Dagens kraftdjur budskap 9/10-2021


TA ALLA MÖJLIGHETER MODIGT FRAMÅT 

Använd dina vingar, oavsett situation du står inför eller mitt i. Vad vill du? Du kan och du klarar det!
Att flyga lite från ovan ger dig perspektiv, ge dig möjlighet att kunna tänka klarare. Samtligt behöver du lyssna inåt, fråga dig själv vad som får dig att skratta, glädjas, må bra? Känner du att du inte vet det just nu, då föreslår jag att du tänker tillbaka på när du var barn. Tyckte du om att dansa, spela instrument, spela en sport, sjunga, teckna, måla? Inget är någonsin försent. När du använder dina kreativa förmågor så får du samtidigt låta ditt inre barn komma till uttryck. Det är så viktigt att prioritera dig själv och inte bara vara mamma, pappa, mormor, farmor osv. Och inte alla måsten. Utan att få vara du. Livet blir så mycket roligare då.

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: