Ut i naturen 25/7-2021


Änglarna råder dig att vistas ute i naturen bland träd, växter, fåglar och frisk luft eftersom de ser vilka terapeutiska fördelar det innebär för din kropp, sinne och själ. Du har hört deras uppmaningar, och känner en längtan efter att vara ett med naturen.

Så just idag tänkte de hjälpa dig att sätta denna energi i arbete. Vad du än har planerat så föreslår dem att du tillbringar lite tid i naturen av något slag. Även om du bor eller arbetar i en stadskärna finns det parker med träd och gräs dit du kan gå. Naturen befriar dig från den spänning som kommer av dina ansträngningar att hålla tider i alla kalendrar och scheman. Du är ingen maskin, så som en klocka, och ifall du pressar dig för att hålla tider rubbar det din naturliga rytm så att du känner dig splittrad, osäker eller desorienterad.

Låt naturen få råda bot mot ditt stress och spänningar i tillvaron samt uppliva din självkänsla. Återerövra din insikt för bra tajming genom att placera fötterna på jorden, luta dig mot ett träd och andas in frisk luft. Ta dig tid för dig själv idag genom att gå ut. När du andas in den friska luften blir du upplivad och vederkvick. Ge dig själv naturen som en gåva idag.

🐞

Lämna ett svar