Skriv idag 31/7-2021

SKRIV IDAG.. 

Det skrivna ordet är ett underbart medel för självförverkligande, för undervisning och till och med för inlärning. Det är också ett sätt att skapa kontakt med himlen genom kanalisering av information från de gudomliga. Du har antagligen under ditt liv fått många bevis på att skrivande är en del av din natur och ditt syfte. Det är ett budskap om att du ska ta dig tid redan idag för att sätta dig ner och fatta pennan.

Skrivandeprocessen öppnar dig för att ta emot nya idéer och upplysningar. Du kopplar in dig på din inre lärare liksom på universums vishet, så oroa dig inte för vad du ska skriva om. Sätt dig helt enkelt framför datorn eller ett kollegieblock och börja skriva ner allt som faller dig in. Det är i sin ordning om orden inte ser ut att betyda någonting eller om du börjar med diffusa tankar eller känslor. Skrivandets riktning kommer att stå klar när du väl kommit igång. Gör den här aktiviteten till en del av ditt liv – gör det om möjligt till en daglig vana. Änglarna ska hjälpa dig att komma över problem med självförtroendet och vägleda dig ifall du ber om det. Ta dig tid att skriva idag och observera hur välgörande det är för självkänslan och andra känslor. Skriv och uttryck dig med ord som inspirerats av anden och välsignats av änglarna. Tillåt dig att skriva ner budskap från hjärtat.

💜

Lämna ett svar