V.42 kärleksbudskap ~ för dig i relation

MEDDELANDE OM NÅGOT

För dig som lever i en relation, antingen gift, sambo, särbo, eller liknande så kommer något form av besked att inkomma under dagen/veckan. Mannen eller kvinnan som antingen kan vara du själv eller den andre kan vara fisk, kräfta eller skorpion. Alt ha något av sina andra tecken i vattenelementet. Nu finns det flera olika grupper här i som jag kommer att nämna. En grupp kan ha något ex med sig ur sitt förflutna som spökar och som man du har svårt att släppa taget om och gå vidare från vilket försvårar ens nuvarande relation från att kunna växa och utvecklas. Omedvetet kan man gå vänta på den andre att den ska komma där med sin häst och fria till en. Detta kan i sig skapa sjukdom pga olycklig kärlek. Men även att den andre som man går och väntar på kan komma få  höra av någon annan att den är sjuk. Det skulle även kunna vara din partner, sambo, man, fru som är sjuk eller känner att den faktiskt blir sjuk av er relation vilken blir en tuff insikt att få förmedlat till sig. När jag säger sjuk så menar jag inte svårt sjuk utan ex psykisk ohälsa, orkeslös, dränerad, huvudvärk, irriterad, ledsen, mm. Att de tagit tid att komma och våga erkänna det för sig själv. Men nu går det kanske inte längre att kringgå. Man kan känna att all energi är slut och det spelar ingen roll vad man än gör så finns det inget kvar mer. För  den andra gruppen är man helt slutkörd för att kroppen har sagt stopp, man orkar inte mer och det är dags att kolla upp sin hälsa och lyssna på vad kroppen försöker att tala om för en. Sover man som man ska? Äter, dricker? Pratar man med varandra? Vad gör man tillsammans för att anstränga sig?

Hjärtat kan ha kommit till den insikten att ”it takes two tango” och där den ena egentligen också känner att den inte får något i gengäld. Att den kämpar förgäves. För att göra ansträngningar måste man vara två, och att det kanske bara finns kärlek från ett håll? Likadant gällande att fysiskt beröra och ta på varandra, försöka lita på varandra, ha tillit till att saker ska komma förändras och bli bra i framtiden, ha tilltro att den andra ska vilja förändras och även förändra/se sin egen del i saker. Men att nu vill man inte mer. Man känner att man kan inte ensam vara den som tar initiativet hela tiden. Istället blir man likgiltig .
Den andra gruppen kan bara känna att man inte orkar som sagt. Att kärlek finns men det är bara för mycket med allt och att man har tappat bort sig själv och varandra. 

Och då säger sinnet att de är lika bra att genomföra en separation som det så länge varit på tal om för en del. Men h u r ska man löpa linan ut, kommer man orka? Kommer någon annan vilja ha en? Finns de en självkänsla? Vad tänker den andre? Är det här vad du vill? Kan vi inte rädda allt bara det vore den enklaste och tryggaste.. allt sånt cirkulerar i huvudet. Medans en annan grupp känner att det vore ganska skönt att få allt överstökat fort så man kan komma ut och få känna sig fri bara. Slippa alla måsten, slippa alla åtaganden. Slippa kännas vid. Få lite distans till varandra. Det behöver inte nödvändigtvis handla om en fullbordad skilsmässa eller separation utan det kan vara så att ni bara behöver få vara lite ifrån varandra., där ni kan andas, tänka, längta, känna efter osv. Och faktiskt få flirta med andra men på ett oskyldigt sätt genom att bara få bekräftelse. Inte att gå ha sex med någon annan utan skratta, ha roligt, vara trevlig, rak, tydlig, dels med sig av sin lättsamma karismatiska energi. Som också kan vara en push i den riktning man ”ska” om man är osäker. Det här kan också innebära en ny början för några. Eller att man har tankar på huruvida och om man vill vågar kan genomföra en separation. Och för en annan grupp så handlar det just om en tredje part som finns där undangömd i ens tankar., trots att man inte vill kanske. Man bara vägrar erkänna för sig själv att det är så att den här personen finns där. Och de här flirtandet kan helt enkelt också resultera i man faktiskt kommer fram till ett och annat.

Som till exempel att själen försöker tala om att det kanske finns mer känslor en så. För att det kanske bara skulle vilja stanna vid flirtande. Även om det också gör det. Men att man känner inom sig något helt annat. Känslorna kan bli så starka och äkta att man vill och får lust att utveckla de vidare… Dels av lojalitet gentemot den man lever ihop med, och för att man kan vilja ta reda på vad som är vad. Särskilt om man befinner sig i någon livskris. Samt även ett test från universum för att se vad du klarar av och inte. Du kanske har tvivlat på din kärlek till din partner en stund.. men då är Det här är en påminnelse om att din kärlek är äkta, därför att din partner är din själsfrände. Även om det också är något du har tvivlat på. För en annan grupp får jag till mig att det kan vara den tredje personen som man misstänker är ens själsfrände och att det finns ett själsligt kontrakt här emellan vilket gör kopplingen så stark mellan parterna. Och även här är en bekräftelse på varför dragningen och varför kärleken är så stark är just för att det är din själsfrände och att det är äkta kärlek som är väldigt ouppklarat. 

Oavsett vad man nu beslutar sig för,. Så ligger det en ny början här. I relation, eller ej.

 

💗

Lämna ett svar

%d