V.31 ~ Änglavägledning 2021

ÄKTA VÄNSKAP 

Under denna vecka så vill dina änglar dela med sig av sin äkta vänskap till dig. Du kan alltid lita på att änglarna finns med dig och för dig, om det ber dem. Oavsett vad det är som du bär på, kan du alltid prata med dem. De vill alltid ditt bästa och dömer dig aldrig. De är dina äkta inre vänner.

De vill också be dig om att acceptera stöd från dina ”fysiska” vänner i de yttre.

Ge därför dig själv tillåtelse att låta dina vänner hjälpa dig med vad det än gäller. Det kan också vara så att dina vänner behöver din hjälp och ditt stöd men vågar inte be om detta. Så det är viktigt att du är extra lyhörd och uppmärksam under veckan. 

Kanske kan du hjälpa någon idag genom att ta första steget till kontakt?

Berätta för dina vänner om dina känslor, tankar, hopp, önskningar och drömmar på ett ärligt och enkelt sätt.

När du gör det så kommer även denne att öppna dörren även till sitt hjärta och ni kommer på så vis att kunna fördjupa er vänskap på ett innerligt sätt.

Änglarna säger att du behöver dina vänner och dina vänner behöver dig. Därför är det nu en bra tid för djupa, ärliga och konstruktiva möten och diskussioner.

Du ska sänka tempot. Du försöker just nu att göra alldeles för mycket vilket kan leda till att livet känns som om det är helt ur balans. Sakta ner och sänk tempot så du inte får stressrelaterade hälsoproblem.

Det är endast du som kan skapa mer tid för lek, glädje och passion.

Och du ska göra något njutningsfullt under veckan. De kommer att hjälpa dig med att kunna skapa utrymme för detta. Så det är ingen mening att skylla på att tiden inte finns…

Ta reda på vad du skulle behöva för att må bra.

Kanske kan du ta en lång och skön skogspromenad? 

Kanske kan du gå på bio? 

Kanske kan du unna dig en avslappnande kroppsbehandling? 

Kanske kan du ringa och prata med en god vän? 

Kanske kan du be någon om hjälp med en avslappningsmassage? 

Kanske kan du ge dig själv tillåtelse till att sova och ”slappa” en hel dag? 

Kanske kan du boka in en filmkväll?

Kom ihåg att änglarna alltid är med dig! Om du känner att du har ”tappat” kontakten med dem, så kan du enkelt bjuda ”hem och in” dem igen och igen och igen… tänk inte nu att jaja jag gör det där sen utan lyft luren, skicka iväg det där sms et, planera verkligen in i kalendern hur och när så allt blir av. För du kommer inte att ångra dig, och inte minst din själ.

 

Med kärlek Zäta 🕊

 

 

Källa Antonsdottir & änglarna 

Lämna ett svar