Dagens budskap 5/8-2021

DRÖMMA MIN VÄN…

Det är så viktigt att våga drömma! Gör du det? Att våga drömma stora som små drömmar oavsett om du tror eller tänker att det är möjliga att uppnå? Alla drömmar har ett lika värde och Inger förtröstan. Sen är det ju faktiskt så att drömmar är till för att förverkligas, så frågan är… VAD VÄNTAR DU PÅ? Det här är en insikt så klar och stark.

Det är någon ting som har kommit till dig som en uppenbarelse, kanske som ett trollslag i magen, eller som en blixt från klarblå himmel. Där du ser saker & ting i ett mycket klarare perspektiv, om du bara tillåter dig att våga drömma och förverkliga det som kommit till dig.. men du måste v å g a ha tillit till att det också är det rätta. Därför ska du lyssna på hjärtat och låta de vägleda dig. För gör du det så kommer du snart se och inte minst förstå att allt de arbete som du har lagt ner och lägger ner (trots att de kan vara och verka väldigt knixigt) så kommer det att löna sig. Du är snart framme vid mål. Sen när du når målet så kan det även visa sig att det var ett delmål, oavsett så kommer det att öppnas nya vägar och möjligheter för dig. Det här handlar om att du behöver läka bitar i ditt hjärta. Siffran 13 & 4 får jag till mig här vilket blir 13 dagar, eller 13 veckor. Alt 4 dagar, 4 veckor & 4 månader. Kan även stå för 13 & 4 augusti, 13 & 4 september, 13 & 4 oktober, 13 & 4 november. Ta med dig detta.

Och du ska veta med dig och inte minst acceptera att du är en människa, en viktig person, en individ som lämnar stora avtryck i andra människors liv, troligen större än vad du själv förstår. Därför är de viktigt att du tar till dig det in djupet av ditt hjärta. Samt fortsätter att vara den glädjekälla och stöttepelare som du är. För du behövs här på jorden. Det kan även finnas någon i ditt liv som du behöver säga detta till.. 

Sedan under tiden när du befinner dig på möjligheternas väg så är det också bra att komma ihåg att: Det viktigaste är inte att du ska se hur ditt slutresultat ska bli, eller att du ska veta allt i förväg.. för det är ju ungefär som att veta innan vad du ska få i present, när du sitter på julafton med dina paket. Så ska det ju inte vara.. eller hur? Du behöver alltså släppa taget, kontrollen, ha tillit till universum. Du ska känna att oavsett vad som än sker framåt och oavsett vilket beslut du än har tagit så har du gjort ditt bästa som du har kunnat av hela situationen.

Såhär långt så är du på rätt väg så det är bara tuta & köra! Stundtals har du funderat över vad du håller på med, tvekat, velat fram och tillbaka. Men innerst inne så vet du och har vetat hela tiden att det här är rätt. The sky is the limit!

Det finns två sidor av det mesta.. av eller på, allt eller inget, noll eller hundra, svart eller vitt, ebb eller flod, man eller kvinna, osv.. och det kommer i din väg. De ena utesluter inte de andra. Allt handlar om att hitta en balans. Finner du den.. Så är du beskyddad och håller dig frisk, välmående, glad, och i balans med yin & yang alltså inte antingen eller. Det är högtid att släppa gamla mönster, beteenden, tankar, handlar, relationer, etc. Välkomna nya saker, lärdomar mm in i ditt liv och börja ett helt nytt liv. Amen.

🙏🏻❤️

Lämna ett svar