Dagens änglabudskap 24/9-2021


VAR MEDVETEN OM ATT ÄNGLARNA ÄR MED DIG 


Du är aldrig ensam, i synnerhet inte när du har det svårt. De finns hela tiden vid din sida och sänder dig stödjande och helande energi medans de väntar på anhållan om hjälp. Det räcker med en tanke från din sida – till och med om den är flyktig – för att de ska kunna gripa in för din skull.

Lyssna i stillhet efter deras vägledning som kommer som vingslag till ditt hjärta, ditt sinne och din kropp. Deras budskap talar alltid om kärlek. De ser dig som den du verkligen är: en allt igenom förtjusande och storslagen ljusvarelse. 

De kan se lösningar på allt som förefaller vara problem. Och de leder dig med glädje genom din tillvaros mörka platser, tillbaka till ljuset, och de kan hjälpa dig att trivas med dig själv och dina erfarenheter. De har förmåga att bistå dig när du måste fatta beslut och finna svar. 

De är dina änglar, de älskar dig villkorslöst och i evighet. Medan du läser detta står de vid din sida, för de är alltid med dig. Du ska hålla i minnet att du alltid ingår i ett lag. Dina änglar är beredda att hjälpa dig med allting och gör det gärna om du bara ber om det. Du kan vända dig till dem med en bön om hjälp, och du tar emot deras bistånd med tacksamhet. 

 

💚

Lämna ett svar