Din oro…3/8-21

BYT UT ORON MOT TRO

Om du tänker tillbaka på alla de tillfällen du varit orolig så kommer du att se att dessa rädslor aldrig materialiserades. Det fanns aldrig och kommer aldrig finnas – någonting som är värt att oroa sig för, eftersom den tid, den energi och de känslor som läggs ner på att oroa dig via överträffar alla egentliga problem som skulle kunna uppstå. Idag ska du investera din tid i tro, vilket är mycket bättre sätt att använda energin på. Det är den plattform och lycka som låter dig trivas. Positiva uppfattningar hänger ihop med förbättrad fysik och emotionell hälsa, och du är allra mest attraktiv på alla sätt när du är avslappnad och sorglös.

Änglarna inser att du då och då kan uppleva oro, och de rekommenderar verkligen inte att du ska bortse denna känsla. Vad de erbjuder dig som alternativ är deras bistånd. Eftersom de hela tiden befinner sig bredvid dig handlar det bara om att lämna över bekymren till dem. De kommer i sin tur att förvandla denna energi så att den kärna av kärlek som finns bakom varje mänsklig känsla avslöjas. Tidigare när du har känt hela vidden av din omtanke har det framkallat oro. Änglarna ska hjälpa dig att skapa en ny väg för din kärlek, en som leder till tro. Överlämna alla bekymmer till himlen och änglarna. Dina kära och du är fullkomligt trygga ska du veta. Alla dina behov blir tillgodosedda idag och i framtiden och du fylls av tro.

❤️

Lämna ett svar