Helg budskap 22-24/10-2021 🍁


ETT MEDDELANDE/BESKED TILL DIG 

Du Àr en en gammal sjÀl som hÀrstammar frÄn en lÄng radda sjÀlar i grunden och som har Àgnat dig hela ditt liv Ät att försöka göra jorden fin och sprida ditt ljus. DÄ det Àr en enorm obalans pÄ hela jordklotet vilket skapar de tumult som finns i dagens samhÀlle, för att bara nÀmna den unge artisten (Einar som sköts till döds i gÄr kvÀll). Och du Àr en av de sjÀlar som Äterkommer liv efter liv hit till jorden som stjÀrnsjÀl och för att just Äterinföra heliga dimensioner till vÄr jord. För att hedra de feminina (yin) och de heliga maskulina (yang). För att Äterinföra respekt, heder & ödmjukhet men pÄ en djupare nivÄ. MÄnga uppstigna mÀstare som Jesus, jungfru Maria, moder Teresa, ganesha osv har kopplingar till Sirius- energin. Vilka ofta visar sig för dig och andra i en blÄ nyans, och vibrerar av ren kÀrlek och Àr hÀr för att hjÀlpa bÄde de manliga och de kvinnliga att kunna existera tillsammans I FRID & HARMONI. För yin & yang blir ett ~ det blir en balans. Och för att hjÀlpa mÀnniskan att inse att ALLA har samma rötter och ALLA har bÄde maskulina & feminina energier. Man kan inte vara antingen eller för dÄ överlever man inte till slut. Inget överlever. Genom att du tar in Sirius-energi som du har blivit kallad till och att skapa förutsÀttningar för att maskulint & feminint ska kunna samexistera i jÀmvikt och harmoni. PÄ jorden, i din vardag, i ditt liv, i din kropp. Du fÄr Àran att vara en jÀmviktens och harmonins vÀktare pÄ jorden kan man sÀga.

Över hela vĂ€rlden hĂ„ller denna balansen mellan de manliga och kvinnliga pĂ„ att korrigeras. För att det heliga inom oss alla hĂ„ller pĂ„ vakna till liv. MĂ€nniskans inre förening Ă€r pĂ„ vĂ€g tillbaka. Hela himlen & jorden Ă€r pĂ„ vĂ€g tillbaka och hur vackert och fantastiskt Ă€r inte det? DU kan börja skapa den hĂ€r harmonin och balansen genom att sjĂ€lv leva ett harmoniskt, balanserat liv. Det kommer att ge ringar pĂ„ vattnet – som ketchupeffekten. Börja med att du balanserar och respekterar de manliga och de kvinnliga energierna i dig sjĂ€lv sen gör du likadant med de mĂ€nniskor du har omkring dig.


