Dagens budskap 10/10-2021

Kommunikation

Idag behövs kommunikation på olika vis. Kan gälla dig, för någon annan, och det gäller att vara rak och tydlig i ditt sätt att kommunicera så att det inte blir några missförstånd, krusiduller eller frågetecken. Skulle det finnas frågor eller oklarheter så är det viktigt tänker jag att fånga upp dessa direkt och beskriva hur du känner och tänker. Det här kan ge snabbare besked på eventuella svar och frågor som du väntar eller har väntat på med en gång. Någon person kan ta kontakt med dig idag/i morgon vilken kanske är någon ur det förflutna, någon ny bekant, en gammal kärlek, en blivande vän eller liknande. Men kan komma bli viktig på något vis framöver. Oavsett så upplever jag att det handlar om att de är positiva besked som kommer eller ska komma till dig.

För någon annan kan det vara så att de kanske inte blir eller är helt i linje så som du hade tänkt dig vilket skapar en del stress och oro. Dock så är det viktigt att du själv beslutar dig för att känna tilltro till framtiden oavsett vad det än handlar om. Bestäm dig för att du ska dra hem segern och vara medveten om att du redan är på väg mot ditt livs mål. Om du kan så är det bra att försöka i den mån du kan att se saker lite från ovan, istället för att stänga dig ”blodig” mitt i själva situationen. Det kan nämligen bli väldigt svårt att hitta ut, kunna tänka klart, se framåt, finna bra vägar framåt. Men  det kan ju vara lättare sagt än gjort många gånger.

För att inom en snar framtid så kan det hända att du kommer att hamna i ett stort vägval då man möts av karma pga tidigare livsval som man har gjort. Där man får leva i ”lycka” på lånad till för att sedan få slåss för något som man tror på är rätt för en själv. Ja nu talar jag i gåtor. För att Det här kan handla om att bli uppsagd, lämnad, baktalad, vara med om oförutsedda händelser etc kopplat till relationer i olika former. Men även att du skall ha lyssnat på din intuition från första stund men kanske har valt att inte göra detta.

Är du en av de människor som ständigt sänt ut healing (utan att kanske veta om detta!) och har gödit allt och alla andra runtomkring dig. Arbetar med healing, är en mamma, en pappa, en psykolog, kurator, hälsocoach, rådgivare eller liknande? Ja någon som arbetar med människor i huvudsak.

jag Får till mig en lite stagnerade energi och likgiltighet. Där du har tappat bort dig själv och din egen inre kompass. Du är ständigt uppkopplad åt andra eller andra snarare är det gentemot dig då de skapas band mellan dig och andra som sen rider på din energi om man säger, och du är deras ständiga stöd där de lyfts och glädjs i din närvaro medan du blir helt urlakad på energi. Man kan säga att det är en ständig obalans mellan givande och tagande. Så pass att det blir på bekostnad av dig och din egen familj. Då är de så viktigt att se dina familjemedlemmar och prioritera dem innan det är försent. Samtidigt Vara tacksam över det fina vackra du faktiskt har. Sen är det så viktigt att beskydda dig och de dina. Beskydda dig och din egna energi likväl som du ska beskydda dina familjemedlemmar på samma sätt. Dem är en del av dig.

Kanske lever du ihop med någon eller några i din familj som tar av dig på ett orimligt sätt, och då är det superviktigt att tala om detta så att man tillsammans kan hitta gemensamma vägar och inte minst kanske söka professionell hjälp. Fördela saker så att man finner en jämlik balans i saker. Det är ju faktiskt så att du måste stå för sådant som du tycker och tänker inte minst känner innerst inne. Och det är bara du som kan bestämma själv vad du vill. Men då måste du också lita till dig själv och stå fast vid vad du tycker annars är det omöjligt att skapa någon typ av förändring. Och är det också så att du som person kanske väljer att hålla inne på sånt du tycker och tänker utan istället går och samlar på dig tills de liksom rinner över och istället brister allt ut i ren fullständig – kalabalik! Sen kommer saker verbalt ut i affekt  så blir det konflikt. Ja då är det bäddat för att skapa ännu mer konflikter, riva varandras förtroenden, bidra med svek etc och det här är inte okej.

Eller om du kanske sitter och pratar illa om din partner till någon vän som du sen inte vågar ta med personen i fråga? Ja då blir det inte heller bra.. man bryter snarare ner varandra bit för bit och det blir ett destruktivt leverne. Kanske har din partner sagt något till dig som sårat, och detta ligger omedvetet oförlåtet. Och sedan vill du hämnas? Det här gör att ni i så fall inte kommer att kunna bygga något liv framåt. För en, minst en av er får jag till mig har brutits ner och kan då i allt det här den som bär s k (modersgestalten) man som kvinna beror på vem som bär energin här., men att denna person är väldigt nere, psykiskt.

Hen kan vara väldigt förvirrad, ledsen, vilsen, trött, slut, och försöker med allt att hitta själv problemet för att kunna tillföra en lösning i en situation. Och fram till nu så har det inte funnits eller finns några tillvägagångssätt då denna person inte verkar hitta ut. Hen kan också vara rädd och otrygg i sig själv, Så bästa rådet idag är släppa på kontrollen och ha tillit – du måste ha tillit till a l l a situationer för att kunna ta dig er framåt.

🧚‍♀️

Lämna ett svar