Fredagens budskap 24/9-2021

DEN KÄNSLA & ENERGI SOM DU PÅVERKAS MEST AV UNDER DAGEN/KVÄLLEN…


Du ger så mycket av dig själv till andra människor vilket inte behöver vara i fysiskt form så som gåvor. Utan de kan också vara känslomässigt engagemang, närvaro, osv. Och att du faktiskt återigen behöver få veta inte minst få höra att du är betydelsefull och ~ EN ÄNGEL PÅ JORDEN. Samt att du är värdig att få ta emot inte bara ge.
Personen som specifikt är kopplat hit är en man eller kvinna i 30 årsåldern och uppåt. Kan dock vara mer ”barnslig” till sinnes och eller mer ”mogen”. Åldern är alltså bara en siffra. Du är också född i vädur, lejon eller skyttens tecken. Dvs född Mars/april, Juli/augusti, eller i november/december månad. Som person är du ingen som drar dig för att gå in i strid utan du säger vad du tycker och tänker om du känner att det skulle behövas. Men de är samtidigt lite humörstyrt.

Andra människor kan stunder tolka dig som att du är lite på krigsstigen men så är inte alltid fallet utan, mer att om det finns något som du vill få fram så ”får de tas emot lite bäst det vill”, inte minst om du har ledsnat. Skulle de vara i en konflikt situation framför allt så säger du vad tycker och tänker, kanske lite mer än du borde, är det som kommer till mig.

Du är en riktig kämpe som sliter och kämpar in i det sista, kan jobba som ”chef”, vara egen företagare, kan även jobba skift. Och är målmedveten som person om du bara ger dig fasen på det. Pengar och Materiella ting är viktigt för dig, fasaden och yta också. Du kan vara ett ”adligt” barn, som vuxit upp lite ”finare”, lite av ett rikemans barn, kan även ha ”hög status”, kan ha och leva ihop med en jordnära man eller kvinna. Om inte så är det något du har levt med, eller vad du eftersträvar. För det här är liksom tryggheten för dig på något vis. Din mor eller far skulle kunna vara född i jordtecknet. Samt förmedlat Att man ska ha ”klass”. Du kan vara en flirtig person, och lite av en ”pratkvarn”, social, sprallig, glad, utåtriktad. Du har en karisma och ett ansikte som man inte missar på något vis. Din baksida kan vara att du kämpar med ångest och sömnsvårigheter om nätterna men som du inte pratar om gärna. Och du kan vara väldigt pessimistisk i din person emellanåt, vilket du dock inte heller visar vem som helst. Det är mer din egen inställning för dig själv och dina negativa förväntningar av livet. Dock har du varit med om en del tuffa saker som präglat dig till att bli den du är.

Hur som haver är du någon som offrar så mycket av dig själv på bekostnad av ditt eget mående, hälsa, ork men som sakta har blivit ett uppvaknande tack vare en annan ängel på jorden. Tacka denna person för det.

Och i morgon så är det en vän, släkting, relation, situation som gör att du känner sorg och besvikelse. Kan vara endera personen och situationen eller något av det. Att en händelse, missförstånd, konflikt, incident, samtal, träff, tillställning gör att du plötsligt öppnar upp ditt inre och får helt nytt perspektiv. För att någonting rasar eller håller på rasar. Antingen avbokar du något som var planerat, eller den andre avbokar.  Något kan komma få dig besviken som sagt för att något inte känns bra. Du konstaterar ett och annat. Konstaterar hur en viss person fungerar och vem den verkligen är.. Meningen är att ditt liv ska vara roligt och att du också ska ha det roligt. Men för att ha det behöver du själv se till att ordna till det för dig. Dock så kan de finnas personer som du behöver sålla bort helt enkelt. Och prioritera enbart Goda relationer som får dig att må bra. 