HÄLSAN I HELGEN 

Under helgen sĂ„ pĂ„verkas du förmodligen av en vĂ€n, slĂ€kting, kollega, eller liknande som hamnar i nĂ„gon situation som kanske kan verka vara svĂ„rlöst att lösa dĂ€r och dĂ„. En knipa för nĂ„gon grupp. Tragedi för nĂ„gon annan. Ett barn som hamnar i nĂ„got för en annan. TyvĂ€rr sĂ„ Ă€r det sĂ„ att Alla har problem pĂ„ ett eller annat sĂ€tt, och i hela vĂ€rldens finns det bördor. Sannerligen omkring dig sĂ„ finns det mycket som pĂ„verkar dig och det vet du och kanske pĂ„verkar saker dig mer Ă€n du förstĂ„tt sjĂ€lv. Troligen pĂ„ sjĂ€lsnivĂ„ dĂ„ du Ă€r högempat. HĂ€r Ă€r det dels viktigt att kapa band och skydda dig sjĂ€lv dygnets alla tjugofyra timmar. Men ocksĂ„ sĂ€tta grĂ€nser och försöka slĂ€ppa det. Du mĂ„ste! Dels sĂ€tta grĂ€nser för mĂ€nniskor omkring dig som kan komma med sina problem till dig som de vill att du ”ska lösa”. Det Ă€r faktiskt inte ditt bord och inte ditt problem krasst sagt. Var och en fĂ„r ta ansvar för sitt eget liv. Men sen mĂ„ste du Ă€ven sĂ€tta grĂ€nser för dig sjĂ€lv för du kan inte lĂ€ka och laga allt och alla. Det Ă€r helt omöjligt. DĂ„ har du drĂ€nkt dig sjĂ€lv om nĂ„gon dag eller tvĂ„. Dock sĂ„ kan du hamna/ eller redan befinna i en situation dĂ€r du tvunget m Ă„ s t e vĂ€lja. Din hĂ€lsa eller nĂ„gon annan, och vad vĂ€ljer du? Du kan ha satt upp mĂ„l, har visioner om saker hur du vill att din framtid ska se ut och hĂ€r Ă€r det superviktigt att inte ge vika o m du ska kunna klara av dina mĂ„l. För en annan grupp fĂ„r jag till mig att yttre faktorer har pĂ„verkat dig sĂ„ lĂ€nge kanske större stunder och mestadels hela ditt liv och du kan inte fortsĂ€tta sĂ„ mer. För det innebĂ€r att du lĂ„tit allt och alla andra styra hela din framgĂ„ng, lĂ„tit din karriĂ€r, din hĂ€lsa, familj you name it fĂ„tt ta skada tack vare detta. SĂ„ oavsett vad du nu Ă€n mĂ„ ha i fokus sĂ„ fĂ„r du inte ge upp. För du Ă€r nĂ€rmare Ă€n du tror. Trots att allt rasar runtomkring dig och mĂ„nga misströstar. Men du Ă€r pĂ„ helt rĂ€tt spĂ„r, du kan faktiskt se möjligheter som Ă€nnu inte Ă€r uppnĂ„tt och det Ă€r helt fantastiskt. Rör de hĂ€r sig om ett projekt, ett arbete, lĂ€mna en relation, bli frisk frĂ„n en sjukdom, flytta, ja vad som helst.. sĂ„ HĂ„ll fokus bara och ha tillit att du kan uppnĂ„ det som du vill. NĂ€r saker börjar knaka och du tappar tron pĂ„ dig sjĂ€lv sĂ„ ut i skogen med dig. Jorda dig, andas, rör pĂ„ dig, drick massor av vatten. Ge inte upp!


ARBETE & EKONOMI I HELGEN

HĂ€r upplever jag att det finns blockeringar som gör att man nĂ€stan mĂ„ste vĂ€lja det ena eller det andra. DĂ€rför att det rör sig om en karmisk relation som stjĂ€l sĂ„ mycket tid, energi, ork, hĂ€lsa mm. Du Ă€r som sagt en stjĂ€rnsjĂ€l som delar samma kosmiska historia med andra stjĂ€rnsjĂ€lar men som dĂ„ har Ă„terfötts hit till jorden utöver allt annat du ska göra ocksĂ„ Ă„terskapar dina karmiska relationer som du levde i pĂ„ orion. Och att era motsatser du och din partner har eller som du attraherar in skapar konflikter m e n samtidigt att ni ocksĂ„ kan vĂ€xa samman och ledas till en och samma enhet. Men alltför mĂ„nga missförstĂ„nd, svek er emellan gör redan att ni vĂ€ljer att bygga ett skydd för vardera hjĂ€rta och sinne sĂ„ att ni kan se saker ur fler perspektiv. Och detta skapar frustration, besvikelse, negativitet, sorg dĂ€r ni kanske börjar gissa vad den andre och andra har för avsikt istĂ€llet för att vĂ„ga öppna hjĂ€rtat och slĂ€ppa in kĂ€rlek. Blir en katt och rĂ„tta lek, DĂ„ kan de vara dags att erkĂ€nna att ens reaktion mĂ„nga gĂ„nger har med ens  egna inre sĂ„r att göra – sĂ„ ni kan se vad ni har gemensamt istĂ€llet. För alla Ă€r oskyldiga barn innerst inne (vĂ„ra inre barn) som vill bli sedda, bekrĂ€ftade, förstĂ„dda, Ă€lskade, uppskattade.  Men att kunna vĂ€xa samman under konfliktfyllda situationer Ă€r svĂ„rare Ă€n att glida i frĂ„n varandra. Vilket just konflikter faktiskt gör och skapar i och med relationer. Du tar saker personligt eller den andre och reagerar Ă€n mindre agerar i affekt. SvĂ„rare blir det för er att kunna se alla inblandade som oskyldiga och lĂ„ta konflikten som uppstĂ„r bli ett sĂ€tt att komma nĂ€rmare varandra. Man brukar ju sĂ€ga att kris betyder utveckling. Med andra ord fĂ„r jag till mig att arbete och ekonomi stoppar dig frĂ„n att ta nĂ„got beslut hĂ€r. Kan vara sĂ„ att du stĂ„r i ett vĂ€gskĂ€l.  Varje relation fĂ„r dig att vĂ€xa. NĂ„got att fundera pĂ„ under helgen..

