Dagens budskap 20/9-2021

Det finns en kvinna…

Det kan vara du, eller så är det någon i din omgivning. En person i Eldelementet vädur, lejon eller skytt. Men det kan även vara en man, med den här energin helt klart. Och vad handlar det här om. Jo., det här är en person som hamstrar på din energi, äter upp dig, är lite sneeky, snokar, rotar, ljuger för för dig, går bakom din rygg, sviker och kanske för några även bedrar. Är otrogen.

Den här personen är materiellt/ekonomiskt fixerad. Kan vara så att den inte ens är medveten om det här själv. Och att den här personen själv befinner sig i ett vägskäl, en livskris, där den tvivlar enormt mycket på sig själv, kan vara en väldigt depressiv människa och kanske kämpa med psykisk ohälsa. Kanske t o m bipolaritet. Som mestadels visar sig genom depressiva skov istället för ”maniska skov”. Personen bär mycket obearbetad sorg inom sig och är både mycket svartsjuk och avundsjuk på dig. M e n det kan även vara såhär att den här personen är väldigt viktig för dig på olika sätt, att det finns en kärleksrelation bakåt med denna människa. Eller att ni lever ihop som sambo, särbo, vän, el vice versa. På något sätt så finns ett starkt band er sins emellan er, och någon av er har ett starkt begär till den andre, alt båda två av varandra där man förför, för att nästa stund lite smeka och slå, och så svartsjuka, och konflikter, nästa stund allt på en gång., men ändå måste man vara/leva ihop..inte utan, det är som en drog, och Samtidigt är den andre nästan som ett gift. Vilket blir destruktivt.

Det kan förekomma mycket manipulation & rivaliteter. Dragkamp mellan olika parter bland vänner kommer till mig. Denna kvinna eller man som även kan vara du, då för några av er, (kom-ihåg allt detta måste inte vara svart eller vitt!) utav delar kan stämma för var och en. Men någon kvinna kan stå i ett vägskäl inför att välja mellan tre män.

Och de känns som att det händer och sker saker innanför väggarna hemma hos någon, innanför fasaden om man säger. Hemma hos en manlig fisk, kräfta eller skorpion. (Som också kan vara en kvinna) Allt kan se himla fint och bra ut för alla utifrån men innanför så är det en tung energi. De kan förekomma alkohol missbruk, då de är känslomässigt kaos. Trädgården utanför kan vara väldigt propert fixad, att de är de man sysslar med sin lediga tid. De kan även förekomma matmissbruk för att dämpa sin ångest. Denna man brukar kunna vara drömmaken som kvinnorna vill ha, men kan ha en ful och auktoritär sida också. Och vara mycket manipulativ också. Något här är det som inte är som det ska i alla fall. Men denna man, kan vara en central trygghet för antingen kvinnan dig eller du för denna man. 


Sen finns det en till man som är oxe, jungfru el stenbock.. alt står för dig själv eller också denna person. Att du kanske inte vågar stå på egna ben. Att man isf använder den andra personen pga rädsla. Eller att någon av er är ”mer framgångsrik” än den andre. Och därav så har man svårt att släppa. För andra kan det handla om som jag nämnde, en person i jord elementet som är ett alternativ för dig, och kommer dyka upp inom kort., el redan finns. Känns dock inte som att de är någon ny person utan att denne redan finns från de förflutna. Denna är i Så fall en framgångsrik person. Och du våndas om du ska lämna det du är i för att våga ta klivet in i något helt nytt.

Denna person kan ha visat dig intresse över en lång tid… och så finns en tredje man… i luftelementet vattuman tvilling eller våg. Hen behöver dock inte ha dykt upp en… gör detta i så fall i vinter. Och hen är en potentiell friare.
Men det finns många människor i din omgivning som vill paja de mesta i ditt liv, älskade vän. Tyvärr. Vilket handlar om ren och skär avundsjuka. Mitt bästa och käraste tips är att du ska fortsätta vara den du är, resa på dig och vända på klacken bort från alla de som inte längre ger dig glädje i ditt liv.

 

var stolt över den du är.

 

💚

Lämna ett svar