Vad ska du ta med dig för v.30?

ANDAS, ta ett djupt andetag och ställ dig frågan. Sen väljer du din hög. Från vänster grupp 1, 2, 3, och grupp 4.

 

 

 

 

1.  Du kan komma hamna i en situation där du tvivlar väldigt mycket på dig själv. Och där du står/ställs inför olika livsval, och som du samtidigt är beskyddad på olika vis när din grund kan komma skaka omkring dig (trots att du inte tror det själv). En stjärna kan lysa så klar på din himmel över olika tänkbara alternativ/situationer men som för dig när du är mitt uppe i det kan vara svårt att se. Istället kan det vara så att du letar utom dig och omkring, där du söker svar hos andra trots att det egentligen är inåt du borde söka reda på svaren. Du borde egentligen förstå själv vilka enorma krafter du besitter till att kunna skapa det som du vill i ditt liv genom din vilja. Magin anpassar sig nämligen till din egen frekvens. Och samtidigt att du ska kunna få någonting att bli verklighet. Problemet är att om du inte själv förstår att du är magin själv, att du bär på alla svar du söker, att du har allt inom dig som du behöver så blir det svårare. Du behöver komma till den insikten att du kan fokusera dina intentioner och styra dina drömmar NÄR du tar kontrollen, här. Släpp fram din kraft. De tidigare synsätt du har om dig själv, om saker, om andra etc behöver du radera. Göra om göra rätt. För det är dina tankar. Som blir d i n verklighet. Alltså spelar din egen hjärna ett spratt och du får en fel uppfattning om saker. Står du därför nu inför en utmaning så måste du titta på ditt tankesätt/fokus, trots att det kan vara obekvämt. Gå bortom de gränser du satt upp för dig själv och förstå att ditt sätt att se på saker/världen är avgörande för hur du uppfattar världen. Saker är på väg/att öppna sig OM du är öppen för de inre arbete som behövs för att kunna ta emot dem. 🐞

 

2.  Du går med en hög gard uppe, redo att försvara dig, med ögon i nacken, dels för dig själv och för egen del därför att hålla koll på vad andra sysslar med, men även andra som du kan uppleva ”håller koll” på dig. Du kan vara väldigt på din vakt och ha svårt att slappna av i väntan på något. Eller någon. Även ett beslut. Lite som att du ska få en ”dom”. Kan även vara lite dina egna tankar. Vilket kan ha sin orsak i att du ofta blivit/dömd/blir angripen så att du liksom har funnit din egen roll här på något vis. Tidigare kan du varit ”dömd” för handlingar som skett i de förflutna vilket följer dig men är ack så orättvist. Och det här påverkar dig negativt därför att du inte riktigt vågar vara du. Men Människan förändras. Och Du är och har en inneboende krigare inom dig med stark beskyddarinstinkt. Kanske är du en människa som är lite på krigsstigen? Den rädsla du känner vill änglarna hjälpa dig förbi med. Så att du ska känna dig säker och trygg. Kom ihåg att Du är starkare än du tror, men du måste bara våga inse det och riva ner dina murar. Var inte heller rädd för att säga ifrån på ett ödmjukt sätt, och du måste inte göra det på ett tufft eller argt orättvist sätt. Var bara lugn, behärskad så inget spelar över liksom. Om du känner att du tas för given stunder så behöver du göra en förändring. Å sen finns inga ursäkter för eventuellt dåligt uppförande av andra. Här bör du säga i från vänligt men bestämt. Kliv ur gamla mönster & beteenden som inte får dig att må bra helt enkelt. Gör det innan de går för långt. Visa vem du egentligen är och stå stark i din kraft! Du kan! 🐞

 

3.  Du ska stå trygg, oavsett var du än befinner dig i livet. Vad du än möter för motgång, tid, relation, situation i ditt liv. Det är viktigt att du behåller ditt lugn och inte gör några drastiska förändringar, tänk att du är där du ”ska vara”. Du behöver leta djupt inom dig och inte tappa fotfästet oavsett om det duggar lite, stormar ordentligt eller är lite si och sådär oklart. Vet du inte vart du ska, vad du ska göra, åt vilket håll du ska gå, vilket steg du ska ta etc? Vad som ska hända härnäst framöver helt enkelt så är det dags att få lite perspektiv byte. Och det är ju lättare sagt än gjort det förstår ju jag. Men du behöver hitta tillbaka till din inre tillit. Ändra inte någonting. Ändra inte på några planer. Gör inga impulsiva saker, genom att ta beslut i affekt. Utan ha tillit till den process som pågår just nu och låt det som behöver hända få hända innan du går framåt. Allt fortsätter växa och bära frukt, och ditt liv fortsätter framåt på samma sätt. Ta hjälp av dina kraftdjur (be dem om hjälp inom dig) och för dig som inte vet vilket/vilka djur du har kan söka reda på den hjälp via ett medium/schaman/healer etc. Fråga ditt kraftdjur vad de har att säga dig. Lägg märke till djurets budskap, och när de kommer till dig i drömmar, inre syn, i det yttre etc. Förvandla dig och låt dina gåvor träda fram, du bär på saker inom dig som du troligen själv inte ens är medveten om. En hamnskiftare är antingen ett djur som kan förvandla sig till andra arter eller en schaman som har förmåga att förvandlas till ett djur för att utforska andra världar. Är du ex fascinerad av ett särskilt djur är det just för att du kan förvandla dig just till det djuret när du mediterar eller reser till andra verkligheter. Och när du antar djurskepnad ser du världen ur ett annat perspektiv. Du får då tillgång till en överlevnadsteknik och att övervinna en specifik utmaning. Och du kämpar dig genom svårigheter och motgångar men står just nu inför en förändring. Samtidigt som du också håller på ta dig förbi det som kändes som en rejäl utmaning. Så nu finslipas dina styrkor. Här får du möjlighet att återupptäcka dina förmågor/talanger som du föddes med för att dela med dig av. Och du har alltså tillgång till ditt totemdjurs speciella förmågor, är det så att ett specifikt djur som sagt som återkommer i drömmar, i din verklighet etc så kommer du snart få ta del av de djurets energi. 🐞

 

4.  Det känns som att du känner dig väldigt i obalans, och ojordad, trött, sliten. Du behöver ut i naturen, magandas, gå gärna barfota mot gräs, jord, berg, sand eller vad för något du har under fötterna. Tala med moderjord. Krama träd, lukta på träd. Du kan vänta på viktig information, som för några av er också kan vara lite omtumlande, jobbigt. Och ju mer ojordad du är desto jobbigare blir det att ta emot det här, att hantera det. Det är superviktigt att känna sig älskad och att du ska veta om att du är älskad. För det är du även om du kanske inte tror eller känner så. Tillåt dig bli omhändertagen av moderjord, lita på och tillåt henne att beskydda dig med kärlek och ljus. Trots att någon information som kommer under veckan kan vara allt annat än kärleksfull. Du kan stå inför relationer, situationer, etc som du måste övervinna och förhålla dig till på ett eller annat sätt. Du kan behöva hjälp med att finna nya förhållningssätt under veckan när ditt liv förändras. Det kan kännas som att du har tappat kontrollen eller håller på att tappa allt fullständigt, men det handlar om att du är påväg tillbaka till din egen kärna där du kommer att finna klarhet i saker. Känner du dig vilsen så ska och kommer moderjord hjälpa dig med jordningen för att återfå din styrka. Några av er kan känna er värdelösa som mödrar och/eller ha en tuff relation till sin mamma vilket beror på nedärvda blockeringar. Även här hjälper moderjord dig med massor av helande energi att lösa upp gamla knutor och mönster så att du ni ska kunna knyta an i kärlek. Så låt hjärtat få tala ordentligt i de valen du gör. Du har även med dig en kraftfull skyddsängel hela tiden som säger att du inte är ensam. Leta efter tecken på att den är med dig (den första du kommer att tänka på som är med dig, är den de är!) vilket är helt individuellt för var individ såklart och kom ihåg att de arbetar hårt för att vägleda dig hela tiden. När du ser en vit fjäder antingen i verkligheten eller en fjäder på bild, i drömmar, etc så är det din skyddsängel och dina förfäders andar som vill signalera att det är extra nära för att stötta dig med all kärlek den/de kan uppbåda under veckan. Har du ex bett om hjälp för en specifik situation så vet du nu att ett gudomligt ingripande är nära. Alla har en flera skyddsänglar. Den de har gått vid din sida genom alla dina liv och som även kommer att vara med ditt kommande liv också. Du ska veta att du aldrig är eller kommer att bli helt ensam. Det finns alltså alltid hjälp och stöd när du behöver det. För att få hundraprocentigt stöd måste du först be om det för att sen överlämna dig åt det som följer i vetskap om vad som än händer så sker allt för ditt högsta bästa min vän. 🐞

Lämna ett svar