Kan du pÄ nÄgot sÀtt mjukna gentemot din partner. SÀnka din gard? SÄ du vÄgar se saker ur ett annat perspektiv? Kan du vÄga titta pÄ likheter istÀllet för skillnader under helgen? vilka av dina relationer Àr svÄrast? Och pÄ vilket sÀtt uppmuntras du att lÄta en konflikt bli till tillvÀxt & utveckling istÀllet? Hur som sÄ fÄr jag i alla fall till mig att du Àr en konstnÀr av nÄgot slag. En konstnÀr som skapar liv. Det behöver inte vara konstnÀr som mÄlar tavlor utan de kan vara att skulptera, rita, dansa, sjunga,  skriva dikter, poesi, skriva musiktexter, örter kom till mig ocksÄ mm du ska ta ansvar för din förmÄga att skapa. Det ögonblick du upplever nu ombinder helgen Àr resultatet av det du tÀnkte och trodde igÄr. De tankar du tÀnker nu formar din framtid. Vilket sorts liv vill du skapa? Vad uppmanas du skapa? SÄ leta fram din manifestationskraft i helgen och stÀm av tankar, kÀnslor och handlingar sÄ att de vibrerar med rÀtt frekvens. De Àr aldrig för sent att börja och de behövs ingen tidigare erfarenhet. De enda du behöver Àr ett öppet hjÀrta, ett öppet sinne och regelbunden daglig handling. Vet du inte vad du vill skapa sÄ utgÄ frÄn en djup tacksamhet inför allt som Àr bra i ditt liv. RÀkna högt för dig sjÀlv upp det som Àr bra i ditt liv, rÀkna sen upp det du Àr mest tacksam över. NÀr du lÀgger mÀrke till de som Àr bra i livet Àr det en sak som Àr sÀker: du kommer dra till dig fler och fina upplever. Skapa det liv du helst vill leva. behöver du hitta utlopp för din kreativitet i vardagen? Vad behöver du skapa i ditt liv?


