Dagens budskap 21/9-2021

HÄLSAN

Är det frågan om idag. Någonting är problem kring din hälsa, eller med någon i din omgivning som du håller varmt om hjärtat. Det kan vara med en person man som kvinna – fisk, kräfta eller skorpion. Alternativt har något av sina tecken här.

Du är en vis och klok person men du behöver börja tro mer på dig själv och dina förmågor, då från djupet av ditt hjärta. Låta din inre visdom få föda och vägleda dig. Men när du under en så lång lång tid har haft och kanske även fortsätter ha för många järn i elden så säger kroppen stopp till slut. Vilket inte är konstigt. För en del av er kanske det blir som ett tvärnit, genom att kroppen blir fysiskt eller psykiskt sjuk och pga detta kan man inte arbeta exempelvis. I detta kan de bli en enorm storm på vägen man vandrar (eller försöker vandra) samt att universum sätter krokben för dig så att du inte kan fortsätta samma väg, därför att de inte finns någonting att hämta här mer.
Och då behöver du vända om! Göra om och göra rätt!

Men om du hela tiden är den som ger och ger av dig själv till allt och alla andra men inte ens till dig själv för att du inte ser till att avsätta tid i ensamhet Så säger det stopp. Precis som bensinen tar slut i bilen, eller hela motorn havererar. Vore väl konstigt annars?

Troligen har du inte satt gränser i tid, varit för snäll, låtit andra fått köra med dig. Trots att du kanske stunder fått ett och annat utbrott, gråtit en skvätt eller två, åkt in på sjukhus för magkatarr, varit med om några små olyckor.. i form av att ha ramlat med cykeln, slagit i och stukat tån, slagit i huvudet, ramlat i trappan, etc man tror att detta tillhör vardagen. Men det är egentligen ack så fel. För det du däremot inte förstår är att det är just universum som talat om och varnat i förtid att du måste dra ner på tempot, att de är alltifrån arbete, vänskapsrelationer, något beteende, leverne, etc som du måste förändra i din vardag som kan vara rentav eller är för vissa destruktivt. Du behöver alltså låta andra få ge tillbaka till dig. Och är det så att dina vänner inte är intresserade av att ge utan bara att få, då behöver du rensa bort dem. Enbart behålla de som du kan tänkas Låta få pyssla och rå om dig. De som får Bevisa för dig att du är värd allt det slit och släp du dagligen kämpar dig genom. Viktigt är det då att du också tar emot.

Och om du inte gör det., om du inte lyssnar på universum.. så kommer och kan ödesdigra konsekvenser att ske.
Du behöver vara i tystnad, utan telefon, utan tv, musik, ljud, rörelser.. ut i naturen, där din hjärna får stänga av. För den går på högvarv precis hela tiden. Dag som natt. Och du behöver undvika alla stressiga situationer och försöka i all mån du kan att njuta av lugna situationer. Sluta arbeta 7-22. Gå ner i tid så du enbart arbetar 7-16. Se till att du äter lunch varje dag. Sköter din sömn, äter frukost osv. Börjar du skylla på att ”du måste ha mer pengar”, ta in en annan som täcker upp din tid, inga om inga men, du får lov att tänka leva eller dö. Nu är jag hård. Men det är så det är. Jag får såna varningsklockor här. Istället måste du tänka att du har allt du behöver för just nu, tänka att du är lugn, tänka att du har ett behagligt liv, att ditt liv är lätt att leva. Du får liksom affirmera det här för dig själv. 

Du måste alltså se till att hålla alla livets svårigheter som du känner på avstånd/ distans för att du ska klara av detta. Och de gör du genom att medvetet välja bort dem ur ditt liv. Du väljer bort dem genom att inte förvänta dig svårigheter. Du förväntar dig istället att saker löser sig till det bästa utifrån vilken situation den än är. Och änglarna/universum kommer att backa upp dig så att du kan andas och släppa den biten. Var så säker på det. Med det kan du känna ett inre lugn som blir ett utmärkt skydd mot omvärlden. Ta alltså inte in någon yttre stress. För stressade miljöer för dig är inga bra miljöer att vistas i. Du behöver LUGN & RO.

Det finns så många saker, människor, situationer, beteenden, relationer som du inte behöver ha kvar i ditt liv. Och som du skulle må så himla bra utan genom att inte ha kvar de i ditt liv. Du kan föra bort allt detta om du bara litar till dig själv som sagt, inte minst din egen förmåga. Och lita till dig och omvärlden. Tvivla inte, känn tillit hela tiden att du når ditt mål och då kommer du nå ditt mål oavsett vad det än handlar om. Våga innesluta världen i ditt hjärta. Det handlar så mycket om att du inte får förlora hoppet min vän, utan om och om igen välja med kärlek. Välj att lita på omvärlden. För den är du. Finns de tidigare svek, så välj bort dem människorna, välj nya relationer med kärlek. Dina vingar bär dig precis vart du vill.

Varningen som jag får till mig handlar om ett meddelande som kan komma i full hast. Från eller till en person kopplat hit är oxe, jungfru eller stenbock. T ex i vrede, ilska, konflikt, alt om det sker en olycka pga av att man inte lyssnar på varningsklockorna som kommit under en tid. Detta meddelande kan komma från ens partner om man har någon. Eller en manlig vän. Men skulle de göra detta så gå inte upp i linningen direkt fören du har tagit reda på full fakta. Får till mig att de här kan vara en person som är kopplad till arbete också. Alltså att de kan vara en vän som jag skrev men även arbetskollega, etc. Denne kan vara förtjust i dig och kan vilja göra allt för att förstöra, särskilt om inte kärleken är besvarad. Och handlar det inte om kärlek så kan de handla om eget företagande och att de finns avundsjuka från partern och denne gör allt för att baktala dig som person.

De bästa du kan göra i din nuvarande situation är att helt stiga åt sidan, och inte ge bort din dyrbara kraft åt andra. Du behöver själv agera för att ro detta i land. Ändra inte på något, låt dig inte luras av andra så det blir ”vanföreställningar”.

 

❤️

Lämna ett svar

%d