Dagens änglabudskap 28/10-2021

Idag är det någon några därute som är i stort behov av att förlåta sig själva då all bitterhet du bär på tillbaka inåt och blir till självförakt som sipprar upp till ytan och genomsyrar hela ditt dagliga liv. Dessa känslor kan göra dig blind för den vardagsglädje som väntar på dig ute i världen. Av den anledningen råder änglarna dig ständigt att förlåta andra och släppa ut den skadliga uppbygganden av motvilja i såväl din kropp som sinne. Det är den yttersta avgiftningen som medför allt du söker: mer energi, tydligare fokus, bättre koncentrationsförmåga, förnyad lekfullhet, kärlek, pengar – ja allting. Själva förlåtandets lön kommer att komma lika snabbt som ljus fyller ett rum när en lampa tänds. Du är alldeles för hård mot dig själv, älskade vän. Du tror perfektionism är ett krav för att du ska anses värd något, ändå är du underbart förtjusande där du snubblar, lär dig växer och går vidare. Det är enda anledningen till att de mest betydelsefulla förlåtelserna är de som du riktar inåt. När du lär dig att omfatta varje del av dig själv med kärlek lyser gnistan inom dig klart som en strålkastare och drar helande till sig andra som har glädje av din värme och vishet. Gör dig av med bitterheten som du känner mot dig själv, idag. Släpp alla skuldkänslor och själv och övergjut dig med välförtjänt kärlek. Förlåt dig själv och acceptera att den som du är fantastisk. Du beviljar  dig själv samma villkorslösa kärlek som gud och änglarna ger mig.

Det är även någon som bör följa sin inre vägledning. Det finns ett band inom dig, lokaliserat till de som du kallar magkänslan. Om och när du lyssnar & följer dessa inre påminnelser kommer de att dra dig närmare himlen. Ditt sjätte sinne har alltid rätt till hundra procent, eftersom det är en förlängning av guds fullkomlighet. När du verkar vara på väg bort från den rätta vägen ska du komma ihåg att det bara är en tillfällig avvikelse och inte någon förlorad sak eftersom din intuition aldrig kan undgå att fungera, den kan bara undgå att höras. Till och med då är din magkänsla lika träffsäker som vanligt. Följ din inre vägledning och lita på de budskap du får från gud och änglarna.

❤️ 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: