Dagens budskap ~ ärkeänglarna 7/10-21

FÅ DITT LIV I BALANS 

Med idag finns ärkeängel Mary & Sandalfon som jobbar tillsammans med grävlingen. Några av er kan ha varit länge i en maskulin energi där man bara kört på tills att man har stupat. Haft har flera olika projekt, är klassmamma, yogalärare, dörrvakt som extra knäck, ska träna 5 dagar i veckan helst 6. Sen hinna med barnen, kanske sin sambo också. Till slut har man stupat, och för några har det räckt med att man har vilat en stund, sen rest sig upp och sen kört samma tempo medan andra har varit sjukskrivna en längre tid. Nån annan kanske även lever i något typ av förtryck hör jag. Tanken är oavsett lära sig av de eventuella ”misstag” på vägen som förde en i väggen. Man har med all säkerhet fått olika varningar av universum i form av stressmage, magkatarr, underlivs smärtor, flank smärtor, ryggproblem, blödningar, problem med magen kanske etc. 

Några andra kan ha kämpat länge i en feminin energi och har gått och blivit helt åt andra hållet istället. Där man har många idéer och tankar som avstannar när de ska komma till själva ”göra slag i sak. Blir ”mycket snack och liten verkstad”, som man brukar säga. Man kanske helt eller delvis slutar ta hand om sig själv och tappat sin kompass, där man tagit någon avstickare från ens livsväg och nu är lite ”ute och cyklar”. Vissa kan faktiskt hamnat lite ute på ”farlig mark”. Mycket kopplat till solarplexus och sakralchakrat. Dvs din självkänsla och ditt självvärde. Ditt liv är och har under lång tid varit i fullkomlig obalans. Vilket gör att du har fastnat i någonting som just nu kan vara svår att ta dig ur.

En sjukdom, en relation, ett missbruk, ett beteende, ett val, ett arbete osv. Men att du vet inom dig, känner och tänker mycket sorgset, negativt, nedlåtande, uppgivande, stagnerat får jag till mig. Som att du har tappat livsgnista. Om du inte ska falla djupare och djupare så måste du NU ta tag i den här situationen på olika vis. Arbeta för fullt med din hälsa. Det här kan handla om också att arbetsfördelningen hemma i form av hushållssysslor kommer att behöva fördelas. Det måste alltså inte vara kvinnan som gör si och mannen som gör så. Kanske har de varit en ojämn fördelning över en lång tid och då tänker jag mig framför allt de som kanske går hemma och inte arbetar. Kanske behöver den andre kliva in och stötta upp mer?
Börja med att stärka din aura, jorda dig dagligen, få frisk luft dagligen, drick massor av vatten. Eller åtminstone så mycket du kan dricka. 

Sen visualiserar du hur du badar i hav av ren kärlek, ta bara emot och tänk hur all kärlek fyller hela dig. Visualisera hur du är i en blå glasbubbla /kokong och hur du Andas in högfrekvent ljus. Det här ska nämligen hjälpa dig att hålla negativitet borta från dig som andra kan utsätta dig för.

 

Du är väldigt utsatt, från de yttre. Vilket du säkert vet. Och ignorera inte det här. Därför att din kropp är superkänslig. Mitt bästa råd är att förstärka det här skyddet dagligen särskilt för en tid nu framöver. Det är något i ditt liv som kan vara extra hotfullt och som gör att din aura påverkas ännu mer. På det viset kan du bara mer balanserad och stå starkare i dig själv. Skulle även vilja be dig om att rena dig varje kväll, i samband med när du duschar eller badar. Då kapa band, från alla de människor du varit i kontakt med. Och varje morgon jorda dig. (Alt om du vill göra det på kvällen innan du lägger dig.) 

Du får full healing från både grävling & pandor. De kommer även in och vill läka ditt hjärta. Vilket kan vara kopplat till att du kanske är mamma, har ett barn som har det jobbigt, håller på läker ditt inre barns resa eller liknande. Men att du behöver ta dig genom den här resan för att få bra resultat. Oavsett vad det än handlar om. Under denna resas gång så kommer du att testas och du kommer att behöva vara stark. Får till mig plocka fram din feminina sida för att möta ditt inre, men plocka fram den maskulina sidan för att orka ta dig genom saker. Inte minst hålla dig kvar på banan och i balans. Samtidigt ökar du hela tiden i frekvens för allt arbete du gör och på det viset kommer du även kunna vara stor tillgång för andra runtomkring dig.

 

Slutligen behöver du fråga dig själv vad du vill med ditt liv, vad ger dig tillfredställelse? Du är en stark men väldigt känslig individ som verkar ha satt dig själv i sista rummet och till slut utplånat dig så pass för att du tror att de varit bäst och för allas bästa. Och besluten du tar framöver ska enbart vara grundade på att du är personligt tillfredsställd. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: