Dagens budskap 19/9-2021

Universum vill tala om idag att… 

din själ, ditt psyke, din kropp är ordentligt trött och att detta kan ha resulterat i någon kronisk sjukdom, eller att du åker på virusinfektioner som t ex problem med ditt könsorgan i form av könsjukdomar, svampinfektion, irritation, eksem, kroniska ryggsmärtor, ischias, tarmproblem, njurproblem, problem med mjälte och gallblåsa, impotens, ätstörningar och känsloutbrott. Känsla av apati, ensamhet, ledsamhet mm och du kan även känna att du kanske stagnerat inombords vilket såklart är tungt. Det är av stor vikt att gå till botten med vad det här beror på, om du inte vet detta själv.

Jag får till mig att det för några handlar om att man har ett dåligt självvärde och du därav är i ett ständigt behov av bekräftelse genom att få att man duger, att man är bra, få göra bra i från sig och med detta tar man på sig enormt mycket arbete, olika uppgifter oavsett om du arbetar heltid, deltid, halvtid eller om du är arbetslös. För i annat fall på hemmaplan t ex kan du vara den här ”bullmamman” eller ”bullpappan” som ska anordna allt genom att vara klasspappa/mamma, fotbollstränare, ledare, fixa och trixa överallt till allt och alla. Vilket är fint i sig givetvis men som i längden blir ohållbart då du ska räcka till för dig själv men också dina barn och din familj, dina vänner osv. Det går ju inte att undgå att du kör slut på dig själv. Så du kan fråga dig själv när du ägnade dig åt något som enbart du tycker om ensam? När du låg i badet och läste en bok? När du inte hade ett fullspäckat schema, när du sov en hel natt? Svarar du ”jag vet inte” på flera av frågorna här så är ju bara det en stor varning.

Universum kan ha klivit in här redan, alt är på väg att kliva in, eller kommer att göra det inom kort om du inte tar det här på allvar och då ska du ta detta som en varning! Därför att du behöver få chans till återhämtning i stora stora lass! Många av er lever i relationer där man kanske inte har en helt rättvis fördelning i arbetssysslor/hushålls sysslor vilket kan för några bero på dig själv grundat på ett (kontrollbehov kanske?) och här gäller de för dig att släppa på detta för att kunna återhämta dig. Du måste.

För andra får jag till mig att man lever i en relation där kärleken inte är helt besvarad av den ena parten. Och Orsaken till detta kan vara olika för alla. Men det känns som att en av parterna är osäker på vad den vill, och har tankarna på annat håll – på sig själv skulle jag vilja säga, sin egen själv utveckling och (Behöver absolut inte ha med någon tredje part att göra!) kanske har man vuxit i från varandra och ihop med varandra på ett helt annat sätt, som vänner? Men att man har svårt att acceptera detta. Är det så att du också är mycket fysiskt sjuk i form av krämpor så kan det även vara så att din partner är väldigt orolig över dig.

I din person kan du vara väldig låg, svajig i temperamentet, och känslomässigt ha mindre kraft vilket gör att du har svårt att se glädjen framåt. Än mindre välja glädje.

För andra får jag också till mig att detta bottnar i en olycklig relation bakåt, kanske flera som ligger obearbetade sår. Att man är mycket sjuk pga man kan leva/ lever i något man inte ”ska”/borde” leva i. Och kroppen är din bästa vägledare som försöker att tala om vad som är rätt här för dig, dock lyssnar du inte på det.. och tyvärr så kan du just nu stå inför en situation som du ”tror” ska bli på ett visst sätt., men kommer inte att bli så som du tänker dig. Särskilt inte om du inte låter din kropp att få den återhämtning som den behöver. Du kanske väljer att leva kvar i något som din kropp säger absolut stopp till, för att du tror dig vara oförmögen att ta dig bort. Nånstans vet du att du kan. Samtidigt så vet du också vad du behöver göra.

Eller också gör du inte det, du kan hamnat i ett vägskäl där du håller på fram och tillbaka. Ska du göra si eller göra så, ska du lämna eller ska du gå, är du den här eller den här, du kanske tvivlar så mycket på dig själv också pga av ditt dåliga självvärde att du bara ser kaos och elände framför dig vilket gör att du lägger dig platt istället. Oavsett Där du befinner dig kanske du upplever att du får slåss, strida, kämpa i mångt och mycket för att kunna ta dig framåt. Att ingenting verkar kunna flyta på som du vill. Som att du ständigt får försvara dig och att du hela tiden får gå i försvarsställning – redo för strid.

Om du vågar ta klivet ut i de okända och har tillit där du lämnar över allt till universum så kan de faktiskt vara så att du får motta något du inte kunnat föreställa dig istället. Men då måste du våga. Du måste också släppa din stolthet, våga be andra om hjälp, särskilt om det är så att du är svag, trött, slut, sjuk, i behov av all tänkbar hjälp. Tidigare har du kanske tänkt att de är bättre att klara sig själv. Men det är inte så. Särskilt inte beroende på vad de är som komma skall. Du kan behöva stöd i form av råd, ett lyssnade öra, tips gällande arbete, etc.

Kanske har du en kollegas vän, som har en vän som har en mamma som har tips om ett arbete.. eller tips om En utbildning och vice versa. Hur som haver är hjälp från andra människor de du behöver.

Var uppmärksam nu. De kan vara nya människor som sträcker ut en hand eller två. Ta emot den hjälpen i så fall. För det här är hjälp så att du kan ta steg i ny riktning i ditt liv till ett bättre mående. Och på det viset behöver du inte oroa dig att saker ska ordna sig till det bättre. Det kommer det! För du är mer redo än du själv förstår. Hitta bara kraft, pepp, stöd då kommer inspiration, viljan och jävlar anammat på automatik!

 

💚

Lämna ett svar