KÄRLEKEN I HELGEN 

NÄgot kÀnns tomt, dött, vilset, hopplöst, svart. HÀr behöver du stanna upp. LÄt det fÄ vara sÄ och allt kommer med tiden. Saker behöver fÄ klarna upp, just nu kanske det Àr nÄgot som skett som gör att ingenting behöver hÀnda. NÄgot kanske har dött eller du har dött inombords av olika anledningar. Det kan vara besvikelse, sorg, svek, separation, skilsmÀssa. Eller att man helt enkelt har stagnerat och blivit likgiltig. En del av dig kan vilja gÄ, en del vill stanna en del Àr trygg och den andra rÀdd. Du kanske behöver vÄndas och stÄr i ett vÀgskÀl dÀr du vÀljer mellan att vÄga överlÀmna dig Ät det okÀnda eller att stanna kvar i nÄgot som inte lÀngre ger dig nÄgonting. FÄr till mig att flera grupper kan leva i nÄgon typ av medberoende relation. Sinkande handla om sex, alkohol, droger, makt, spel, pengar mm. Och dÀr du vill anvÀnda dina vingar och flyga ut ur buren helst för flera Är sen. Men du vet inte hur. Du kan vara sÄ psykiskt och fysiskt nedbruten (slut) att du inte hittar ut. NÄgra kan ha blivit fysiskt sjuka dÀr man kÀmpar med kroniska sjukdomar, och kroppen skriker VILA. Och att du ska slÀppa kontrollen och lita pÄ att det sker saker under ytan Àven om du inte vet vad. Och att du ocksÄ ska lita pÄ att allt kommer bli bra. Men det Àr ju nu du behöver odla din Förtröstan och tillÄta den allra djupaste vila. SÄ flera av er befinner er nog i slutet av ett kapitel i ett liv. DÀr du behöver slÀppa taget om allt du vet, kan, och identifierar dig med. Allt kan kÀnnas sÄ skrÀmmande och som att du borde göra nÄgot men du vet inte vad. För du hittar inte ut. Det du kan göra Àr att slÀppa taget.. 

kĂ€rleken finns inom dig gömd. Och du mĂ„ste sĂ€tta grĂ€nser för ditt eget högsta bĂ€sta. Du berövar dig sjĂ€lv som det ser ut just nu. Du söker efter djup, ren ovillkorlig kĂ€rlek, som du ser i alla mĂ€nniskor. Men som mĂ€nniskor inte ser i andra. Och eftersom du bara ser den ovillkorliga sidan av alla du möter sĂ„ har du svĂ„rt att sĂ€tta grĂ€nser och bygga sunda relationer, ömsesidigt stöttande relationer. Du Ă€r hĂ€r för att lĂ€ra dig hur man Ă€lskar nĂ€r man har en egen kropp. För att först lĂ€ra dig sjĂ€lvkĂ€rlek och sen bygga sunda relationer med andra. Och den du söker bor redan inom dig sjĂ€lv. KĂ€rleken finns pĂ„ riktigt inom dig. FörstĂ„r du det? Du bör titta pĂ„ vilka grĂ€nser du behöver sĂ€tta tydligare för de du har omkring dig. Du Ă€r medberoende och har eller hĂ„ller pĂ„ tappa bort dig sjĂ€lv fullkomligt tack vare en specifik relation. Du kan vara den som har gett eller ger mer Ă€n du tar emot. Men nu givit upp. Eller sĂ„ Ă€r du fortfarande den som ger mest. Olika för olika grupper. Kan vara oberĂ€kneligt över detta. SĂ„ att du sjĂ€lv Ă€r osĂ€ker pĂ„ var du stĂ„r? Se över dina relationer kĂ€ra du.. se vilka överenskommelser du har accepterat pĂ„ energinivĂ„ medvetet eller omedvetet. Ärligt undersöka om nĂ„gon fĂ„r dig att kĂ€nna dig helt maktlös, nevös, otrygg, minimerad, obenĂ€gen att slappna av. Tappar du ofta bort dig sjĂ€lv i relationer? PĂ„ vilket sĂ€tt? Hur kan du Ă€lska dig sjĂ€lv?


HUR KAN ALLT DETTA FÅ DIG KÄNNA 

Du kan kÀnna dig ensam, isolera dig, dra dig undan allt och alla och inte alls vilja trÀffa nÄn, inte vilja trÀffa familj, VÀnner, medans nÄgra av er har behov av det. Och behöver det. Det Àr viktigt. Du kan ha blivit asocial. NÄgon kanske föreslÄr att vilja ses under helgen men du Àr den som tackar nej., och gör Àr det viktigt att pÄminna dig sjÀlv om att du verkligen behöver det. För du Àr inte ensam. NÄgra kan Àven vara i extra behov av nÀrhet, kÀrlek, pussar och kramar. Fysisk nÀrhet Àr viktig att ta pÄ allvar. Be om det om du behöver. SÀrskilt om du varit isolerad en lÀngre tid. FÄr ocksÄ till mig att du Àr den hÀr som inte fÄr ut nÄgot av meningslösa samtal, vÀder och vind snack sÄ du kanske hellre hÄller dig pÄ avstÄnd om de relationer du har inte ger dig nÄgot. En annan grupp sÄ har man en konflikt man behöver lösa med sin partner. DÀr du kan vara den som behöver kliva fram. Eller din partner som behöver kliva fram och försöka gottgöra dig pÄ nÄgot vis. Och dÄ Àr det bara att ta smÄ smÄ steg mot det som kÀnns rÀtt i dig. Oavsett de handlar om lÀmna eller laga. Det kommer vara lÀtt om det kÀnns rÀtt. Följ din intuition, men det Àr viktigt att ha en konkret plan över vad det Àr du vill vad det Àr ni ska göra. Eftersom mÄnga mÀnniskor i dagens samhÀllet vÀljer att vÀnda ryggen till att leva ett sjÀlsbaserat liv. För att de först mÄste veta vart de Àr pÄ vÀg innan de kan ta första steget. Dock funkar inte intuitionen sÄ. Den vÀgleder och du gÄr mot nÄgot du inte riktigt vet. Du kan börja leva i harmoni till skillnad mot vad du kanske gör just nu. Med kosmos genom att du lyssnar varje dag pÄ det din sjÀl viskar dig och sen gör nÄgot konkret som för dig nÀrmare sjÀlens mÄl. Gör en sak i taget varje dag. Vad viskar din sjÀl till dig att du ska göra? Vad Àr din sjÀls kall? Vilket myrsteg kan du lÀtt ta för att komma nÀrmare din sjÀls kall!

Trots att du kĂ€nner dig splittrad och du kan kĂ€nna dig sĂ„rad eller rĂ€dd för att sĂ„ra. Samtidigt som nĂ„got triggar dig och ser det som en attack mot dig personligen Ă€n en möjlighet till vĂ€xande. kanske behöver du hitta sann frid och gemenskap och sluta vara sĂ„ försvarsbenĂ€gen Ă€n att bara se ”rĂ€tt eller fel”. Din sjĂ€l vet hur samhörighet kĂ€nns, var du hör hemma, hur det ska vara. Kan vara det som plĂ„gar dig för att du Ă€r med om motsatsen? Dock ska du komma ihĂ„g att du inte kan blunda för verkligheten och lĂ„tsas att du lever i frid, kĂ€rlek, och förlĂ„telse. För det i sig Ă€r en av dina största utmaningar att du bara ska infinna dig i nĂ„got som inte Ă€r. Om du ska Ă„stadkomma en ”enhet” mĂ„ste du först se pĂ„ vilka sĂ€tt du och vĂ€rlden har varit mer inriktade pĂ„ splittring. (Du, tidigare generationer, kollektivt.) du behöver se skuggorna, hat, sĂ„ren, separation, sorg, svek mm. Din uppgift kan vara att ta reda pĂ„ hur du och tidigare familjemedlemmar eller dĂ€r du lever har skadat, sĂ„rat andra och varandra. Oavsett om det var avsiktligt eller med mening. SĂ„ du kan hitta knep och riva muren runt ditt hjĂ€rta. Att Ă€rligt kunna be om förlĂ„telse i de fallet. Att bidra till andras lĂ€kning. Och de handlar inte om att skylla pĂ„ rĂ€tt person utan om att begrava och bryta gamla mönster som gjort att du hamnar dĂ€r du Ă€r. Kanske kĂ€nner du dig manad att Ă€gna tid Ă„t en god sak som du tror pĂ„ eller Ă„t att lĂ€ka gamla sĂ„r i din slĂ€kt. SĂ„ helgen kan bli en riktig terapi helg kan man sĂ€ga. Ha de fint och mĂ„ sĂ„ gott!

KĂ€rlek ZĂ€ta

 

 

LĂ€mna ett svar