Dagens i Ching budskap 7/10


BEGRÄNSNING

En varning kommer här, därför att det är Någonting  i en relation, i ett partnerskap som har för hårt åtstramade tyglar. Vad gäller kärlek skulle jag säga. Det kan vara så att det är du eller en partner i relation till dig, kan också vara en date som du nyligen har börjat träffa, prata med. Men att någon av er kan ha infört eller sakta börjat visa tendenser till ”strikta – regler”., svartsjuka, diskussioner om huruvida den ena ska få göra si eller inte göra så. Den andre partnern kanske önskar känna mer frihet medan du omedvetet eller tvärtom kväver relationen och den riskerar att inte kunna utvecklas framåt.

Den som är mer dominant och styrande, han är den där snygga, som eggar på flera olika sätt. Sexuellt, auktoritärt, skämtsamt, argsint, samtidigt som han bär en feminin energi, mer än maskulin. Han har valt stänga in sitt hjärta också därför att slippa kännas vid sina känslor, sitt innersta Han är en man som är äldst son i familjen. Och denna person kan ha ett humör som jag vet inte vad. Kan bli rasande på en ögonblick sekund. Medan den andre personen ex en kvinna som jag till mig i detta fall också. Är en glad, sprudlande sådan., med enorm karisma. Född som tredje dotter i sin familj. Hon är mer maskulin känslomässigt och mindre feminin. Dvs att lyssna inåt och på sina känslor. Men egentligen har hon en uppsjö av känslor som man valt att begrava. För några kan det finnas ålderskillnad mellan parterna även om det absolut inte spelar någon roll men baksidan kan vara att den ena har mer makt.

Alla är och har fria relationer, man gör ett val trots att de för vissa kan vara ett svårt val och meningen är att denna kvinna ska vara en för några blivande fru, är redan en fru för andra. Kan också vara mannen som grubblar. Och att man kämpar med nån typ av ångest som gör sig påmind om och om igen.. vilken också kan mörka ner ditt liv. Göra dig rentav deprimerad. Den enklaste vägen ut är: att du måste lyssna inåt och möta själva kärnan, grundproblemet, orsaken till att du har ångest. Inte stanna kvar och leva med en fasad samt hoppas på att ångesten ska försvinna. Ångesten är ju ett ”fysiskt” symptom som kommer av att du inte lyssnar på din innersta kärna. Dvs ytterligare ett symtom. Men oavsett vilket mörker du än må stå i och du har en medvetenhet som kan hjälpa dig förstå vad du också ska lära dig av allt detta, vilket i sin tur gör allt möjligt. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: