PICK A CARD ~ V.41

VAD SKA KOMMA SKE UNDER

DIN VECKA 41?

 

GRUPP 1 ~ AQUA – AURA 💙

Under din vecka så handlar det om att du kan behöva begränsa dig själv på olika sätt alltifrån att ta det lugnt, tänka dig för vad du säger, hålla i pengarna, tänka dig för vad du gör, se dig för, vila helt enkelt. Kanske har du för ett tag varit frikostig på flera olika plan och nu börjar det att synas/märkas av både genom din hälsa, sömnen, bankkontot, vänskapsrelationer, relationer överlag. Det kan vara vad som helst. Bl a så kan det varit så att din intuition har försökt vägleda dig under en längre tid men där du valt att inte lyssna – ”de som inte finns det mår man inte dåligt av”. Lite den stylen känner jag. För några andra kan det vara tvärtom att du har försökt bevisa för olika personer eller samhället hur något har legat till men det har varit omöjligt för dig att kunna bevisa. Men nånstans så har du uppfattat saker, känslor, tankar och kanske en situation, en person helt korrekt vilket blir tydligt. En person kan vara sjuk, eller du drar på dig någon influensa som summan av kardemumman för att du inte har lyssnat på kroppen. Det är precis såhär som universum kan kliva in när man själv inte tar eget ansvar. Du kan under en så lång tid har kämpat o h slitit förgäves för det ena och de andra. Och här får jag till mig att en vädur, Lejon och skytt kan vara betydelsefull. Du kan ha kämpat länge för denne person bl a men samtidigt känner att något saknas. Kämpa med en massa inre skuldkänslor och en jungfru får jag också kopplat hit. En kan ta hand om och den andre är ”sjuk”. Men någonstans så får jag till mig att den som tar hand om kan trivas ganska bra såhär ändå, omedvetet. Då den har en enormt makt och kontroll. Upplever en tuff kärleksrelation med mer problem än det är lugn romantisk kärlek. Och att den här stormiga osäkra relationen kan göra att den andre i relationen blir mer ”fysiskt sjuk”. Det kan även finnas nyfikna människor i det yttre som är frågvisa och här gäller de att tänka dig för vad du delar och inte vad gäller ditt privatliv. Oavsett om du är eller blir sjuk så är du på bättringsvägen ganska så snart. Sen är det viktigt att inte snoka runt i saker som inte angår dig. Fokusera istället på ditt eget och säg positiva saker till de människor du möter under veckan. Uppmärksamma och förstärk deras sidor. Släpp tidigare skuldkänslor och känslan av att vara otillräcklig. Förlåt dig själv för vad du ev tidigare har gjort och tänker på hur du kan leva framåt i stället from idag. På det viset ges du möjligheter. För om det inte finns några gränser för vad du kan skapa eller vara, hur skulle din dag kunna se ut då? Fokusera på det som fungerar i ditt liv och inte sådant som inte fungerar. Och hur du vill få mer att fungera. Skulle sånt som inte fungerar dyka upp i tanken så byt ut de mot en tanke på hur du vill att det ska fungera. 


GRUPP 2 ~ BLÅ GULDSTEN 🖤

Här behöver du bryta dig loss från något eller någon. En person, en situation, ett preparat, ett beteende, en tanke, eller liknande. Och att o m du lyckas med det så kommer saker att börja rulla i rätt riktning. Kanske har du haft stopp eller kämpat med blockerade energier men som kommer att lossa och släppa när du väl bestämmer dig för att frigöra dig. För du kan om du vill! Personen eller situationen som du kan komma behöva bryta dig loss i från kan också bli tung. Därför att du själv kanske inte har självläkt från och ur någon tidigare konflikt eller liknande. Det kan vara en partner, mamma, pappa, kollega, släkt, vän eller liknande som kanske är den där som bara klankar ner på dig för att får må lite bättre själv i stunden. Det här kan vara omedvetet. Och vattuman, tvilling och våg får jag koppla hit. Antingen är det du eller någon annan. Någon person kan ha gjort dig ledsen eller du själv som gjort den andre ledsen och därav vill personen omedvetet hämnas.. Oavsett så kan du ha fått nog av någon i din närvaro som ständigt gnäller och aldrig är nöjd hur du än vrider och vänder på saker för att de ska bli till de bästa för dig. Kanske är de så att personen eller personerna själva inte har någon självinsikt i sitt egna beteende? Hur som haver så kan du känna dig huggen i ryggen pga denne eller deras icke empatiska beteende. För alla handlar det inte om att man är eller blir ”huggen i ryggen” nån annan kan de även stå för att man kommer att få något typ av besked som förmedlas lite väl okänsligt kanske eller upplevs så och som kan för en annan vända upp och ned på ens tillvaro eftersom vi alla människor fungerar helt olika som individer. Tänkte mig då t ex en myndighet, styrelse, instans, etc. Kanske har du väntat på något form av besked/beslut som dimper ner i brevlådan. Dock Så är det positivt får jag till mig men du kanske förväntar dig/tror att det ska vara negativt och att du ska få flera knivar i ryggen. Du är normalt en person som Berör andra med din fysiska hand, ditt emotionella jag, genom att du låter andra bli sedda och hörda på ett personligt plan när du är med dem, men hur kan du göra det? Jo genom att du Blir mer medveten om att hela du lyser och din energi flödar både när du tänker på dem samt är med andra människor. Du kan föregå som gott exempel om du bara försöker låta bli att vara en sån kontrollfreak där du vill ska veta. As som ska ske hela tiden. Och genom att lyssna på din kropp och låta den få vila. För flera stycken så kommer det att bli fira med pompa och ståt! Ditt liv är rikt och försök även att tänka det! Inom 4 dagar dvs 13,14 oktober kommer du att få ett besked. Men för några så kan det även vara ett besked som känns något omvälvande. Men var positiv och välj glädje så skall allt gå bra.


GRUPP 3 ~ ROSENKVARTS 💗

I ditt liv sker något typ av uppvaknande, du får en insikt om en person eller en situation kanske dig själv. Kan även vara så att du plötligt får massor av nya idéer och hela du vaknar till liv som aldrig förr. Eller något annat i dig vaknar till liv som du kanske inte alls var beredd på! Känns som att detta är kopplat till kärlek i någon fråga, vilket kan vara släkt, familj. Antingen till någon särskild person som du håller varmt om hjärtat, kanske en ny person. Upplever att det är någon som har sårat dig tidigare på något vis. Kan vara en tvillingsjäl, en själsfrände. Och kan även vara inom alla relationer så behöver alltså inte nödvändigtvis vara en kärleksrelation. Någon som verkligen kan få dig att må bra i stunden. Men som också lika gärna kan få dig att må minst lika dåligt om inte ännu värre. En syster? En bror? Denna person kan vara någon som stjäl massor av energi för dig av dig från dig, på många vis. Och här måste du ta ansvar över dig och ditt eget liv och förstå att relationer oavsett blodsband eller inte aldrig får förvandlas till ett medberoende. Därav behöver du känna efter och fundera över vad som är bäst för dig och ditt liv, och även välja utifrån detta som grund. På det viset tar du fullt ansvar över ditt liv. Hur använder du din kraft, var lägger du den? Varje gång du väljer att lägga energin på att skapa sånt som är bra för dig så ökar din personliga kraft. Ju mer tid du ger åt dig själv, desto mer ökar din kraft så att du du kan ge mer till andra. Men du kan och ska aldrig förlåta beteenden som inte känns bra i dig. För att ha medkänsla för någon annan handlar egentligen inte om dem eller den personen i fråga, det handlar om att finna lugn inom dig själv. MEN det som är viktigt är också att du inte ska välja att förlåta, för att du är rädd att bli eller vara ensam, för att du känner ett utanförskap som har sin grund i din barndom. Eller att umgås ha människor omkring dig och att nöja dig med mindre.. men som du egentligen inte alls vill varken förlåta eller vara med. Det är inte att ta ansvar över ditt liv. Utan du måste då vara SANN mot dig själv. Du ska sluta upp att kritisera dig själv, utan se hur fin du är, vara stolt och nöjd med dig själv. Släppa dig själv fri för endast kärleken löser dina bojor. Behandla dig själv väl. Kanske göra avkall på din egen självdisciplin? Inre styrka och beslutsamhet min vän föds ur kärlek. Ta det lugnt och ha tålamod. Hälsan går först – dvs din hälsa!
Din kropp är din bästa vän. Och Med ett stark självförtroende så är halva segern vunnen! 

 

Lämna ett svar