Dagens kollektiva budskap 22/7-21

Idag behöver du acceptera saker, situationer, lägen mm så som det är och sitta ner i båten och se var den tar dig, inte försöka ro åt ett annat håll för det kommer bara att skapa kaos. Du måste ha tillit till att universum jobbar för ditt högsta bästa på allra bästa sätt. För allt de bara kan. Om du vill få och uppnå harmoni med dig själv, med ditt liv så behöver du lyssna här. Och är det så att du egentligen inte kan förändra så mycket för du känner en enorm hjälp och maktlöshet? Ja då gör du det du kan, men sen så är det bästa att släppa taget, om något det du försöker att styra och ha kontroll över. Kanske är det inte heller du som s k a ha kontroll?

Fastän du känner att de hela tiden är över ditt förstånd, rinner ur händerna på dig. Då är det dags att på allvar ta en funderare, inte lägga mer av din energi här. Utan låt det vara så gott du bara kan. Det finns ingenting mer du kan göra just nu.

När du även släpper taget om en situation/relation/person så öppnar du samtidigt upp flödet och ger plats åt något nytt att få möjlighet att träda fram samt komma in ditt liv. Genom att du släpper in ljus och luft i situationen där det tidigare var blockerat. Lite som att en fågel får ny luft under vingarna, och du slutar att lägga energi på att kämpa emot något som du t ex inte vill ska ske eller något som du så gärna vill ska ske, d å först kan allt plötsligt hända för att de ges till känna.

Du är i ständig utveckling som människa, världen utvecklas, människor utvecklas. Allt utvecklas. Du ställer många frågor vilket är bra, både utåt, inåt till andra och universum. Lika många svar kommer tillbaka utan att du ens kanske tänker på det… men oroa dig inte för att det ibland tar tid att komma vidare. Tänk på utveckling som en trappa för ibland tar du ett stort kliv över flera trappsteg i taget och ibland behöver du stanna upp ett tag och hämta andan. Vilket inte betyder att du skulle gett upp utan att du har avsikt att  komma att fortsätta framåt, och gör det. Nej utan endast att du behöver få pausa lite. Så här ska du ha tålamod & tillit, för du är mitt uppe i en process som pågår konstant även om du inte just nu märker att det går framåt. Lita på hela processen bara så blir allt bra. Lämna allt åt änglarna. Det kommer bli bra.

 

💞

 

Lämna ett svar