Dagens budskap 23/9-2021


DIN KÄNSLA & ENERGI SOM DU… 

Påverkas mest av idag och under hela denna dag skulle jag vilja säga. Det är & handlar om huruvida du funderar kring vart du är på väg och om det är det rätt väg? Några känner att de är rätt väg, andra våndas fram och tillbaka, nån annan har en ständig inre konflikt mellan själen och intellektet. Du kan ha tagit ett beslut eller står inför en/någon situation även om du vet att det kommer att kräva och kommer att kräva massor av kraft, mod, styrka, vilja, envishet.

Man kan kämpa för att försöka förändra en riktigt tuff ekonomisk situation till de bättre, eller en annan kanske kämpar med en kronisk sjukdom, eller är på väg tillbaka från en sjukskrivning och ska börja arbeta. Eller tvärtom precis har kraschat och nu måste acceptera att man måste bli sjukskriven en längre tid. Kanske behöver du vara stark för någon annans vägnar eller har fått vara den starka under en längre tid eller kanske så gott som hela livet? stunder så undrar du h u r du ska orka, o m du ska orka vilket inte är så konstigt.
Jag får ett lejon kopplat hit. Men det står även för att du kan behöva plocka fram lejonet/lejoninnan inom dig när det är som jävligast., och påminna dig själv om att det gånger då du oroat dig, så har allt löst sig i slutänden på ett eller annat sätt (Förr eller senare!) det kommer att bli bra eller bättre. Sen Givetvis så kan och kommer det att vara en pina säkerligen, kanske skit och pannkaka och med andra ord ingen dans på rosor för dig mot ditt mål. Och för eventuella andra inblandade. Men å andra sidan så är livet fullt av upp och nedgångar.
Dock kan summan av kardemumman bli att du själv kraschar en och två gånger under resans gång ~ och att det är sådant som du också funderar mycket över. Men du måste samtidigt tillåta dig att bryta ihop och komma igen.

För Det är tio gånger bättre att bryta ihop och komma igen än att du brakar löst och går bergsäkragång hysterisk och galen, som istället kan skapa och sätta ordentliga trauman i de involverade människorna i ditt liv.
Ilskan i sig är ju förtäckt sorg, som är lättare att visa i stundens hetta än att våga visa sig ledsen och sårbar. Hur som helst så kan du komma bli varse om att du tagit på dig en alldeles för stor uppgift, där du undrar hur du ska ta dig genom allt, då på grund av att du själv inte får en chans att återhämta dig. Och det är en fara i sig.

Här är det bra att hitta en samtalskontakt, vila allt du kan, och vila då på ordentligt vis så att hjärnan får stänga av ordentligt. Du är i behov av kärlek i stora lass, men för att kärlek ska kunna komma in måste du riva ner din mur som du har byggt upp runt ditt hjärta. Sen behöver du själv tillåta dig älska, våga älska, ge ut kärlek och ta emot kärlek. De gäller till alla i din närvaro. Men så länge du inte river muren så kommer du aldrig kunna känna på riktig kärlek för de är omöjligt för kärleken att komma genom.

Det finns en smärta sen förut vilken kan vara gammal eller tidigare bakåt sen nyligen över någon eller något som har försvunnit ut ur ditt liv. Och det är sorg som du behöver försöka övervinna och ta dig förbi. Kan vara en pappa, en mamma, en partner, ett barn, en betydelsefull person helt enkelt som är född i fiskens, kräftans eller skorpionens tecken. Detta band & detta svek som ligger här skapar enorma blockeringar. Verkar som du kan ha (för att slippa kännas vid allt) tagit till alkolol, droger, sex, träning, mat, ångestdämpande preparat på olika sätt för att lyckas hålla ångesten och känslorna i schack, Och detta kan såklart vara omedvetet. Oavsett om det finns en annan individ i ditt liv eller med dig som du oroar dig för så ska du veta att du har en ängel med dig som heter:Mumiah som är ängeln för hälsa & medicin. Han säger att du inte behöver oroa dig för din eller andras smärta & hälsa då han är med dig. 


HUR DU KOMMER ATT KÄNNA INFÖR DE…

Eller dem du kanske möter under dagen. Här kan det plötsligt komma en insikt till dig, att du hamnar i ett uppvaknade av något slag av olika anledningar. Antingen är det något utifrån som får dig att hamna där, eller en vän, kollega, släkt, guider eller helt enkelt en händelse. Kanske är du på bra humör idag och har vaknat på ”rätt sida”, där du sprider glädje omkring dig, och andra människor får energi, ljus, kärlek av dig, healing utan att du vet om det. Alla du möter kan ge dig positiv feedback i gengäld i form av att du mår bra idag. Du har även med dig kärlekens ängel Anael, Som sänder ut sina rosa & gröna ljusstrålar för att låta kärleken komma och stanna hos dig föralltid. Han sänder healing till ditt hjärtchakra och öppnar upp dig. Åtminstone är detta målet.
Om det är så att någon i din omgivning ställer orimliga krav eller får dig att känna dig mindre värd eller så så måste du själv förstå att du lever i en fri värld. Och då måste du släppa kraven på dig själv. Vara stolt över den du är. Känna dig vacker, förstå att du är perfekt som du är, även om den andre kanske inte har förmåga att ge dig det som du kanske själv anser eller egentligen vill att den ska ge. Du har massor av ögon på dig i det yttre. Var stolt över dina egenskaper, det du kan, hur du ser ut, de du är bra på osv. Se till de du har. Res på dig! Kanske befinner du dig i någon typ av läkning från barndomsåren, eller där du saknar din familj, saknar en gammal ungdomskärlek, någonting som behöver göras upp ur det förflutna får jag till mig.

Några av er kanske lever eller har levt ihop med en tvillingsjäl, själsfrände eller tvärtom alt är på en sådan resa och att närma sig den.. men just nu är du blockerad av gammalt ur de förflutna eller en separation känslomässigt som gör att du inte kommer vidare. Det behöver inte nödvändigtvis vara en fysisk separation och att du kan vara livrädd för att bli lämnad eller ensam. Men även att du kanske redan känner dig ensam i en relation om du lever i en relation vill säga. Några av er kan vara i något som håller på att rinna ut i sanden för att man inte tar vara på det som finns. Kan även vara mycket konflikter. Som att man lever i en ”falsk trygghet” för de är enklast så, vågar inte kännas vid sitt innersta. Så dealar inte med sitt innersta överhuvudtaget. Tar inget på allvar skulle jag säga. Det är bra om du väntar in dig själv här tills att du känner dig mer hel. Det är bra om du  Slutar upp att springa från dig själv och inte glömmer bort dig själv hela tiden. Kom ihåg att när du är i mer balans så blir allt, saker, relationer mycket bättre. Just nu kan man ha satt på sig offerkoftan och hela tiden själv tillåta sig ”utnyttjas” av andra, genom att hjälpa den och den här och hjälpa där. Och där du har svårt att säga stopp. Problemet är att du själv har ett eget val och kan inte ta ansvar för någon annan än dig själv. Med det sagt kan man inte beskylla någon annan om man själv inte säger stopp!

 

VAD KAN ALLT DETTA KOMMA INNEBÄRA..

För dig. För det första så är kärleken du känner pålitlig, äkta för någon. Likaså från den andre parten oavsett de handlar om en kärleksrelation eller inte. Men kärlek finns det. Och du har uppfattat en person i sitt sätt att vara, helt korrekt. Även huruvida om den går att lita på eller inte. Med andra ord så är det din intuition här som avgör detta. Med det menar jag att om din intuition har tvekat i det så är det det som stämmer. Då finns det alltså en orsak här till varför. Det kan behövas gräva djupare här i vad allt handlar om. Medans för någon annan så kanske du haft en bra och fin känsla från första stund om en person och då är det den känslan som stämmer. Likadant om du känt en särskild dragning hela tiden till en person, och svaret här är ju då att det beror på att de finns en kärlekskraft er sinsemellan. Vissa människor klickar extra bra och andra inte. Här ska du lita på dig själv och din egen förmåga till att du kan förändra ditt liv. Det är en förändring på gång, och då är det läge att göra den förändring som du så länge längtat efter. Ha tillit min vän till dina förmågor. Här så får jag till mig att det här tyvärr kan vara så att man kan ha svårt att kunna ta till nya saker och vill inte se, vill inte förändra för att man inte vågar tro på sig själv. Och pga skuldkänslor gentemot sina andre part. (Sambo, hustru, man, etc) eller att man sitter i en negativ ekonomisk sits.) och då väljer man leva kvar i de man är i. För andra så kan de handla om att den ena kämpar för relationen men den andra har gett upp, vilket leder till frustration, svek, sorg, konflikter, att saker rasar, stress i arbetet, svårt att få saker och gå ihop, svårt att få någonting att gå ihop, men att familjen verkligen är den som behöver all prioritet. Skulden som jag pratar om kan även stå för skuldkänslor gentemot alla därför att man känner att man inte räcker till för någon hur man än vrider eller vänder på allt. Och eventuell kärlek riskerar att braka. Men de är viktigt att komma ihåg att hoppet är det sista som överger dig, ellerhur. Och det gäller i alla frågor oavsett det handlar om kärlek, ekonomi, hälsa, karriär etc. Därför är det viktigt att försöka varje dag släppa det som varit för dagen och istället planera för morgondagen.

Idag väljer jag att vara Omtänksam & fantasifull 

💚

Lämna ett svar