Kanske är det dags att finna nya vänner? Om du tillåter så är en ny vänskap på väg in i ditt liv. Om ingen avbokning sker och man ändå möts, så kan Något under dagen/kvällen kanske resultera i att du eller den andre parten, alt en vän kan ha svårt att kontrollera sina känslor. Oavsett Vilket, så kan man kanske vara osäker på vad man känner. Men det kan bli tydligt för någon annan med blotta ögat vad du ser. Samt att det hänger i luften.. även att det finns några oärliga avsikter. Vad det nu än är för typ av tillställning så sker mycket med en falsk min.

För några kan detta innebära att ett förhållande brakar. Och början på ett nytt förhållande för någon annan. Konflikter kan uppstå. Otrohet kan förekomma. Men det måste inte handla om Kärlek, det kan även innefatta relationer överhuvudtaget som mor, barn, syskon, vänner etc där man har ömsesidigt utbyte av en gemenskap i sig.
hur som så kan detta vara en kvinna eller man som går bakom din rygg, fisk, kräfta eller skorpion. Där de finns falska känslor gentemot dig då. Men En väldigt omtänksam person utåt.. 

Men att detta sker då personen befinner sig i en egen livskris just nu och har svårt att finna nya vägar i sitt liv. Kan vara rädd att chansa, osäker. Som resulterar i att den har svårt att få något stabilt liv, har alldeles för många bollar i luften och saker hänger på en skör tråd. Litar inte på sig själv, kan ha dragit igång något som den inte vet om den klarar av att fullfölja. Denna person är så pass otrygg i sig själv men söker kärlek i förhållande och hem. Och kan därav utnyttja någon i sin närvaro som tycker väldigt mycket om den samt lurar sig själv och andra känslomässigt.


HUR KOMMER DU ATT KÄNNA INFÖR DET/DEM SOM DU KANSKE MÖTER UNDER DAGEN 

Viktigt är att inte släppa på några begränsningar. Åtminstone inte Släppa på de begränsningar som måste hållas, i så fall bör man börja prata kanske. Men inte tilllåta sig fira och parta, festa till eller vad de nu är man roar sig med utan snarare se till att hålla hårt i tyglarna. Vara återhållsam. Se till att ha spärrar om man vet att man själv håller på att tjabbla bort saker i sitt liv. Något i ditt liv behöver läkas men även mycket i ditt eget eller kanske en partners tankesätt. Får till mig att de finns destruktivt leverne här, och att de kan komma ske någon olycka, om man inte stannar upp. Det finns en del sorg att möta och ta itu med kopplat till hemmet. Som är kopplat till eld får jag. Man kanske väljer att elda upp saker vid en trädgårdsstädning eller har varit med om en brand eller liknande. Någonting kommer i full kraft i alla fall. Där man beslutar sig för att ta tag i saker som tidigare legat still.

VAD KAN DETTA INNEBÄRA FÖR DIG 

Ett uppvaknade. En händelse som varit tuff kan ha fått dig att tänka till och att någonting väcks till liv. Där du känner att ”nä nu fan är det nog”. Saker kan ha nått sitt slut. För någon kan de innebära en uppsägning på arbetet, en annan att man säger upp en anställd, någon annan att man lämnar en relation, någonting är fullbordat och ska fullbordas. Du bestämmer dig för att finna sista pusselbiten, som kan handla om att du under en längre tid har känt oro för någon eller något. Men då kommer här en bekräftelse om att med tålamod så kommer det att ordna sig på flera plan i ditt liv. Det verkar som att mycket av problematiken här bottnar i brist på tillit, rädsla för att bli bränd, brist på tillit till sig själv. Och här är det superviktigt att prata om allt som man känner så att man ror i samma båt, och kan samarbeta och stötta varandra. För du tjänar på att göra saker gemensamt med andra. Inkl din eventuella partner, kollega, vän etc. Och gör du det så finns även möjligheten att ta relationer till helt andra höjder. Även reda ut ev missförstånd, meningsskiljaktigheter osv.
kärleken finns där även för dig ~ låt den bara få chans att komma in ordentligt i ditt liv.

Idag väljer jag att känna mig

intelligent & kärleksfull 

💚

Lämna ett svar