om att du kan välja frid, oberoende av vad som försiggår runt omkring dig. När du vill kan du dra dig tillbaka till denna fridfulla plats inom dig enbart genom att blunda.

 

🪅

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: