Dagens budskap ~ 21/10-2021


EN FÖRÄNDRINGSPROCESS

Är i full gång. Det gäller både klimat, och en omvandling av hela jordklotet. Omvandlingen sker globalt. Allt det här kan verka skrämmande för många då vi är i slutet på en cykel och snart dags för att börja på en ny. Människor är på väg upp i en ny dimension några in fjärde och några in i femte. De sista för att förhoppningsvis lämna den tredje.  Men skulle säga att hela jorden är i ständig transformation på resa genom hela evigheten. Allt kommer alltid transformeras och även fortsätta så. Vi ska ta hand om moderjord, vara omtänksam mot henne, men inte vara rädd för hennes föränderliga natur, för precis som vi är så är hon på väg att förändras till ett ännu högre ljus. Allt det här kan resultera i att förtryckta känslor kommer upp till ytan som du trodde inte fanns, eller rättare sagt som du trodde var läkta. Sånt som du har stängt inom dig kanske ända sen barndomen, kanske sen en skilsmässa, en separation, en konflikt, ett svek etc? Hur som haver så är det dags att detta ska läkas och för att detta ska kunna ske så måste du öppna ditt hjärta och tillåta det ske. Och samtidigt också våga berätta för dig själv vad du verkligen känner. Eller för någon du känner tillit. Kom samtidigt ihåg att om du mår dåligt och stänger inne sådant som är jobbigt så är ofta ilska en förtäckt mantel kan man säga. Medan det egentligen står för undertryckt sorg. Och de människor du har omkring dig såsom barn, fru, man, mamma, pappa eller så de påverkas av allt de du förtrycker oavsett du vill, tycker eller tänker att det inte ska ske. Särskilt dem som du älskar mest. Sen är det faktiskt inte farligt att bekräfta dina känslor, det är helt normalt och helt okej att gråta min vän. Släpp allt, släpp ut bara. Våga vara sårbar. Du är omsluten av gudinnans kärlek och helande läkande energier & du är evigt älskad och beskyddad. Inom den närmaste månaden så kommer du att fundera en del kring det förflutna, och du kommer att tacka och släppa taget om gamla besvikelser samt gammal tung smärta. Det enda du behåller i ditt hjärta är de fina vackra kärleksfulla minnena. Sen är det meningen att ditt hjärta ska fyllas av ljus så att en ny tid kan ta fart. En ny tid, en ny resa med ny energi, glädje skratt och passion. Och vad beror det här på då?

Ja, en relation. I någon form. Olika grupper. Men en besvikelse och eller en förlust av någon, något. Som skapar sorg och tårar. Man kan hamna i vägskäl och eller stått i vägskäl länge för att man inte vet vem man är, var man ska, tvivlar så mycket på sig själv att man inte hittar ut till slut. En viktig person kan ha skadat ett förtroende vilket leder till sorg. Kanske verkar något som du länge har hoppats på eller drömt om nu är dömt att misslyckas. Du kan besluta dig att flytta eller din partner. Ett barn kan flytta, eller liknande. Oavsett är det en relation som avslutas den 20 e som kan innebära 2 dagar, 2 veckor, 2 nov, 20 nov. M e n det kan också vara så att för nån annan grupp/person så slutför man inte allt dvs en separation. Löper inte linan Ut hela vägen om man säger. För att det sker någon form av återuppståndelse. Det du förlorar kan återkomma på ett nytt sätt eller i en helt annan form. Och här finns moderjord med och vakar över händelsen. Livets hjul fortsätter snurra på som vanligt trots det tuffa som kan ha skett och inget kommer att stå stilla. För varje transformation förs hjulet lite närmare utgångsläget och när det läget uppnåtts så börjar en ny cykel och resan fortsätter. Lever ending story.. allt ont för alltid något gott med sig! Slutet gott ~ allting gott! 

💗 

Lämna ett svar