Vad ska du ta med dig för V.31?

VAD SKA DU TA MED DIG V.31? 

(Kom ihåg att om budskapet inte resonerar med dig så var det inte till dig. Antingen prövar du att välja en ny hög och ser om det blir bättre eller så återkommer du vid annat tillfälle och ser om det är din tur nästa gång.)

Tarot & Orakelkort som jag använder mig av är följande: 

Psychic tarot oracle

Psychic tarot of the heart oracle

Wisdom oracle cards 

Ärkeänglarnas orakelkort

Grupp 1 ~ Vitt hjärta 

Under din vecka så behöver du först och främst ge dig ut i skog och mark. Jorda dig allt du bara kan då du kan känna dig väldigt stressad, orolig, ledsen, ängslig mm. Vilket har att göra med alltifrån ekonomin, bostaden du bor i, relationer, själva grundtryggheten kring dig och ditt liv. Och kanske kommer du att få insyn i någonting som har vuxit sig starkt, nästlat sig in, etsat sig fast om dig (din egen känsla)bit för bit och liksom bitit sig tag på något vis, får jag till mig. Jordningen hjälper dig att kunna tänka och bli mer förankrad i dig själv och att inte ständigt vara endast uppe i ditt huvud, men även mer därtill. Du kan ha sänt önskningar till ovan om bättre hälsa, ekonomi, bostad osv vid exempelvis en fullmåne meditation som nu kommer att ge både effekt & klarhet till det bättre. Och eventuella avslöjanden kring tidigare oklarheter kan komma upp till ytan. För några av er kan det här även handla om att du får uppleva kraftfulla saker i naturen, mer än du någonsin tidigare har gjort, vilket blir som en helt ny värld som öppnar sig för dig. Oanade krafter hjälper dig, var du en skeptiker innan så är du inte det längre. Välstånd är på väg. Men välstånd kan också finnas i flera olika skepnader.. det vet du.  Delar av detta är ödesbestämt så det är viktigt att underhålla diverse områden., för att allt hela tiden ska fortsätta utvecklas. När det sen bär knopp så är det dax att rensa ut sådant som inte längre ger dig något. Lite som att du ska fylla ett skåp med nya inhandlade grejer… men för att få plats med det nya så behöver du rensa ut de gamla. Alltså rensa ur allt gammalt ”skit”. Kanske är det tyvärr så att du måste välja. De ena eller de andra, Inte ha kakan och äta den. Och inte minst acceptera att det är såhär. För att sen släppa taget. Dina änglar, dina nära och kära, särskilt en farmor var det som kom till mig. De vill förmedla att de mår bra och att du ska släppa all din oro för den/dem, och allt annat. Du ska istället känna deras kärleksfulla välsignelser som de skänker dig.. men du måste finna en balans i allt. Kärleksliv, arbetsliv, relationer, ja överlag prioritera. Du kan inte ha flera arbeten för er som har det. Din hälsa har eller kommer att ta ut sin rätt förr eller senare. Det är viktigt att du äter, sover, dricker, ägnar tid till barn, partner, fritid, vänner osv., allt annat utöver det är frågan om prio. Sist men inte minst är rött. Och använd rött. Här har du en början på någonting nytt. 🍅

 

Grupp 2 ~ snäcka 

Din vecka handlar om att faktiskt göra skillnad, att våga se olikheter. När är det natt när är det dag, vad är svart & vitt, vad är av och vad är på, ska du våga gå/köra nu eller aldrig, vad är yin/feminint – yang/maskulint, är du si eller är du så? osv Troligen  så är du någon som kör fyrahundrajärnielden ungefär. Särskilt när du har ett mål, när du vet var du ska, när du vet vad du vill. Och troligen lika envis som du är modig. Men också väldigt ojordad och behöver därför jorda dig. Jag får till mig att du behöver ”NOLLA” – ctrl alt delete hela din hårddisk kan man säga.. och börja om från början. Det är A & O för din hälsa. För en del av er kan de vara otryggt på hemmaplan vilket gör att du inte riktigt har fått lära dig att vara inkännande och respektfull gentemot dig själv, och inte minst att värdesätta dig själv för att förstå hur viktigt det är att du måste lyssna på din kropp. Så de är det som ligger på fatet denna vecka., arbeta med att att värdesätta dig själv och få ordning på den otrygghet som råder i ditt liv. Dvs göra någonting åt det än att ”bara finna dig i det”. Någonting i ditt liv som behöver enorm läkning är din kropp. Den är fysiskt & emotionellt slut och kämpar för en rättvisa, en lugn & ro. Någon form av lidande. Fundera över vad det är som upptar dina tankar, sin tid, vad vill du, känner du dig orättvis behandlad, hur mår du självkänsla, etc. Vad kan du själv göra i ditt liv för att bidra mer med en balans? Så att du inte slänger dig in i saker utan att ha tänkt igenom innan du svarar, var finns glädjen? Hur kan du finna tillbaka till den? Och vad är det inom dig som du bara vet. Som du inte riktigt kan släppa? Ta dig även funderare över detta och när svaret under veckan kommer till dig så behöver du lov att försöka acceptera även här. Oavsett omständigheter som sker runtomkring dig. Vissa saker kan du kanske inte påverka., är du för mycket i ditt huvud och endast går och tänker och vrider och vänder så blir det klart en obalans i ditt kronchakra. Men om du jordar dig så mår du mycket bättre, samt genom att magandas 7 ggr per dag ute i frisk luft. Djupa syrerika andetag. Försök släppa taget om det här, och andas, magandas! Åter igen. Det sitter känslomässiga knutor kopplat här får jag till mig och för att du ska kunna väcka upp din energi och lösa upp gamla mönster så är det denna väg du måste gå. Några av er kan kämpa med fysisk värk i hela kroppen.. och ni har ärkeängel Rafael med er. Be honom om hjälp med healing/läkning. Be också om hjälp från vänner, familj. Du klarar det! För att du måste. ❤️‍🔥

 

Grupp 3 ~ grå stenhjärta 

Du har ett hjärta av Sten kan man säga. Du stålsätter dig själv in i det absolut sista för att orka för andras vägnar. Det finns inte riktigt plats för dig och dina behov, känslor att kliva fram, komma fram, ges till känna. Eller så är det så att mycket ligger hos dig själv. Som svårigheter att dela med dig pga tidigare erfarenheter vilket är fullt förståeligt. Något som du länge kan ha befarat har nu slagit in, har nått sin kulm. Det finns någon del i ditt liv som för tillfället eller under veckan kommer att bli fullbordat, kännas fullbordat. Det kan vara dags att ta ett beslut om vad man vill/känner/tänker, för några handlar det om ekonomi och att det påverkar en mycket vilket gör att man känner sig fängslad och kastad åt vargarna. Vart är man påväg kan något vara så som man de cirkulerar ordentligt i tankarna. Det som kan ske kan kännas omtumlande. För andra kan de handla om trubbel i kärlek. Och även att man känner sig fast i en relation ekonomiskt till sin partner, eller tvärtom känner ett ansvar gentemot sin partner vilket gör relationen smått stressande. En av parterna i relationen kanske är den som får offra sig i den utsträckning att det blir på bekostnad av en själv vilket skapar en väldig obalans och att man sätter på sig offerkoftan litegrann, istället för att ta tag i själva problemet.  För någon annan så kan det här handla om att man känner en stress och press över att ta ansvar samt ta konsekvenser för vad man kan ha gjort tidigare. Det är ju olika från individ till individ. Men man har ju alltid en fri vilja.. så i grunden har man inte någon annan än sig själv att skylla. Man kan inte tycka synd om sig när man själv gör valet. Och sen är det klart att det är svårt att bryta ett invant mönster men med självhjälpsböcker, terapi etc så kan även du bryta dig loss men du måste tro på dig själv. Något som du behöver acceptera under veckan är att du måste andas, stanna upp, fundera över att det spelar ingen roll hur mycket du än försöker att påverka en eventuell situation vilken den än är för din själ kommer förfölja dig på ett eller annat sätt. Det kan vara så att du under veckan hamnar i ett läge och blir tvungen att möta dig själv, vila, återhämta dig, lyssna på din kropp. För några kan man har det svajigt som sagt med sin partner och beslutar sig för att ta en paus sinsemellan. Det kan finnas ett långt avstånd här av någon/flera anledningar. De i sig kan också skapa ännu mer stress. Men tyvärr är det bara att acceptera läget. Sen påverkas du också av alla tänkbara energier du möter såsom kollegor, vänner, meningsskiljaktigheter mm lägre energier överhuvudtaget. Och dessa kan vara så att du drar med dig ordentligt utifrån och hem. Vilket påverkar hela familjen i olika grad inte minst dig själv fastän du inte förstår det själv. För att inte tala om ifall du är högempat – med väldigt lite kunskap. Så är du en otrygg person så blir det här påfrestande tyvärr. Du får slåss mot allt i det yttre, utan att du ens kanske tänker på det. Det k a n för vissa finnas lägre energier i ens hem likaså. Dessa tas bort i första hand med salvia, kristaller, storstädning, rena/kapa band, jordning, mm samt ärkeängel Mikael är den kraftfulla ängel som kämpar för att ditt hem ska vara beskyddat. Men just nu får jag till mig att du är otrygg, och ditt hem. Det finns flera bitar som behöver renas & rensas i ditt liv., för att du ska komma vidare. Nånting behöver du uppmärksamma under veckan. Var uppmärksam på allt du hör, ser mm. En sak i taget. 🫑


Grupp 4 ~ snäcka

Din vecka blir du påmind eller får en påminnelse  av en kvinna i luftelementet alt har man något av sina tecken i vattuman, tvilling eller vågens tecken. Hon kan komma som en påminnelse om något som du exempelvis bör göra i ditt liv, som du bortträngt, ett beslut, ett vägskäl du står i. Hon kan vara en mamma, modersgestalt, någon inom en myndighet. Eller någon som är en iskall person, en älskarinna, en vän… och för några handlar det här om någon älskad bortgången från andra sidan. Som kanske känner sig lite ”bortglömd”., och vill ha besök på graven i form av ett ljus tänt. Det kan för någon annan även vara ett barn som inte mår bra, Men att hon vill komma med budskapet om att det är något som behöver läkas och tas tag i ditt liv. Du kan mötas av mycket stress, ängslan, oro, mm och de du behöver lägga ditt fokus på i första hand är de/dem du älskar, och på de du har som bostad/ekonomi, de du vet inom dig som är rätt, och de du ser både för ditt inre och yttre öga. Du kanske har någon relation (denna kvinna ex) som på något vis har en inverkan i ditt liv, eller har haft, och har skapat eller kommer att skapa finansiella & materiella förändringar/problem? Det gäller alltså att prioritera och tänka till här.
Vad är viktigt. Någonting kan också komma att skapa en sorg, förlust, hopplöshet känsla där man känner att något drar ner en som i avgrunden. Man kan alltså under en längre tid ha fått många ”påminnelser” men valt att stoppa huvudet i sanden. Likaså om det gäller att ta beslut kring något eller liknande. Och de gör i sin att du kan hamna i något mörker. Är det så att du har ett barn som är väldigt i botten och har drabbats av en förlust av något slag så är det viktigt att försöka hjälpa barnet/ungdomen att finna en balans. Det kan röra sig om en kärlek exempelvis, eller andra känslomässiga bitar som upptar dennes tankar. Här är det bara att acceptera att saker måste få ta den tid det tar. Det finns ingen mening med att försöka forcera fram saker som inte varken är eller finns. Du kanske är en person som arbetar med människor, och använder dig av kristaller? barnet verkar vara ett kristallbarn och du en indigo människa som har ett särskilt band till barn överlag och de gör att barn dras till dig i allmänhet. Likaså  även andra indigo människor /kristall barn som kan vara i behov av din hjälp på ett eller annat sätt. Man brukar säga lika attraherar lika. För en förälder kan de var ens tre barn, för en förskolepedagog kan de vara tre förskolebarn, på fritidsgården kan de vara tre ungdomar. Någon därute har särskilt behov och stöd just under veckan pga av en flera händelser som sker eller har skett. Var därför på din vakt. Denna kvinna i lufttecknet skulle också kunna vara en modersgestalt till dessa barn., eller något av barnen. Håll alla öron och dina ögon öppna. 🫐

 

 

 

Lämna ett svar