Änglavägledning v.42

DAGS ATT SPRIDA DINA VINGAR 

Under kommande vecka här så sker något.

Kan vara en känsla av att du känner en längtan av att få upptäcka dig själv, dina talanger, gåvor och få komma vidare på din väg genom livet?

Att du vill finna ett nytt jobb, kanske rentav en ny karriär, men vet inte hur?

Änglarna vill då hjälpa dig här genom att lugna dig och säga att:

Nya arbeten är på väg att skapas som ett resultat av de nya energierna som håller på att utvecklas här och nu på jorden.

Och dessa nya arbeten kommer att reflektera dina gudomliga uppdrag som är mer inriktade på inre prestationer än yttre, och som kommer att uttrycka medvetandet hos de människan har bidragit med sina individuella resurser till allmänheten.

Dessa nya arbeten kommer att uttrycka en ny integrering mellan din hjärna och ditt hjärta.

Dessa nya arbeten kommer att skapas som individuella spegelbilder av dina unika talanger. När du växer personligen så växer du även in i mer ansvarsfulla arbetsområden.

Du kommer dock inte att ”hitta” dessa nya arbeten, utan du kommer själv att skapa dem. Nya former av arbeten kommer att dyka upp som svar på de nya energierna som håller på att utvecklas här och nu på jorden. Det kommer inte att vara dina pappersmeriter som är de viktigaste, utan ditt eget engagemang för ett högre syfte som betyder mest. Och utifrån det utgångsläget öppnar sig nya dörrar.

Det änglarna undrar nu är om du är redo att öppna denna nya dörr?

Är du redo att sprida dina vingar till en ny inriktning i livet?

Med kärlek Zäta 

 

🍀

 

 

Lämna ett svar