Pick a runa v.40

⭐️ PICK A RUNA ⭐️

💚Att ta med dig för v.40💚

 

RÖD ~ KÖRSBÄRSKVARTS

Temat för din vecka handlar om någonting som kan komma väldigt snabbt & hastigt. Du kan ha väntat på besked under en längre tid, men ingenting har hänt. Snarare stått helt still. Vilket har gjort att du till slut har ryckt på axlarna och tänkt att ”nähäpp!”. Lite den energin. Och de här kan då komma lite när du minst anar det. För några känner jag ett hagel, andra åska, för nån annan riktigt kaos, allt beror lite på hur du själv klarar av bemöta det hela. Det kan vara rentav ett tufft jobbigt besked. Som det ligger sorg i. Kopplat till din familj, släkt, nära vänner. Men första hand familjen. Man har avvaktat en längre tid. Men här är det dags att försöka hitta svar i ditt inre, och kopplat hit kan vara en jungfru, oxe eller stenbock. Situationen du eller någon du känner handlar om att finna balans i din tillvaro, söka hjälp utifrån en lärare, en instans, råd, skydd, beskydd mm och där man behöver vara mentalt kanske också fysiskt stark för att mäkta med saker. För en del kan de även röra sig om konflikter som gör att ens självkänsla tar skada på något vis. Därför är det viktigt att påminna dig om att du är starkare än du tror. ”Inget ont utan att det för något gott med sig”. Du kan behöva ta ett steg tillbaka se var allt landar, vara försiktig, försöka sitta ner i båten och se var den för dig. För att vissa saker kan du säkerligen inte påverka. Utan du behöver ha tillit – det är superviktigt. Tänka efter så du inte tar några förhastade beslut. Och lita på din intuition, för den brukar alltid vara din sanna vägledare. De kan vara så att de här står för en kort stunds återhämtning så att du eller personen i fråga kommer i rätt fas. Och snart blir allt bra när man funnit sig själv igen! 💚


MÖRKGRÖN ~ MOSSAGAT 

Ödet min vän handlar din vecka om, samtidigt som någon person i din närvaro verkar kunna spegla dig som person, dvs vara lik dig. Vilket kan göra att du dras med i ett ”farligt spel”., Du kanske kommer fram till en del insikter om dig själv., där ditt hjärta verkligen trycker på ordentligt gällande vad du borde göra och inte göra. Utforska saker etc. Någon kan ifrågasätta sin sexuella läggning, vem är jag. Med Kollegor får jag till mig. En arbetsgivare., ja En galen/oemotståndlig förälskelse, som tyvärr på lång sikt kan skada din egen framgång vilket du inte vill tänker se i stunden. De här kan som sagt skada dina relationer, arbete, äktenskap etc. Andra kan ha enorma planer för dig men som du kanske inte alls är helt med på utan du är bara förälskad, eller kanske kämpar med att försöka bryta ett destruktivt mönster. Där är du. Och om man lever i ett redan befintligt äktenskap så är ju det bäddat för att raseras särskilt om det finns människor i ens närhet som är avundsjuka och vill förstöra för dig. Personen i fråga som kan vira dig runt sitt lillfinger verka ha som avsikt att dra igång en karusell. Men du kan komma bli ställd på pottkanten i någon form. Så var försiktig och rädd om dig. 💚

 

GRÖN ~ AVENTURIN

Här ser det ut som en nystart av någonting. Att du nu satsar på att rå om dig själv, de dina. Badar skumbad, kanske unnar dig lite pedikyr, manikyr, massage el liknande lyx. Verkligen tänker hälsa. Ut i skogen, rår om dig själv helt enkelt. Kan vara något i de förflutna som gjort att du hamnar här. Olika mirakel kan komma till dig på olika vis, och du undrar hur det är möjligt? Vad hände liksom. Så du går alltså från tidigare svårigheter in i ljuset. Successivt, eftersom rom inte byggdes på en dag. Du märker sakta hur knutar löses upp. Ingen är mer tacksam än du. Sen vet du också någonstans att tidigare har du bara vetat inom dig vissa saker, de kan vara alltifrån att en vännina ljugit för dig, eller en bil ska gå sönder eller att något ska hända eller ja vad som helst. Och under veckan som kommer saker bli klart för dig, därför att hemligheter kommer att avslöjas för dig, men inte på ett negativt sätt upplever jag. Utan mer som ett kvitto på att din intuition är så användbar, att du har rätt, att du alltid ska lita på den, att ingen kommer någonsin kunna lura dig. Och de som skadat dig i de förflutna kommer få sin karma.. vilket du även kommer få bekräftat. För någon annan kan det även vara så att en gammal borttappad sak återfinns. Allt det här får ju dig att segra givetvis. Vem skulle inte må bra av att möta ljuset i tunneln. Så solen kommer att stråla på dig på flera olika plan – vilket du är värd. 💚

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: