Lita på dina känslor 24/7-2021

Du får budskap från änglarna genom emotionella och fysiska förnimmelser. Deras vägledning kommer till dig som magkänsla, intuition , värme i bröstet, muskelspänningar, gåshud, vindpustar, osv.. 

Eftersom du ibland ser dig avfärda sådan avkoppling som ”bara en känsla” ber änglarna dig att lita på dig själv. Tänk på de många gånger du struntat i dina instinkter bara för att få dem bekräftade senare – du har visst helt ångrat en del tillfällen då du inte lyssnade på dig själv. Ibland är du också rädd för dina känslors intensitet och blandar ihop dina känslor med andras.

Känn inte oro för att ta itu med dessa problem kära du, för du har alla svar tillgängliga för dig dygnet runt. Hör efter med änglarna om du någon gång tvivlar på dina intrycks giltighet. Änglarna ska ge dig konkreta tecken och vägledning för att hjälpa dig att utnyttja de underbara budskap som förmedlas genom dina känslor.

Lita på dina känslor för himlen talar till dig genom dem. Sätt värde på de gåvor som de kommer till dig med och du kan med lätthet urskilja och förstå dem.  Det är okej för dig att lyssna på din intuition.

❤️

Lämna ett svar