Dagens kollektiva änglabudskap 21/7-21


IDAG så kan du ha fått till dig något särskilt gällande en specifik relation och eller relationer överlag. För några av er kan du kommit till insikt om att någon är väldigt viktig för dig och någon som du också verkligen vill visa det för. Det kan också vara så att det finns några få personer i ditt liv som är lite extra viktiga för dig vilket kan ha blivit viktigt då man genomgår en emotionell tuff period just nu. Och de är jättefint, betydelsefullt att då också antingen verbalt sätta ord på det här genom ett meddelande, en gåva, ett brev, en vänlig gest eller liknande. Och ibland räcker en kram. Det är trots allt tanken som räknas.

Försök idag att välja att endast se de bästa i din partner, kollega, sambo, hustru, maka, mamma, pappa, syster, bror, osv.. sök reda på dennes positiva sidor istället för att lägga fokuset på de negativa. Fokusera på det som du faktiskt tycker om hos den. Känn kärlek till de människor som DU har valt att leva med. Finns de ändå någonting som irriterar dig, fundera med ett öppet sinne på varför det är så. Samtidigt är det viktigt att se din egen roll i er relation. Vad kan du göra, vad kan du förändra, vad kan du bistå med? Och kom ihåg att du kan aldrig förändra en annan människa att bli till den som du vill att den ska bli. Och skulle personen mot förmodan ändå förändra sig för att behaga dig, så är den i djupet av sitt hjärta helt osann med sig själv, då den kringgår allt annat än att lyssna till sin själ och sitt inre vilket förr eller senare resulterar i olycka och missnöje, sjukdomar etc. SÅ, dina val står mellan att acceptera den andre personen som han eller hon är eller att förändra dig själv. Sen är det givetvis klart att man måste kunna kompromissa och mötas på mitten, på lika villkor.

I grund och botten så ska du lita på din magkänsla här. Din intuition min vän. Då den består av din samlade medvetna och framför all din undermedvetna visdom. och ja, det är din själ som kan tala här. Vad tror du att det kan vara? Oavsett vad du tror att det är, så kan du känna din intuition tydligt..

slappna av och tänk ett steg i taget på dem alternativ som du väljer mellan. Om de ena alternativet exempelvis känns glädjefullt, varmt, befriande i hela dig när du tänker på det? Och de andra stökigt tungt och ångerfullt? Här är din bästa vägledare. Varje dag kan du avsätta tid här och träna på att känna efter och lyssna på dina svar. Du kommer att bli mycket hjälpt av det.

Det här kan alltså handla om att en relation är bra på ett sätt men dålig på en annan. Intuitionen kan säga en sak samtidigt en annan. Man kan stå i ett vägskäl i huruvida man ska komma vidare i en situation, vad är rätt och vad är fel. Vad vill du, vad vågar du? Ta hjälp av vänner som stöttning och vägledning. Inte vägledning om vad du ska göra utan här ska du lyssna inåt, för att det ska bli rätt. En äkta vän är en vän som finns där och lyssnar, som stannar kvar oavsett vilket val du gör, som kan ge dig konstruktiv kritik på ett ödmjukt sätt. Och handlar det om en vän person som får dig att må dåligt så gör du likadant här. Låt intuitionen få visa dig vägen. 

💞

Lämna ett svar