Dagens änglabudskap 24/10-2021


IDAG SKA DU FIRA ATT DU BÖRJAR OM PÅ NYTT 

Det är en tid av positiv förändring för dig. Det är av vikt att du fokuserar på det som är på väg i stället för att oroa dig för det som du lägger i från dig. Du befinner dig i en cykel av växande, så det känns kanske som om det blir för mycket när du får ta emot många livslärdomar på samma gång. Men ha med dig i vetskap att allting börjar lugna ner sig för dig nu.

Idag vill änglarna förebåda och fira allt i ditt liv som får en nystart! Du ska och är på väg ut på okä t vatten, så det är helt naturligt om du känner dig nervös eller till och med rädd. Men de håller din hand för varje steg du tar och låter dig inte falla. Gå tryggt vidare och håll bara tät kontakt med din inre vägledning, de kommunikationssystem som har direktkoppling till det gudomliga.
Stöp ihop all din nervositet till förväntan inför alla de underbara möjligheter som ligger framför dig. Du befinner dig på tröskeln till de fantastiska nya tillfällen som kommer att berika ditt liv på ett makalöst sätt. Fira dina nystarter idag älskade vän. De är början på någonting förunderligt och guds vackert. Gläds åt din framtid och vet med dig att den är trygg och underbar. Känn fig upprymd inför alla de underbara nya tillfällen och möjligheter som ligger öppna för dig. Gå vidare i tillförsikt att änglarna hela tiden finns vid din sida, och idag firar du dina nystarter!

 

🍁

Lämna ett svar